- 15 Ekim 2015
- 332
- 153
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet orası güzel aöa fiyatları biraz pahalı ev alıp gideceğimiz içinAtaköy'ü öneririm. Sakin, yeşil, kuş sesleriyle dolu ama aynı zamanda merkezde bir semt
Başakşehiri bir çok kişiden duydum hatta geçen hafta eşimle bi gidip bakalım dedim ama beğenemedim bir türlü oraları Kurtköy de İstanbul dışı gibi, ay nebilim semt değiştirmek çok zormuş bulamıyoruz bi türlü istediğimiz gibi bir yerAvrupa yakasında Başakşehir, Anadolu yakasında da Kurtköy deki siteler hoşuma gidiyor. Düzenli yerler ancak insanı açıdan bilemem her yerin vardır iyisi kötüsü.
Neresine baktınız? Baya büyümüş durumda. Bölge bölge değişiyor. Butcenize uyar mı bilmiyorum ama metrokent ve mistanbul evlerine baktınız mı?Başakşehiri bir çok kişiden duydum hatta geçen hafta eşimle bi gidip bakalım dedim ama beğenemedim bir türlü oraları Kurtköy de İstanbul dışı gibi, ay nebilim semt değiştirmek çok zormuş bulamıyoruz bi türlü istediğimiz gibi bir yer
Ben de sakinliği sevdiğim için güzel gelmişti bana. Gerçi oralardan ev almak ya da oturmak nasip olmadı da. Bir de Uskudar i çok beğeniyorum. Beylikdüzü nde bir site vardı bir de ismini hatırlayamadım. Aklıma gelirse yazarım. Site peyzaj i superdi ağaçlar, piknik yerleri. Orman gibiydi çevresi. Daireleri de dubleks hep.Başakşehir ve Bahçeşehir'e baktım orada siteleri girip dolaştık, evet gelişiyor oralar beni bi çekmedi oralar heryere uzak kalıyormuşum gibi. Şuan oturduğum yer her yere yakın mesela, sahillere Sarıyer'e ortayaköye, Fatih'e Nişantaşı yani herşeyin ortasında oturuyoruz
Büyükçekmece mimaroba tarafları gayet hoş ve nezih bir semtSelam hanımlar
Oturduğumuz semti değiştirmek istiyoruz, önerebileceğiniz güzel sakin, apartmanların sıkı sık dip dibe olmadığı ferah bir semt var mı acaba .
Beylikdüzü, Büyükçekmece olmasın.
Yeni bir hayat istiyoruz sıfırdan başlamak gibi.