over kist rüptürü sonrası hamile kalmis olabilirmiyim

rabbim isteyen erkese nasip etsin insallah sanada . insallah sorunsuz surer su gebelik

over kist rüptürü yumurtaliigimda bi kist varmis o buyumus buyumuş 4 cm olmus sonra kist patlamis icinden akan sivi yumurtaligimi sisirmis yumurtaligimda çatlamis iç kanama oluşmuş over kist rüptürü (over yumurtalik demek rüptürü de çatlayan ve patlayan anlaminda ) demek 1 hafta hastanede yattim yumurtaligimi alicaklardi sol yumurtaligimi bunlarin hepsi gecen ay oldu ve ben bu ay hamileyim rabbimin mucizesi doktor bi sure olmayabilir demistide

Rabbim cok buyuk cnm ne kadar sukur etsen az valla
ve bugun hastanedeyim bebegin kesesi gorulmedi doktor daha cok kucuk oldugu icin gorulmeye bilir dedi kan tahlili verdim ve sonucu 5 kat artmis 2 gunde doktor cogul gebelik olabilir dedi 5 kat artisa gore

Rabbim cok buyuk cnm ne kadar sukur etsen az valla
ve bugun hastanedeyim bebegin kesesi gorulmedi doktor daha cok kucuk oldugu icin gorulmeye bilir dedi kan tahlili verdim ve sonucu 5 kat artmis 2 gunde doktor cogul gebelik olabilir dedi 5 kat artisa gore

Ay cnmmm ne kadar guzell ikizdir insallah sende istersen tabii :)) kese ve kalp atisi icin acele etme cnm kese 2000lerde anca gorunur

arkadasımın bebegı dustu benmkı anneler gununde onunda gecen hafta benden bı hafta sonra dustu

X