A Asdfipek Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2018 19 2 1 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #1 Oncelıkle herkese merhabalar yenı uye oldum.Baya bılgı ogrendım buradakı uye arkadaslardan,testı denedım tesekkur edıyorum
Oncelıkle herkese merhabalar yenı uye oldum.Baya bılgı ogrendım buradakı uye arkadaslardan,testı denedım tesekkur edıyorum
yvz13 respect yourself..dont love more than God! Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2017 8.106 6.969 128 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #2 biz teşekkür ederiz
A Asdfipek Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2018 19 2 1 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #3 Baya ugrastım testle ulgılı soru sormak ısteyen sorabılır cıft cızgıyı yakaladım ılk kez denedım konu hakkında ebey ugrastım
Baya ugrastım testle ulgılı soru sormak ısteyen sorabılır cıft cızgıyı yakaladım ılk kez denedım konu hakkında ebey ugrastım
minnosu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Nisan 2018 4.715 3.470 133 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #4 Asdfipek .!.: Baya ugrastım testle ulgılı soru sormak ısteyen sorabılır cıft cızgıyı yakaladım ılk kez denedım konu hakkında ebey ugrastım Genişletmek için tıkla... Ben de testi uygulamak istiyorum da siz inş uygulayıp gebe kalırsınız da öncü olursunuz bize
Asdfipek .!.: Baya ugrastım testle ulgılı soru sormak ısteyen sorabılır cıft cızgıyı yakaladım ılk kez denedım konu hakkında ebey ugrastım Genişletmek için tıkla... Ben de testi uygulamak istiyorum da siz inş uygulayıp gebe kalırsınız da öncü olursunuz bize
B Bal-sincap Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 1.231 1.438 133 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #5 Asdfipek .!.: Baya ugrastım testle ulgılı soru sormak ısteyen sorabılır cıft cızgıyı yakaladım ılk kez denedım konu hakkında ebey ugrastım Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gün başladın canım testi yapmaya
Asdfipek .!.: Baya ugrastım testle ulgılı soru sormak ısteyen sorabılır cıft cızgıyı yakaladım ılk kez denedım konu hakkında ebey ugrastım Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gün başladın canım testi yapmaya
A Asdfipek Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2018 19 2 1 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #6 kahvelimdyg .!.: Kaçıncı gün başladın canım testi yapmaya Genişletmek için tıkla... Adet bıtınce 8.gun basladım hergun yaptım 14.gunu koyu pozitif cıktı ıkı cızgı
kahvelimdyg .!.: Kaçıncı gün başladın canım testi yapmaya Genişletmek için tıkla... Adet bıtınce 8.gun basladım hergun yaptım 14.gunu koyu pozitif cıktı ıkı cızgı
B Bal-sincap Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 1.231 1.438 133 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #7 Asdfipek .!.: Adet bıtınce 8.gun basladım hergun yaptım 14.gunu koyu pozitif cıktı ıkı cızgı Genişletmek için tıkla... bu ay deniycem bende teşekkürler
Asdfipek .!.: Adet bıtınce 8.gun basladım hergun yaptım 14.gunu koyu pozitif cıktı ıkı cızgı Genişletmek için tıkla... bu ay deniycem bende teşekkürler
A Asdfipek Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2018 19 2 1 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #8 kahvelimdyg .!.: bu ay deniycem bende teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bende ılk defa denedım ama silinik cıkıyo yumurtalamadıgın zaman .Bakalım bende hamıle mıyım merak edıyorum.
kahvelimdyg .!.: bu ay deniycem bende teşekkürler Genişletmek için tıkla... Bende ılk defa denedım ama silinik cıkıyo yumurtalamadıgın zaman .Bakalım bende hamıle mıyım merak edıyorum.
B Bal-sincap Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2014 1.231 1.438 133 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #9 Asdfipek .!.: Bende ılk defa denedım ama silinik cıkıyo yumurtalamadıgın zaman .Bakalım bende hamıle mıyım merak edıyorum. Genişletmek için tıkla... inşallah hamilesindir
Asdfipek .!.: Bende ılk defa denedım ama silinik cıkıyo yumurtalamadıgın zaman .Bakalım bende hamıle mıyım merak edıyorum. Genişletmek için tıkla... inşallah hamilesindir
A Asdfipek Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2018 19 2 1 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #10 Insallah cnm saol :)
A Asdfipek Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Nisan 2018 19 2 1 28 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Asdfipek #11 minnosu .!.: Ben de testi uygulamak istiyorum da siz inş uygulayıp gebe kalırsınız da öncü olursunuz bize Genişletmek için tıkla... Insallah yazarım hamıle kalırsam
minnosu .!.: Ben de testi uygulamak istiyorum da siz inş uygulayıp gebe kalırsınız da öncü olursunuz bize Genişletmek için tıkla... Insallah yazarım hamıle kalırsam