- 2 Temmuz 2014
- 645
- 532
- 103
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Tövbe...Tövbe..
Bir yerlerden element uydurmasanız keşke.sendrommuş,hastalık mı bu?
Herhalde 40 lı yaşlarda intihar edeceksiniz
Anladigim kadariyla siz de yurtdisindasiniz evlilik dolayisiyla mi geldiniz? Benim de her türlü imkanim var ama icimde istek yok bir ara spora baslamistim ve cok olumlu etkilerini görmüstüm ama sonra onuda biraktim simdi tekrar baslamak icimden gelmiyor. Yasadigim sehirde her türlü imkan var ben de istek yok. Kendime bakmayi tamemen biraktim zaten bir nemlendirici sürsem onada sükrediyorum. Her seye yeniden baslamam gerekiyor
Zaten melankolik takılırsanız ruhunuz yaşınızı da bastırır.Surekli bu modda ılerlersınız.evet malesef ben yasli hissediyorum ve fiziksel olarakta yorgunum hep
Adiniza uzuldum. Bosnmaniza ama yasinizda birsey yok pozitif bakin herseyi evham yapmayin. İnanin yasli insanlarin olacegi akliniza gelio ama 38 yasinda bir annenin evladini dogururken olecegini dusunemioz iste sevgili ablam cocugu suan 1.5 yasinda umidinizi kaybetmeyin. Kendinize zaman ayirinevet haklisiniz ama ben bunu otuz yasima girince idrak ettim. Anne babamda yaslaniyor ananem dedem de 85 oldu her an onlara bir sey olcak diye korkuyorum üzülüyorum. Bir insanin yaslanabildigini otuzuma girince farkettim cok ilginc
Kizlar 32 yasindayim kendimi yasli hayata gec kalmis hissediyorum 30 yasta böyle duygularin normal oldugunu okudum ama ben cok kafama takiyorum asiri derecede yirmili yastakilere özeniyorum ve artik kendimi güzel hissetmiyorum sanki yüzüm elastikiyetini kaybetti saclarim azaldi. Bosandimda zaten üc sene önce artik kimse beni begenmicek diye kafama takiyorum yalniz evlilik yapmaktan korkuyorum. Otuz yas kadinlarindan öneriler bekliyorum hayatinizi ve düsüncelerinizi duygularinizi nasil düzene koyuyorsunuz? Genc kalmak icin neler yapiyorsunuz? simdiden tesekkürler
Sizi anlıyorum ben de 30 yaşındayım hiç evlenmedim 20li yaştakilere ben de çok özeniyorum o yıllarım çok boş geçmiş çok pişmanım ama kendimi daha güzel ve alımlı hissidiyorum çünkü dahe önceden çok kiloluydum 100 kiloya yakındım o kadar yani şimdi 70lerdeyim ama biraz daha vermem gerekiyor bana kendimi en iyi hissettiren şey o oldu çünkü sağlığım tehlikedeydi ve dış görünüşüm gerçekten kötüydü size tavsiyem fazle kilolarınız varsa onları verin kişisel temizliğinize zaten dikkat ediyorsunuzdur makyaj yapın bu sizi daha da iyi hissettirebilir spor salonuna gidebilirsiniz yürüyüş yapabilirsiniz kitap okumak sinemaya gitmek gezmek bunların size kendinizi iyi his ettireceğini düşünüyorum umarım bir faydası olurKizlar 32 yasindayim kendimi yasli hayata gec kalmis hissediyorum 30 yasta böyle duygularin normal oldugunu okudum ama ben cok kafama takiyorum asiri derecede yirmili yastakilere özeniyorum ve artik kendimi güzel hissetmiyorum sanki yüzüm elastikiyetini kaybetti saclarim azaldi. Bosandimda zaten üc sene önce artik kimse beni begenmicek diye kafama takiyorum yalniz evlilik yapmaktan korkuyorum. Otuz yas kadinlarindan öneriler bekliyorum hayatinizi ve düsüncelerinizi duygularinizi nasil düzene koyuyorsunuz? Genc kalmak icin neler yapiyorsunuz? simdiden tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?