• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovilasyon testi ikinci çizgi adetime 7 gün var ikinci çizgi belirgin geldi böyle olup hamile olan var mı aramızda

nirun2259

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
87
29
3
39
Kızlar adetime 7 gün var ovilasyon testi yaptım ikinci çizgi resmini attım böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı

Eklentiler

• FA493A30-D993-499A-8DEC-F5C04CFED0C7.webp
    FA493A30-D993-499A-8DEC-F5C04CFED0C7.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 143
Merhaba bende 2 aylık evliyim ve hiç korunmadimi çok istiyorum ama hala hamile kalamadım adetim bugünle birlikte 8 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım yine negatif acaba bi doktora mi görünsem bilgi alabilir miyim sizden ??

Kızlar adetime 7 gün var ovilasyon testi yaptım ikinci çizgi resmini attım böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı
C çizgisi bile renk tam oturmamış bide ovulasyon testi ile hamiellik aynı şey değil ikisi farklı hormon biri HCG biri lh salgılar çok cok emin değilsen HCG testi yap ovulasyon testi ile hamiellik belli olmaz arkadaşım.

Merhaba bende 2 aylık evliyim ve hiç korunmadimi çok istiyorum ama hala hamile kalamadım adetim bugünle birlikte 8 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım yine negatif acaba bi doktora mi görünsem bilgi alabilir miyim sizden ??
Yeni evlisin biraz zaman ver kendine hemen olcak diye birşey yok Allah ne zaman nasip ederse o zaman. gecikme çok olursa doktora görün sorun olabilir bebek tedavisi için tüm doktorlar bir sene geçmesini bekliyo normal yolla bir sene olmaz da o zaman doktor tam tedaviye basliyo.

Evlilikte böyle adetler duzensizlesebiliyr evlenince o yüzden herkezde bozuluyor ilk 5 ay filan dizensizlesebiliyor

Merhaba bende 2 aylık evliyim ve hiç korunmadimi çok istiyorum ama hala hamile kalamadım adetim bugünle birlikte 8 gün gecikti bu sabah idrar testi yaptım yine negatif acaba bi doktora mi görünsem bilgi alabilir miyim sizden ?
Yeni evlisin biraz zaman ver kendine hemen olcak diye birşey yok Allah ne zaman nasip ederse o zaman. gecikme çok olursa doktora görün sorun olabilir bebek tedavisi için tüm doktorlar bir sene geçmesini bekliyo normal yolla bir sene olmaz da o zaman doktor tam tedaviye basliyo.

Evlilikte böyle adetler duzensizlesebiliyr evlenince o yüzden herkezde bozuluyor ilk 5 ay filan dizensizlesebiliyor
Teşekkür ederim ama ne bileyim insan düşünüyor aceba bi sorunum mu var diye

Back