Yaptı bu ay canım reglima iki gün var yaptım evelsi gün test yaptım siliktiBeş yumurtan varken çatlama iğnesi yaptımı doktor
E yumurta üstüne çatlama iğnesi yapmak yasak aslında riskli oluyorYaptı bu ay canım reglima iki gün var yaptım evelsi gün test yaptım silikti
2 yumurta üstüne iğne yapmak yasak doktor öyle demişti banaYaptı bu ay canım reglima iki gün var yaptım evelsi gün test yaptım silikti
Döngün kaç gün sürüyorYaptı bu ay canım reglima iki gün var yaptım evelsi gün test yaptım silikti
Selam canım varmı bir gelişme klomen + ovitrelle nasıl gidiyor süreçKlomen +ovitrella 2. Kullanisim
Çok güzel harikaHepinize merhabalar arkadaşlar, ben 26 araşık tarihinde ovitrelle iğnesi vuruldum ve akabinde garantiye almak için durumu 28 aralıkta aşılama yaptırdık. Ben 27 yaşındayım ve pcos var eşimde ise hiçbir sorun yoktu. 1.5 yıldır evliyiz ve korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmayınca doktorumun tavsiyesi ile bu yolu denedik.
İlk olarak aşılamamdan 11 Gün sonra 8 ocak tarihinde kaset test yaptım ve silik çizgiyi gördüm hemen doktoruma yazdım . Doktorum kan testi vermemi söyleyince aynı gün kan verdim ve 51.22 ile hamiş olduğumu öğrendimdaha sonrasında ise 10 ocak ve 12 ocak yani bugün olmak üzere kan testimi tekrarladım ve sonuçlarım ekteki fotoğrafta olduğumu gibi çıktı. Rabbime binlerce kez şükürler olsun diyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin, hiçbirimizin kucağını evlatsız bırakmasın inşallah. Ben 11. Gün de öğrendim ama benim aşılamanın üzerinden 11. Gündü yani ovitrelleden sonraki 13. Gün öğrendim. Forumlarda 15. Günden sonra öğrenmenin çok olduğunu okudum sürekli. Size de yol gösterir belki diye sizinle de paylaşmak istedim. İnşallah hepiniz hayırlı sonuçlar alırsınız
Özelde yaptırıyorum bilmiyorum canım beş tane yapınca birşey olmaz ya bazı arkadaşlarında 3 4 olanlarada yapılmış döngüm 28 29 geçen ayın birinde regldim2 yumurta üstüne iğne yapmak yasak doktor öyle demişti bana
Canım benim 2 adet yumurtam vardı aşılama yapıldı ikisi de tuttu 6+2 haftalık ikizlere hamileyim. Benim de doktorum 2 üzeri olunca aşılama yapmak tavsiye ettiğimiz bir durum değil demiştiÖzelde yaptırıyorum bilmiyorum canım beş tane yapınca birşey olmaz ya bazı arkadaşlarında 3 4 olanlarada yapılmış döngüm 28 29 geçen ayın birinde regldim
Amin canım benim inşallahÇok güzel harikaAllah hayırlı etsin canım sağlıkla gelsin
Ne güzel kuzum valla 5 iz bile olsa razıyım Allah'ım versinde bakalım olmadı bende aşılama yaptiricam canımCanım benim 2 adet yumurtam vardı aşılama yapıldı ikisi de tuttu 6+2 haftalık ikizlere hamileyim. Benim de doktorum 2 üzeri olunca aşılama yapmak tavsiye ettiğimiz bir durum değil demişti
Amin inşallah kuzum,Rabbim isteyen kimsenin kucağını evlatsız bırakmasın inşallahNe güzel kuzum valla 5 iz bile olsa razıyım Allah'ım versinde bakalım olmadı bende aşılama yaptiricam canım
Benımkı 4cu gunde negatıfdın.Şu an 7cı gunumdeyım be hıc belırtım yokKızlar bugün iğne günü dahil 7. Günüm test yaptım 5. Gun pozitifti silikte olsa. bugün negatif cikti iğne etkisi geçmiş ama bendeki belirtiler geçmedi kasık ağrısı sağlı sollu kramp ve gaz sancısı kabızlık. Bu iyi birsey mi yoksa iğne etkisi bu kadar erken geçmesi kötü mu
Canım umarım belirtisiz bir şekilde sürpriz olur bebisin senle olurBenımkı 4cu gunde negatıfdın.Şu an 7cı gunumdeyım be hıc belırtım yok
Sağ salim kucagına almak nasip olsun canm . Cok dua et bizedeCanım benim 2 adet yumurtam vardı aşılama yapıldı ikisi de tuttu 6+2 haftalık ikizlere hamileyim. Benim de doktorum 2 üzeri olunca aşılama yapmak tavsiye ettiğimiz bir durum değil demişti
Canım maşallah güzel oluşmuş yumurtaların sağlıkla bebis veya bebisler getirsin sana inşallah. Valla benim ilk denemem di Dr ne dediyse onu yaptım. 23 ocakta catlatma iğnesi oldum. 22 24 26 28 ocak ilişki onerdi 23 ocak akşam 4 te oldum iğneyi iliski 24 ocak sabah 4 5 gibi oldu. Sonra gün aşırı. 28 ini yani dünü degerlendiremedik çok mutsuzum sabahtan akşama tüm gün disardaydik. Umarım 3 günden bir sonuç alırım. Doktor ne dediyse onu yaptıkkizlar selam,
bu ay ikinci kez klomen kullandim, 22 mm 2 yumurta olusmus solda, dun catlatma ignesi yaptik, 36 saat sonra iliskiye girin dedi doktor, bazi yerlerde 24 saat sonra girilmesi onerilmis, 36 saat bekleyince gec kalmis olmayiz di mi? tesekkurler