- 23 Temmuz 2024
- 108
- 12
- 13
- 28
- Konu Sahibi Insallah12
-
Tamam canim cok sagol pcoslu olunca boyle oluyor iste oldu mu olmadimi regl olursam tekrar doktora gidicemBir kaç gün sonra yap bence adetten 2 3 gün önce daha sağlıklı olabilir kimisinde gecikince illaki cikiyo
Amin İnşallahAyy bakalım inşallah rabbim gonlundekini sana verir
Bende de pco var imkansız değilmiş bu ay anladım tabi zorlayici rabbim gonlune göre versin inşallahTamam canim cok sagol pcoslu olunca boyle oluyor iste oldu mu olmadimi regl olursam tekrar doktora gidicem
Kan verdin mi canimKorkularım boşa deilmis 14.gun bu gün az önce test yaptım negatif
Hayır idrar testi yaptım evde tertemiz tek çizgiKan verdin mi canim
Bendede öyleydi kan vermek en mantıklısı bence eğer bebiş varsa daha yeni olduysa değer çok düşük cikabiliyorHayır idrar testi yaptım evde tertemiz tek çizgi
Sende idrarda çıkmadı di sanki hayalet çizgi çıkmıştı diye hatırlıyorumBendede öyleydi kan vermek en mantıklısı bence eğer bebiş varsa daha yeni olduysa değer çok düşük cikabiliyor
Bide kaset test yaptım erken gebelik deil sence bu akşam gidip acilde test versem mi yoksa yarını mi beklesemBendede öyleydi kan vermek en mantıklısı bence eğer bebiş varsa daha yeni olduysa değer çok düşük cikabiliyor
Ya ne kadardir deniyorsunuz herhangi birsey kullandiniz miBende de pco var imkansız değilmiş bu ay anladım tabi zorlayici rabbim gonlune göre versin inşallah
Ben hastaneye gidiyorum lütfen dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş belki senin duan kabul olur bilemeyizBendede öyleydi kan vermek en mantıklısı bence eğer bebiş varsa daha yeni olduysa değer çok düşük cikabiliyor
Evet ama testin 10.dakikasinda filan hayali çıktı yani ben ilk 5 dakikası negatif gördüm keskin bir şekilde. İnşallah vardır Allah'tan ümit kesilmez bilemeyiz inşallah olmuştur inşallah bebeğin seninledirSende idrarda çıkmadı di sanki hayalet çizgi çıkmıştı diye hatırlıyorum
Canım ben yaklaşık 1.5 2 yıldır denedim en sonunda rahim filmi, histereskopi ameliyatı bilmem ne derken klomeni femerasi çatlatma iğnesi bende hikaye çok herkes gibi :)Ya ne kadardir deniyorsunuz herhangi birsey kullandiniz mi
İnşallah olmuştur canım inşallah seninledir bebeğin rabbim güzel kapılar açsın sanada banada hepimize tüm isteyenlere inşallahBen hastaneye gidiyorum lütfen dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş belki senin duan kabul olur bilemeyiz
Yok canım beta 2ciktiİnşallah olmuştur canım inşallah seninledir bebeğin rabbim güzel kapılar açsın sanada banada hepimize tüm isteyenlere inşallah
14.güne kadar sıfırlanıyor belki yükselme şansı vardır doktorunla bı görüşsenYok canım beta 2cikti
Hiç zannetmiyorum ama yarın doktora mesaj atacam durumu anlatacam14.güne kadar sıfırlanıyor belki yükselme şansı vardır doktorunla bı görüşsen
Sen hsg filan çekildin mi daha önce bide gebelik olmuş muyduHiç zannetmiyorum ama yarın doktora mesaj atacam durumu anlatacam
Hayır doktor istedi ama ben yapmak istemedim açıkçası ben 10aylik evliyim ama bana menopoza çok erken gireceksin o yüzden hemen çocuk olsa senin için iyi olur pcos var yumurtaların tembel ve rezervem az o yüzden dedi erkenden tedaviye başla olmazsa tüp bebek yaoarsin bakalım artık inşallah digal yollarla normal tedavilerle olurSen hsg filan çekildin mi daha önce bide gebelik olmuş muydu
Bence cekilmelisin ben 1.5 yıldır deniyorum rahim filmi çekilince tüplerin tıkanık olduğunu öğrendik. Rahim filminde rahmimde sekil bozukluğu olduğunu gördük ve onun için operasyon geçirdik. Bence önce rahim filmi cektirmelisin . Yumurta rezervi 0.60 tanıdığım arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. İmkansız değil ama yorucu. Herşey malesef doğal yolla olmuyor. Bende ancak bu ameliyati hsgyi olduktan sonra ilk defa gebelik yaşadımHayır doktor istedi ama ben yapmak istemedim açıkçası ben 10aylik evliyim ama bana menopoza çok erken gireceksin o yüzden hemen çocuk olsa senin için iyi olur pcos var yumurtaların tembel ve rezervem az o yüzden dedi erkenden tedaviye başla olmazsa tüp bebek yaoarsin bakalım artık inşallah digal yollarla normal tedavilerle olur
Bence cekilmelisin ben 1.5 yıldır deniyorum rahim filmi çekilince tüplerin tıkanık olduğunu öğrendik. Rahim filminde rahmimde sekil bozukluğu olduğunu gördük ve onun için operasyon geçirdik. Bence önce rahim filmi cektirmelisin . Yumurta rezervi 0.60 tanıdığım arkadaşım aşılama ile hamile kaldı. İmkansız değil ama yorucu. Herşey malesef doğal yolla olmuyor. Bende ancak bu ameliyati hsgyi olduktan sonra ilk defa gebelik yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?