Ovitrella 2.Deneme Ocak ayım Sonucum Pozitif🤰🐣🥰❤️🙏

Ayyy sanki var gibi canım yaa istersen akşam bidaha tekrarla yada sabah üzülme sonra ama var gibi inşallah vardır

Kızlar benimde iğne gününü saymazsak bugün 4. Günüm ovitrelle sonrası kaçıncı gün iğne etkisi geçti sizlerin belirtileriniz nelerdi sabredemiyorum vallahi

kızlar dünden beri 4-5 test yaptım hepsi negatif çıktı.bütün hevesim kaçtı kan vermeye gitmedim o yüzde.birisi pozitif birisi de hayalet çizgili çıkmıştı ama sonrakiler hep negatif 2 gün var adetime adeti bekliyorum üzülerek

Kızlar benimde iğne gününü saymazsak bugün 4. Günüm ovitrelle sonrası kaçıncı gün iğne etkisi geçti sizlerin belirtileriniz nelerdi sabredemiyorum vallahi
bana 5-6-7 günler kasık ağrısı yaptı iğneyle deşer gibi.11. gün testte görünürlüğünü kaybetti.şimdi adete 2 gün var göğüslerim 5 gündür patlayacak gibi acıyor ama testlerim negatif çıktı

Yaa hayırlısı olsun ama belirtilerinde var aslında kanda mı baktırsan bi canım belki testte görünmüyodur

Yaa hayırlısı olsun ama belirtilerinde var aslında kanda mı baktırsan bi canım belki testte görünmüyodur
canım iki gün önce biri silik biri pozitif çıkıp sonrakiler negatif çıkınca canım çok sıkıldı adete az kaldı zaten bekleyeyim dedim ama umudum hiç kalmadı

Merhaba kızlar, bende 2 ovitrelle denemesinden sonra ovitrelle + aşılama oldum. Aşılama için reglimin 4.gününden itibaren 3 gün boyunca 150 ml gonal-f kullandım. Kontrole gittiğimde yumurtam yeterli olgunluğa ulaşmadığı için 2 gün daha gonal-f vurup kontrole gittim. 3 yumurtamın güzel geliştiğini söyledi doktorum. Bir gün sonra ovitrelle vurup sabahına aşılama için gittim. Acı eşiğim çok düşük olduğu için az miktarda anestezi uygulandı. Şu an aşılamanın 4.günümdeyim. İnşallah bu süreç bize hayırlı haberlerle geri döner.

bugün adet günüm ama hala hastalanmadım.ovitrellenin 17. günü göğüs hassasiyetim azaldı testler negatif çıkmaya devam ediyor adeti birkaç gün geçtikten sonra testi pozitif çıkan var mı ki son bi umut :)

Valla kuzum iğneden sonra çogu kişinin 10 14 gün net belli oluyor testte diye biliyorum kendimde iki kere yaptırdım

Maşallah çok mutlu oldum Allahım mucizesi bitmiyor ya nasıl sevindim maşallah rabbim kucağınıza sağa salim almak nasip etsin... Bende yumurtlama tembelliği vardı bende 14 şubatta çatlatma iğnemi oldum 3.gündeyim kahve tonunda leke şeklinde kanamam var sabredebilirsem bende 14. Gün yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…