• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovireletta çatlatma iğnesi sonra çarşamba günü kusma yaşadım neden

Pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum 11 de pazartesi23 de ilişki çarşamba ilişki oluyodu ilişkideysen çok utanarak söylüyorum yanlış yere denk getirdi ve acıdı bi süre bekledim sonra tuvalete gittim bi süre sonra akşam 19 gibi 2 kere kustum sizce neden çatladığı için mi yoksa yedim bi şey mi dokundu bi türlü anlayamadım test yapsam ister istemez pozitif çıkcak zaten bana bi akıl verin ya 🙏🏻
Canım iğnenin 5.gününe girdim cok fazla akıntı var sendede oldu mu

Canım iğnenin 5.gününe girdim cok fazla akıntı var sendede oldu mu
İlk bende de fazla akıntı oluyodu ama sonra hafifliyor şuan 15.gün deyim ve süt gibi beyaz akıntım var ayın 9 test yap dedi ama direniyom bi yanım kaset testi yap diyo bi yanım şimdi pozitif görüp de kan verince negatif görürsen üzülürsün diyo

İlk bende de fazla akıntı oluyodu ama sonra hafifliyor şuan 15.gün deyim ve süt gibi beyaz akıntım var ayın 9 test yap dedi ama direniyom bi yanım kaset testi yap diyo bi yanım şimdi pozitif görüp de kan verince negatif görürsen üzülürsün diyo
15.gün kesin çıkar canımm

Back