oturma odasinda uyumasi kalbimi kiriyor :(

Esimden ayri yatmanin cok kotu birsey oldugunu hicbir zaman kabul etmeyecegimi dusunuyordum ama aksam ilk kez fikrim degisti :KK49: 2 yillik evliligimde ilk kez aksam esim uyuyamadigini oturma odasina gitmek istedigini soledi bende uykusuz kalmasin sabah ise gidecek diye sadece bu aksamlik gidebilirsin dedim ama Allahim o ne rahatlikmis valla kocaman yatakta tek basima yatmanin keyfi ayriymis bide hamileligimin sonlarinda sayilirim sicaktan bebekten falan hic uyuyamiyordum aksam o kadar rahat uyudum ki :p sanirim bu aksam kendim teklif edicem esime oturma odasina gidip yatmasini :KK22:

ben de çok uyuyakalırım kanepede, eşim uyanrırır götürür, bazen uyandıramayıp kucaklayıp götürüyormuş allahtan minik bişeyim :) o yüzden ne desem bilemedim, hele de sıkıcı bir film varsa ninni gibi geliyor sesi, zorlasam da gözümü açamıyorum :KK53:
iste nasil oluyor o pelin?
tam uykunuz geldiginde, demiyor musunuz, ben gidip yatagima yatayim, burada uyunmaz.
yani bana kalirsa insan orada uyumayi "seciyordur", yani uyuyakalmak nasil oluyor, wallahi bende anlamiyorum W Wurstria

Esimden ayri yatmanin cok kotu birsey oldugunu hicbir zaman kabul etmeyecegimi dusunuyordum ama aksam ilk kez fikrim degisti :KK49: 2 yillik evliligimde ilk kez aksam esim uyuyamadigini oturma odasina gitmek istedigini soledi bende uykusuz kalmasin sabah ise gidecek diye sadece bu aksamlik gidebilirsin dedim ama Allahim o ne rahatlikmis valla kocaman yatakta tek basima yatmanin keyfi ayriymis bide hamileligimin sonlarinda sayilirim sicaktan bebekten falan hic uyuyamiyordum aksam o kadar rahat uyudum ki :p sanirim bu aksam kendim teklif edicem esime oturma odasina gidip yatmasini :KK22:
bebis dogunca ozlersin ama :KK36::KK36::-)

iste nasil oluyor o pelin?
tam uykunuz geldiginde, demiyor musunuz, ben gidip yatagima yatayim, burada uyunmaz.
yani bana kalirsa insan orada uyumayi "seciyordur", yani uyuyakalmak nasil oluyor, wallahi bende anlamiyorum W Wurstria

bende olay hep iki dk gözümü kapatayım, uyanırım diye başlıyor gerisini hatırlamıyorum :KK70:
şaka bir yana cidden ağırlık çöküyor kalkamıyorum, çişim gelmiş oluyor mesela, kalkıp yapıp yatayım bi su içeyim, dişlerimi fırçalayayım diyorum ama kalkamıyorum, saniyede uyuyorum :mad: üniversitede derste falan da uyuyakalmışlığım var benim, izlediğim ya da dinlediğim şeyden sıkılınca uyuyuveriyorum :110:

şuan seninle aynı hisleri eşim paylaşıyor. ben de oturma odasında yatıyorum 2 aydır :KK53:
bence sorun etme klasık tv karsısında uyuya kalan erkek modelı senınkı

iste butun mesele bu. Cis.
esimin gece cisi gelseydi, sabah yanimda uyanirdi, bende bu konuyu acmamis olurdum :KK61:

bende yerdim meyveperi bi guzel afyetolsn:) szde.oturma odasnda yaninda iyuyun cekyadi acip sarilarak:)

Benim eşimde sever tv karşısında uyumayı,şimdi birde sıcak klima salonda olduğu ićin salonda uyuyor. Ben dert etmiyorum artık,kocaman yatak bana kalıyor sere serpe uyuyorum:KK71:
Alıskanlık bu ,üzülmeni gerektirecek birşey değil bence. Fazla hassas davranıyorsun.
Afiyet olsun :KK66:

Canm bnm esimde cok sever film izleyerek uyumayi...ben gece uyandgmda baktim ynmda degil..zaten televzyon bas bas bagriyo oluyo bnmki uykuda..uyandiriyrm zor oluyo ama surune surune geliyo yataga yatiyo...careyi boyle buldm diyebilirm..

bnmki neden ders almiyor :KK43:
bu kez almistir umarim, cunku sabaha koltukta uyandi ilk defa. Daha onceleri, gecenin bir yarisi uyanip geliyordu yataga.

Canım şimdi havalar sıcakya üşümemiştir.Kışın bi uyuya kalsın donsun her tarafı bak nasıl alır dersini

X