- 22 Temmuz 2024
- 81
- 14
- 3
- 22
- Konu Sahibi Insallah12
Yaa çok üzüldüm canım dilerim Allah'tan bu ay eli boş kalmazsınızEvet oldum maalesef bu ay yeni umutlarla başladık takviyelere![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok üzüldüm canım dilerim Allah'tan bu ay eli boş kalmazsınızEvet oldum maalesef bu ay yeni umutlarla başladık takviyelere![]()
Amin canım amin Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklarimizi boş bırakmasın insallahhhTamam canım çok tesekur ederim benim içime su serptin rabbim de senin gönlüne göre versin inşallah
14. Günü beklemek en güzeli ama dayanamıyoruz işte Rabbim inşallah sabrının sonunu mutluluk etsin güzel haberler alKaçıncı gün pozitif oldu benim 12.ci günüm bu gün test yaptım negatif çıktı malesef![]()
Evet gerçekten çok zor beklemek ben dört tane idrar testi üç tane de kan testi verdim yani o kadar ki sabirsizim belki yüksek çıkar diye umutlaniyorum ama kısmet artık iki gün daha dişimi sıkacam14. Günü beklemek en güzeli ama dayanamıyoruz işte Rabbim inşallah sabrının sonunu mutluluk etsin güzel haberler al![]()
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin RabbimYaa çok üzüldüm canım dilerim Allah'tan bu ay eli boş kalmazsınız
Amin amin inşallah canımİnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim![]()
İnşallah pozitiftir canım ben çok yazı okudum ama hiç 13gun iğnenin etkisi olduğunu görmedim inşallah hamilesindir kan testi ver net sonuç alırsınArkadaşlar merhaba ben 16 temmuzda çatlatma iğnesi vurdum 18 temmuzda aşılama yapıldı. Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü öğlen 2 tane test yaptım 2 side pozitif görünüyor sizce iğnenin etkisi geçmişmidir.
Ay iğnenin etkisi kalmamıştır canım hamilesin bal gibi. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. belirtiler var mıArkadaşlar merhaba ben 16 temmuzda çatlatma iğnesi vurdum 18 temmuzda aşılama yapıldı. Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü öğlen 2 tane test yaptım 2 side pozitif görünüyor sizce iğnenin etkisi geçmişmidir.
Kaçinci çatlatma iğnesi den sonra aşılamaya geçtin canım süreç nasıldıArkadaşlar merhaba ben 16 temmuzda çatlatma iğnesi vurdum 18 temmuzda aşılama yapıldı. Bugün çatlatma iğnesinin 13.günü öğlen 2 tane test yaptım 2 side pozitif görünüyor sizce iğnenin etkisi geçmişmidir.
Ayy inşallah rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.İnşallah pozitiftir canım ben çok yazı okudum ama hiç 13gun iğnenin etkisi olduğunu görmedim inşallah hamilesindir kan testi ver net sonuç alırsın
İnşallah canım ya belirtilerde sadece rahim ve kasık bölgesinde hafif hafif ağrılar var başka belirti yokAy iğnenin etkisi kalmamıştır canım hamilesin bal gibi. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. belirtiler var mı
Bu benim 2.aşılamam ilki tutmadı 1 ay ara verildi. İnşallah bu tutmuştur.Kaçinci çatlatma iğnesi den sonra aşılamaya geçtin canım süreç nasıldı
Canım bende 8 gün önce yaptırdım aşılama . Kaç yumurtan vardı sperm sayısı kaçtı . Bide aşılama günü progestan testi verdin miBu benim 2.aşılamam ilki tutmadı 1 ay ara verildi. İnşallah bu tutmuştur.
İnşallah canım ya inşallah tutmuştur peki aşılamanın maliyeti nedir ben ilk catlatma ignemi oldum eğer bununla olmazsa doktor ısrar ederse bir tane dhaa yapacam ama etmezse bende aşılama yapacam rabbim muhtaç etmesin inşallah ama elden gelen birşey olmayınca insan mecbur kalıyor maliyeti neydiBu benim 2.aşılamam ilki tutmadı 1 ay ara verildi. İnşallah bu tutmuştur.
Allahn izniyle olmuş canım gebelik görünüyor çok güzel ya. Çok sevindimBu benim 2.aşılamam ilki tutmadı 1 ay ara verildi. İnşallah bu tutmuştur.
İnşallah güzel haberleri alırız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sperm sayısı yıkanmadan önce 4,5 ml du yıkandıktan sonra 0,5 ml kaldı. Benimde 2 yumurtam büyüdü biri 18 m diğeri 16 m di. Evet kan testi yapıldı aşılamadan sonrada progestan fitil verdi doktorum.Canım bende 8 gün önce yaptırdım aşılama . Kaç yumurtan vardı sperm sayısı kaçtı . Bide aşılama günü progestan testi verdin mi
Çok teşekkür ederim inşallah :)Allahn izniyle olmuş canım gebelik görünüyor çok güzel ya. Çok sevindim![]()
Değerler çok güzel görünümün canım . Rabbım ol deyince oluyor işte. Peki aşılama günü kaç çıktı kan testlerinİnşallah güzel haberleri alırız rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sperm sayısı yıkanmadan önce 4,5 ml du yıkandıktan sonra 0,5 ml kaldı. Benimde 2 yumurtam büyüdü biri 18 m diğeri 16 m di. Evet kan testi yapıldı aşılamadan sonrada progestan fitil verdi doktorum.