- 10 Ocak 2022
- 11
- 13
- 33
- Konu Sahibi umuthepvar34
Merhaba ilk defa bir foruma yazıyorum burda okuduğum sayısız yorumdan sonra bir umut olsun diye adetimin 3 günü menapur iğne ve letrol tablet başladı doktorum 5 gün sonra tabletim bitti. 7 gün iğnelerim sonrası kontrolümde ovitrella iğne yanlız ben iki tane vuruldum göbeğimden sağ ve sol olmak üzere 27 aralıkta doktorum 27 aralık 29 30 ve sonrasında gün aşırı ilişki önerdi. Tabi sonrası başladım forumlardan deliler gibi okumaya. 12 ocak kontrolümdü ama zaman geçmek bilmedi 11 ci gün idrar testi yaptım hiç birşey yoktu yıkıldım, ağladım. Dedim bir daha kullanmıcam ilaç akışına bıraktım. Bu arada kasık ve bel ağrım başladı adet oluyorum dedim 13 gün elimdeki test bitsin diye tekrar yaptım ama umutsuz bir dakika sonra hayalet çizgi içim kıpır kıpır sabahı zor ettim, hastanede çalışıyorum bu arada hemşireyim ama ertesi günde tuttum kendimi saat 4 gibi tekrar idrar testi daha yoğun bir çizgi. Hemen gittim kan testi verdim bthcg 173 yarın sabah kontrolüm var umarım denk gelirsiniz umarım umut olur hepinize. Rabbim isteyen herkese nasit etsin