• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Over CA Yumurtalık Kanseri

Merhaba arkadaşım annenin son durumu nasıl merak ettim benimde annem 15 gündür 20-30 cm kitle çıkardılar ameliyatla iç kanamayla beraber 15 gddnrü yatıyordu patoloji sonucu karışık şimdi tekrar ameliyat edip rahim diğer yumurrtalığıda alcaklar sonrasını bilmiyorum çok moralim bozuk çok zor geliyor sizlerinde burda olmasına çok sevindim çünkü insan destek arıyor kendisine :(

öncelikle geçmiş olsun canım seni cok iyi anlıyorum annene allah şifa versin ama korkmana gerek yok benim annemde temmuz ayında ameliyat oldu rahmi yumurtalıkları alındı ve 6 seans kemoterapi gördü ameliyat eden doktor cok iyiydi ve şuanda gayet iyi tabi bizde korkuyoruz yeniden olurmu diye fakat 2.defa olup kurtulan tanıdıklarımızda var 5 sene sonra yeniden olup ölen tanıdıklarımızda.bu genelde beslenmeye ve kendine bakmasınada baglı annem şuanda cok dikkat ediyor 1 sene boyunca 3ayda 1 kontrole gidicek ve 2 sene sonra annem e ozon tedavisi yaptırmayı düşünüyoruz.eger baska yerlerede kanser hücresi gittiyse ortadan kalksın diye

Merhabalar herkesin Allahim yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum.Benim annemde bir ay önce yumurtaligi kaplayan zarda tümör gözüktü karın zoruna sıçramış ca125 değeri 1219 du ilk kemoterapisini aldı bu değer ikinci kemoterapide sonuç gösteriyorum düşme anlamında babada yardımcı olurmusunuz

Merhabalar herkesin Allahim yardımcısı olsun acil şifalar diliyorum.Benim annemde bir ay önce yumurtaligi kaplayan zarda tümör gözüktü karın zoruna sıçramış ca125 değeri 1219 du ilk kemoterapisini aldı bu değer ikinci kemoterapide sonuç gösteriyorum düşme anlamında babada yardımcı olurmusunuz
Mrb canım.benım annemde yumurtalık kanserı haftaya ıkınci kemoterapisini alcak.ca125 345 dı ılk bakıldıgında amelıyaaytan sonra 210 düsmüs.ılk kemoterapıde agrısı cok oldu üc gün.sonra azaldı.patalojı raporında ıkıncı evre yazıyordu ama dr karın zarına gectıgı icin 3.evre dedı.rabbım şifa versin iyilessinler ınsallah annelerimiz.

Mrb canım.benım annemde yumurtalık kanserı haftaya ıkınci kemoterapisini alcak.ca125 345 dı ılk bakıldıgında amelıyaaytan sonra 210 düsmüs.ılk kemoterapıde agrısı cok oldu üc gün.sonra azaldı.patalojı raporında ıkıncı evre yazıyordu ama dr karın zarına gectıgı icin 3.evre dedı.rabbım şifa versin iyilessinler ınsallah annelerimiz.

Allahim hepimizin yardımcısı olsun tedavi görenlere güç kuvvet versin tedavi dönemleri şu gibi geçsin inşallah sende güzel haberler alacaksın hepimiz alicaz

Canım bu evreleme nasıl oluyor benim annemin yumurtalık zarinda başlangıç gözüküyor karın zarina sıçramış

Canım bu evreleme nasıl oluyor benim annemin yumurtalık zarinda başlangıç gözüküyor karın zarina sıçramış
Pataloji raporunda yazıyordu evresi.sonra onkoloji profesörü söyledi.anneminde karın zarına sıcramıs .diger organlarda yok cok şükür.siz nerde tedavi okuyorsunuz?hangi sehirde?biz kayseride.

Back