oturma odasinda uyumasi kalbimi kiriyor :(

ben kendim öyleyim ve bu tarz dayatmalardan hoşlanmıyorum, sizin uykunuz geldi diye karşınızındakinin de gelecek diye bir şey yok.. Ses olmadan uyuyamıyordur. Ben de çareyi kulaklık takıp telefona bir şeyler dinleyerek buldum

Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
iki belki de 3uncu keredir oturma odasinda uyudu dun gece.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?

simdi meyve buketi geldi isyerime, hepsini yedim.
ben bu adamla napicam :/
benimkide işten gelince yorgunluktan koltukta uyuyor:KK60:hatta ramazanda kaldırmaya çalıştım kalkmadı bak ben gidiyorum dedim lambayıda söndürsene dedi o_O

Aynısını bende yaşıyorum malesef
Eşim oturma odasında tv in karşında uyumaya bayılıyor. Önceleri bende çok takıyordum gece 3 veya 4 kez yanına gidip hadi kalk yatağa gel. Tamam diyordu sabah uyandığımda yanımda görmeyince çok üzülüyordum. Şimdi alıştım gerçi arada bunun tartışmasını yapıyoruz ama baktım olmuyor uyuduğunda pike atıyorum üzerine kendim geniş yatağa yayılıyorum :) kafama takmayışımın sebebi eşimin bana olan davranışı dokunuşu sevgisi hala aynı elhamdülillah. Sizinde öyleyse takmayın derim

1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?

Benim eşim de aynı sizinki gibiydi... Valla tepkiniz sertleştirin bak nasıl geliyor Paşa paşa..

Bekarlıktan kalan alışkanlıklar....
Bn evliliğmn ilk yılında bi kaç defa uyucaktı. Bnde burda uyurm dedm.diğer koltuğa geçtm. Fayda etmezse başnda bekledm kaaalk korkuyorm tek başıma die. Oda fayda etmezse ağladm bni istemiosun yanıma bile gelmek istemiyosunn die :mad: yine işe yaramazsa son vuruşumu yaparım. " Sen işini hallet rahat rahat bn rhtsz etmim " derim. sonunda işe yaradı galiba ve artk hç ayrı yatmak istemiyo. :KK30:

Ayrı uyumak güzel değil. .

Arkadaşların dediği gibi tv alın yatak odasına. .

Annemin bir lafı var: burada kedi olacağına yatağında kadı ol.. Bu lafı söylediğinde orada kedi gibi olmaktansa yatağında rahat uyumayı tercih ediyorsun. O lafı bir dene.

Benimki de uyuyup kalıyor eskiden sinir oluyordum sonra ben de öyle uyumaya başladım cidden güzelmiş :) şimdi o beni uyandırmaya çalışıyor :)

iste nasil oluyor o pelin?
tam uykunuz geldiginde, demiyor musunuz, ben gidip yatagima yatayim, burada uyunmaz.
yani bana kalirsa insan orada uyumayi "seciyordur", yani uyuyakalmak nasil oluyor, wallahi bende anlamiyorum W Wurstria
Film izlerken falan bazen uyku bastırır da hayatta karşısında uyuyamam, kapatır yatarım. İmkanı yok yani, hiç anlamıyorum.

bende olsam yerdim meyveleri sonra kaldım yerden üzülmeye devam ederdim :KK66:

aynı şeyi ben yapıyorum eşime..
o da bana kızıyor. ama Allahtan uykum hafif de yanımda oturduğu an uyanıyorum. sonra kalkıp yatağa geçiyoruz. :))

Film izlerken falan bazen uyku bastırır da hayatta karşısında uyuyamam, kapatır yatarım. İmkanı yok yani, hiç anlamıyorum.
ben acaba bu insanin kendisine asiladigi sorumluluk duygusuyla mi alakali diye dusunuyorum. Kafasi rahat insan, her yerde rahat eder ya, o manada yani. kimisi vardir, gamsizdir, acayip ozenirim onlara. Ama bnm icin minik bir mesele bile stres yaratmaya yetiyor. Mesela; burada uyursam bu cok yanlis bir hareket olur, diye surekli misyon yukluyorum kendime. her konuda boyle.

haklısın bence, ben de senin yerinde olsam üzülürdüm. böyle ayrıntılar ufak da olsa insanı üzüyor, kaldı ki ben aynı yatakta yatarken eşim yatağın bir ucunda yatınca bile hafiften kırılıyorum, neden sarılmıyor falan diye düşünüyorum :) umarım bu kez eşinin aklı başına gelmiştir de uyumaz tv karşısında, 3 olmuş artık.

aynı şeyi ben yapıyorum eşime..
o da bana kızıyor. ama Allahtan uykum hafif de yanımda oturduğu an uyanıyorum. sonra kalkıp yatağa geçiyoruz. :))
senin ki iyiymis. Esim, yatar, cagirisin, duymaz, bagiriirsin duymaz, hee he geliyorum der, geri uyur.
ben de boyle olunca ugrasmak zorunda miyim diye isyan ediyorum.

haklısın bence, ben de senin yerinde olsam üzülürdüm. böyle ayrıntılar ufak da olsa insanı üzüyor, kaldı ki ben aynı yatakta yatarken eşim yatağın bir ucunda yatınca bile hafiften kırılıyorum, neden sarılmıyor falan diye düşünüyorum :) umarım bu kez eşinin aklı başına gelmiştir de uyumaz tv karşısında, 3 olmuş artık.
bu kez baya pisman gorunuyo :) ama daha once de gorunmustu :KK22:

o şeyi aynen bende yapıyorum. tv ızlerken gozlerım tatlı tatlı kapanır gider. ses duymadan uyuyamam..
kocamda delirir.. planlar suya düşer :KK59:
evde sadece y.odasında tv yoktu. artık oda oldu. şimdi ikimizde huzurluyuz :KK50:
saglıklı degıl kabul ama , odanıza tv baglayın sarılıp mısıl mısıl uyuyun :KK68:

X