Ovitrella 2.Deneme Ocak ayım Sonucum Pozitif🤰🐣🥰❤️🙏

Mrb Bn 17 ocakta iğne yaptım bugün 7 ci günü bugün pempemsi akintim geldi neden acabaa yardımcı olurmusunz

Kızlar ovitrella sonrası 4. Günümdeyim inanılmaz bazen saf bazen sol olmaz üzere böyle gaz sıkışması gibi kramp giriyor ve kabız oldum. İğne etkisi böyle yaşayan var mıdır ağrım oldukça ise yarıyor gibi mutlu da oluyorum.

İğne etkisi canım

Canım iğne etkisi 9.güne kadar aynılarını yaşadım

Hmm ben ilk iğne kullandim canım olmadı aslında sağlık sorunumda yok yumurtalar da güzel oluyor geçen ay iki tane 19 boyutundaydi olmadı sonra hsg istedi çektirdim ondada birşey çıkmadı yine klomen iğne verdi bu ay beş yumurtam vardı hepsi 19 boyutunda bu ay kesin olması lazım dedi ama yine olmadı adetime 2 gün falan var tst yaptım yok yani şaşırdım kaldım artık bende
2 ay kullandım bende tekrar kullandırmayacagını söyledi doktorum . Rahim filmi çekilmedm söyledi

Canım esine baktirdin mi sperm testi

Beş yumurtan varken çatlama iğnesi yaptımı doktor

Hemen ümitsizliğe kapılma geç döllenme filan olabilr bekle regl günğ gelmezse kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…