- 14 Haziran 2011
- 218
- 271
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide işten gelince yorgunluktan koltukta uyuyorhatta ramazanda kaldırmaya çalıştım kalkmadı bak ben gidiyorum dedim lambayıda söndürsene dediBelki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
iki belki de 3uncu keredir oturma odasinda uyudu dun gece.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?
simdi meyve buketi geldi isyerime, hepsini yedim.
ben bu adamla napicam :/
Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?
Kesinlikle size katilmiyorum.Abartıyorsun
Zaten sıcak yatsın orda bunda kırılacak bir şey yok
Yatak kutsal vs değil birlikte yatmak da tamamen toplumsal bir öğreti
Ayrı yatınca evlilik sona ermiyor yani
Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
Film izlerken falan bazen uyku bastırır da hayatta karşısında uyuyamam, kapatır yatarım. İmkanı yok yani, hiç anlamıyorum.
bende olsam yerdim meyveleri sonra kaldım yerden üzülmeye devam ederdimBelki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
ben acaba bu insanin kendisine asiladigi sorumluluk duygusuyla mi alakali diye dusunuyorum. Kafasi rahat insan, her yerde rahat eder ya, o manada yani. kimisi vardir, gamsizdir, acayip ozenirim onlara. Ama bnm icin minik bir mesele bile stres yaratmaya yetiyor. Mesela; burada uyursam bu cok yanlis bir hareket olur, diye surekli misyon yukluyorum kendime. her konuda boyle.Film izlerken falan bazen uyku bastırır da hayatta karşısında uyuyamam, kapatır yatarım. İmkanı yok yani, hiç anlamıyorum.
senin ki iyiymis. Esim, yatar, cagirisin, duymaz, bagiriirsin duymaz, hee he geliyorum der, geri uyur.aynı şeyi ben yapıyorum eşime..
o da bana kızıyor. ama Allahtan uykum hafif de yanımda oturduğu an uyanıyorum. sonra kalkıp yatağa geçiyoruz. :))
bu kez baya pisman gorunuyo :) ama daha once de gorunmustuhaklısın bence, ben de senin yerinde olsam üzülürdüm. böyle ayrıntılar ufak da olsa insanı üzüyor, kaldı ki ben aynı yatakta yatarken eşim yatağın bir ucunda yatınca bile hafiften kırılıyorum, neden sarılmıyor falan diye düşünüyorum :) umarım bu kez eşinin aklı başına gelmiştir de uyumaz tv karşısında, 3 olmuş artık.
haha, supermis. ne varsa eskilerde var :)Annemin bir lafı var: burada kedi olacağına yatağında kadı ol.. Bu lafı söylediğinde orada kedi gibi olmaktansa yatağında rahat uyumayı tercih ediyorsun. O lafı bir dene.