- Konu Sahibi Insallah12
-
İnşallah canım teşekkür ederim. Ben aşılamayı Ankara novaart tüp bebek merkezinde yaptırdım 15 bin aşılamaya aldılar iğneler içinde rapor çıkartıldı gonalf 900 kullandım 150 vurdum her gün 2 kutu kullandım onlarda progestan fitilde verdi toplam 10 bin civarıda ilaçlara verildi. Yani Toplam 25 bin kadar maliyeti oldu.İnşallah canım ya inşallah tutmuştur peki aşılamanın maliyeti nedir ben ilk catlatma ignemi oldum eğer bununla olmazsa doktor ısrar ederse bir tane dhaa yapacam ama etmezse bende aşılama yapacam rabbim muhtaç etmesin inşallah ama elden gelen birşey olmayınca insan mecbur kalıyor maliyeti neydi
Doktorumla görüştüğümde değerler güzel dedi kaç çıktığını inan bilmiyorum o anda sadece aşılamayı düşünüyoruz maalesef değerlerimi sormadım ilk aşılama yapılmadan amh 3,2 di bir onu hatırlıyorum :)Değerler çok güzel görünümün canım . Rabbım ol deyince oluyor işte. Peki aşılama günü kaç çıktı kan testlerin
Haklısın canım. Olsun tutmuş Allahn izniyle . Sağlıkla gelsin inşallahDoktorumla görüştüğümde değerler güzel dedi kaç çıktığını inan bilmiyorum o anda sadece aşılamayı düşünüyoruz maalesef değerlerimi sormadım ilk aşılama yapılmadan amh 3,2 di bir onu hatırlıyorum :)
Amin İnşallah canım Rabbim her isteyene nasip etsin. perşembe günü kan ver dedi doktorum bakalım ondan da pozitif sonuç alırsam ne mutlu bana :)Haklısın canım. Olsun tutmuş Allahn izniyle . Sağlıkla gelsin inşallah
Peki canım ikisinde de ayrı ayrı mı ücret ödedin yoksa ya kafanı sisiriyorum ama kusura bakma lütfenİnşallah canım teşekkür ederim. Ben aşılamayı Ankara novaart tüp bebek merkezinde yaptırdım 15 bin aşılamaya aldılar iğneler içinde rapor çıkartıldı gonalf 900 kullandım 150 vurdum her gün 2 kutu kullandım onlarda progestan fitilde verdi toplam 10 bin civarıda ilaçlara verildi. Yani Toplam 25 bin kadar maliyeti oldu.
Evet maalesef ikisinde de ayrı ayrı ücret ödedim.Peki canım ikisinde de ayrı ayrı mı ücret ödedin yoksa ya kafanı sisiriyorum ama kusura bakma lütfen
Hmm anladım canım hayırlısı olsun inşallahEvet maalesef ikisinde de ayrı ayrı ücret ödedim.
Merhaba bende sizinle aynı gün iğne yaptım bugün test yaptım silik çıktı acaba sizde de bu şekilde mi17temmuz Çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptım aşırı derece kasık ağrılarım var ne zaman test yapsam bilemiyorum aynı durumda olanlar toplanabilirmiyiz
Hayır canım ben dün yani 12.gun negatif ile karşılaşınca yapmaya korktum ama çok adet sancısı geliyor ha öldüm ha olacam gibi sende de durumlar bu şekilde mi bu arada inşallah hamilesindirMerhaba bende sizinle aynı gün iğne yaptım bugün test yaptım silik çıktı acaba sizde de bu şekilde mi
merhaba benimde bugun cok hafif yani kahverengi gibi bir akintim geldi beyazla karisik afedersiniz adetim 5agustos gosteriyor pcoslu olsugim icin ne zaman gelir kestiremiyorum hafif ara ara agrilar ve gogus agrilarim var 17 temmuz pik gordum degerlendirdim birde 20temmuzda degerlendirmistik iste sizce regli midir test yapmama gerek var miBende de 12.gün negatif çizgi çıktı.
13.gün silik çizgi bile değildi resmen gölge sadece çıktı yoktu aslında çizgi filan dedim artık ben deliriyorum ama.tertemiz negatif görünüyordu
14.gun yine ilk idrarla test yaptım ilk 5 dakika negatifti .. 9. 10. Dakikasında hayali çizgi belirdi ama benim ümitler coktaaan bitmiş oturmuş agliyordum. Yinede doktorum kan testi görmek ister diye 14.gün (yani 2 gün önce) gittik kan verdik 16 çıkmıştı.. Umarım sanada umut.olabilmişimdir ben burda çok umut aradım çünkü.. İnşallah seninde güzel haberlerini duyarız
Hayır canım ben dün yani 12.gun negatif ile karşılaşınca yapmaya korktum ama çok adet sancısı geliyor ha öldüm ha olacam gibi sende de durumlar bu şekilde mi bu arada inşallah hamilesindir
Amin amin inşallah rabbim kucagimizi boş bırakmaz nerede kan verdin ki bu kadar geç çıkar dedi normalde hastanede 2 3 saat sağlık ocağında ise ertesi gün çıkıyorBenim bugün çok fazla bi ağrım var ayakta duramıyorum lavaboya gittim hem çok akıntım vardı hemde hafif kanama gördüm bu sabahta kan verdim cuma günü çıkar dedi sonuçlar inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da❤
Sağlık ocağında kan verdim cuma günü çıkar dedi tekrar gel pozitif olursa yine test yaparız yükselme varmı diye bakarız dediAmin amin inşallah rabbim kucagimizi boş bırakmaz nerede kan verdin ki bu kadar geç çıkar dedi normalde hastanede 2 3 saat sağlık ocağında ise ertesi gün çıkıyor
Ayy bakalım inşallah rabbim gonlundekini sana verirSağlık ocağında kan verdim cuma günü çıkar dedi tekrar gel pozitif olursa yine test yaparız yükselme varmı diye bakarız dedi
Yerleşme kanaması olabilir dediğiniz bence kan verin iğne olmus muydunuzmerhaba benimde bugun cok hafif yani kahverengi gibi bir akintim geldi beyazla karisik afedersiniz adetim 5agustos gosteriyor pcoslu olsugim icin ne zaman gelir kestiremiyorum hafif ara ara agrilar ve gogus agrilarim var 17 temmuz pik gordum degerlendirdim birde 20temmuzda degerlendirmistik iste sizce regli midir test yapmama gerek var mi
Hayir canim aslinda olucaktim igne ama kullanmadim dogal olsun istedim ama suan bi kanama yok sadece cok hafifti yani yok fenecek kadar azdi iki gun oyle oldu bugun yok mesela kramp gibi arada sanci giriyor ve anlamafim diz kapaklarim bacagim agirmaya basladi bugun test yapmalimiyim sizce cikar mi sonucYerleşme kanaması olabilir dediğiniz bence kan verin iğne olmus muydunuz
Bir kaç gün sonra yap bence adetten 2 3 gün önce daha sağlıklı olabilir kimisinde gecikince illaki cikiyoHayir canim aslinda olucaktim igne ama kullanmadim dogal olsun istedim ama suan bi kanama yok sadece cok hafifti yani yok fenecek kadar azdi iki gun oyle oldu bugun yok mesela kramp gibi arada sanci giriyor ve anlamafim diz kapaklarim bacagim agirmaya basladi bugun test yapmalimiyim sizce cikar mi sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?