- 16 Ocak 2022
- 1.238
- 484
- 29
Yapcak mısın hemen kaçıncı gününAaa bana da ondan vermiş eczacı galiba hiç kullanmadım ben bunu 1 tanede erken aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapcak mısın hemen kaçıncı gününAaa bana da ondan vermiş eczacı galiba hiç kullanmadım ben bunu 1 tanede erken aldım
Ama çok var senin daha olsa da çakmaz tatlım erken de bile çıkmaz8 güncük
Çıkmaz olacaktıAma çok var senin daha olsa da çakmaz tatlım erken de bile çıkmaz
Umarım öyledirAma çok var senin daha olsa da çakmaz tatlım erken de bile çıkmaz
Hadi yap bakalım ay ellerimi açtım dua ediyorumÇıkmaz olacaktı
Ben de merak ettim ay kendimden çok sizinkileri merak ediyorumHadi yap bakalım ay ellerimi açtım dua ediyorum
Yapmadım daha şimdi aldım geldim eve Meryem suresi açtım şimdi bi onu dinleyeyim dedim önce.Yaptin mi canım
15inde yaptırmıştım işte iğneyi. Yapıldığı gün harüç 11.gün bugün adetime de 4 gün varYapcak mısın hemen kaçıncı günün
Hadi inşallah senin ismin ne canımYapmadım daha şimdi aldım geldim eve Meryem suresi açtım şimdi bi onu dinleyeyim dedim önce.
Yaaa inşallah pozitif çıksa da iğneye yorabilirim
Sizin döngünüz kisaymis inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız15inde yaptırmıştım işte iğneyi. Yapıldığı gün harüç 11.gün bugün adetime de 4 gün var
İnşallahhhSizin döngünüz kisaymis inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız
Ay hadii hadiii çift çizgyile gel bak çımmasada ğzmek yok olana kadar burda desrekxolacaz birbirimizeYaaa inşallah pozitif çıksa da iğneye yorabilirim
Yok yok ufak bi üzüntü olur tabi ama ben zaten 3 ay verdim kendime ilk denememdi buAy hadii hadiii çift çizgyile gel bak çımmasada ğzmek yok olana kadar burda desrekxolacaz birbirimize
Tabiii öyle düşün her iğne şansı daha çok arttırıyorYok yok ufak bi üzüntü olur tabi ama ben zaten 3 ay verdim kendime ilk denememdi bu
İnşallahhh
Ara ara kasık ağrısı demiştiBelirtim var demiş miydi