Oturulacak Nezih bir semt arıyorum

Avokadoo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
332
153
35
Selam hanımlar :nazar:
Oturduğumuz semti değiştirmek istiyoruz, önerebileceğiniz güzel sakin, apartmanların sıkı sık dip dibe olmadığı ferah bir semt var mı acaba :KK51:.
Beylikdüzü, Büyükçekmece olmasın.
Yeni bir hayat istiyoruz sıfırdan başlamak gibi.

Ataköy'ü öneririm. Sakin, yeşil, kuş sesleriyle dolu ama aynı zamanda merkezde bir semt

Avrupa yakasında Başakşehir, Anadolu yakasında da Kurtköy deki siteler hoşuma gidiyor. Düzenli yerler ancak insanı açıdan bilemem her yerin vardır iyisi kötüsü.

Avrupa yakasında Başakşehir, Anadolu yakasında da Kurtköy deki siteler hoşuma gidiyor. Düzenli yerler ancak insanı açıdan bilemem her yerin vardır iyisi kötüsü.
Başakşehiri bir çok kişiden duydum hatta geçen hafta eşimle bi gidip bakalım dedim ama beğenemedim bir türlü oraları :işsiz: Kurtköy de İstanbul dışı gibi, ay nebilim semt değiştirmek çok zormuş bulamıyoruz bi türlü istediğimiz gibi bir yer :110:

Başakşehiri bir çok kişiden duydum hatta geçen hafta eşimle bi gidip bakalım dedim ama beğenemedim bir türlü oraları :işsiz: Kurtköy de İstanbul dışı gibi, ay nebilim semt değiştirmek çok zormuş bulamıyoruz bi türlü istediğimiz gibi bir yer :110:
Neresine baktınız? Baya büyümüş durumda. Bölge bölge değişiyor. Butcenize uyar mı bilmiyorum ama metrokent ve mistanbul evlerine baktınız mı?

Başakşehir ve Bahçeşehir'e baktım orada siteleri girip dolaştık, evet gelişiyor oralar beni bi çekmedi oralar heryere uzak kalıyormuşum gibi. Şuan oturduğum yer her yere yakın mesela, sahillere Sarıyer'e ortayaköye, Fatih'e Nişantaşı yani herşeyin ortasında oturuyoruz

Başakşehir ve Bahçeşehir'e baktım orada siteleri girip dolaştık, evet gelişiyor oralar beni bi çekmedi oralar heryere uzak kalıyormuşum gibi. Şuan oturduğum yer her yere yakın mesela, sahillere Sarıyer'e ortayaköye, Fatih'e Nişantaşı yani herşeyin ortasında oturuyoruz
Ben de sakinliği sevdiğim için güzel gelmişti bana. Gerçi oralardan ev almak ya da oturmak nasip olmadı da. Bir de Uskudar i çok beğeniyorum. Beylikdüzü nde bir site vardı bir de ismini hatırlayamadım. Aklıma gelirse yazarım. Site peyzaj i superdi ağaçlar, piknik yerleri. Orman gibiydi çevresi. Daireleri de dubleks hep.

Bahçelievler o halde. Yanı b . düzü b . şehir uzak kalıyorsa başka da pek aklıma gelmedi Ataköy de pahalı madem:KK66: bahcelievler medikal park arkaları acik öğretimin oraları falan çok da dip dibe değil fatih e falan hanı bi beylikdüzü kadar da uzak değil

Selam hanımlar :nazar:
Oturduğumuz semti değiştirmek istiyoruz, önerebileceğiniz güzel sakin, apartmanların sıkı sık dip dibe olmadığı ferah bir semt var mı acaba :KK51:.
Beylikdüzü, Büyükçekmece olmasın.
Yeni bir hayat istiyoruz sıfırdan başlamak gibi.
Büyükçekmece mimaroba tarafları gayet hoş ve nezih bir semt

Kiralar cok pahalı olmakla birlikde kavacık der susarım.

X