oturma odasinda uyumasi kalbimi kiriyor :(

bilmiyorum, belki cok onemsemek gerekiyordur.
bizden birseyler mi eksiltir zamanla panigi yasiyorum.
Kendine empoze etme bu duyguyu. Bozulacak bir ilişkiniz varsa birlikte yapsanızda bozulur.

Oğlum bir dönem sorunluydu ve 1 sene benimle yattı. Eşim hep salondaydı ama dediğim gibi bu bizi etkilemedi.

Hem eşin bilerek yatak ayırmıyorki uyuyakalıyor erkeklerin çoğunda olduğu gibi :KK66:

Sabir diliyorum size. umarim sizin icin en dogru karari alirsinz.
bu duygu derken, tam neyi kastettiniz?

cok tsk ederim canim. Allah sabrini verir insallah.
severek, icim yana yana bosanicam.

nsl tarif edeyim.
o orda yattikca kendimi kimsesiz, degersiz, icim buruk, yapayalniz, kirilmis, paramparca, mutsuz, caresiz hissediyordum.
sürekli uykumdan uyanip bakiyordum sol yanima ...
sonra agliyordum...
kötü cok kötü anlatamam. berbat bi duygu...

Benimde eşim bayılır tv karşısında yatmaya.
İlk zamanlar bende cok tepki gösteriyordum. Dediğin gibi zor uyanan bir adam eşimde.
Kalkar tamam geliyorum der gene hop aynı yere uzanır 1 kızım var geceleri onlamı ugraşim kızımlamı ugrasım şaşırırdım kendimi 2 cocuk annesi gibi hissederdim.
Şimdi ne mi yapıyorum valla istediği yerde yatabilir evin içinde olduğu sürece :KK70:
Bazen gidip üstüne bişey atıyorum bazende kızıp üşüyorsa gelir adam gibi yatağında uyur diyorum. Aramızda duygusal bağlamda hiç bir problem yok sever sayar ilgilenir cinsellik bizde biraz sorun onun dışında hiç bi problemimiz yok buna rağmen haftanın en az 3 günü yatak odası dışında uyur.
valla, sasirdim. Baya baya bi cok erkek yapiyormus bunu demek..

evet, TV alabiliriz yatak odasina ama, bari orasi bize ozel kalsin diyordum. hayatimizin heryerinde TV-bilgisayar :/

Bilgisayar yok ama tvsiz olmyo valla cnm sahsen ben yapamyrm napcn bisilerden fedakarlik yapmak lazm :))

Kukunuz olduğunu hatırlatın, unuttuğundan ayrı yatıyor olabilir :KK53:
Şaka bir yana ben de sevmem ve ben de sinirlenirdim kesin. Sırtı, beli de mi ağrımıyor öyle kanepede yatınca? Ben akıllılık ettim, oturması çok rahat yatması rahatsız olan koltuktan aldım, sıkıyorsa ayrı yatsın, sabah görürüm onu :KK53:
Dipçe: İlk cümle tamamen şakasına yazılmıştır, laf sokma vs yoktur. Hatta o profil mesajı neden benim aklıma gelmedi diye yeri gelip üzülmüştür bu bünye.

cok tsk ederim canim. Allah sabrini verir insallah.
severek, icim yana yana bosanicam.

nsl tarif edeyim.
o orda yattikca kendimi kimsesiz, degersiz, icim buruk, yapayalniz, kirilmis, paramparca, mutsuz, caresiz hissediyordum.
sürekli uykumdan uyanip bakiyordum sol yanima ...
sonra agliyordum...
kötü cok kötü anlatamam. berbat bi duygu...
cok iyi anladim, dogal olarak normal hayatinizda da bunun bir yansimasi var sanirim ?
sizi sevmedigini deger vermedigini dusunuyorsunuz, peki o ne diyor?

Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
iki belki de 3uncu keredir oturma odasinda uyudu dun gece.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?

simdi meyve buketi geldi isyerime, hepsini yedim.
ben bu adamla napicam :/

Bende de var aynısından bi tane. Erkek milleti böyle sanırım bayılıyorlar kanepede uyumaya. Ben her seferinde kaldırıp götürüyorum yatağa. Bir kez kaldıramadım gidip yattım kızdı bana, beni neden orda bıraktın diye.
Kabullenmekten başka çare yok.

Şu hepsini yedim yazın çok güldürdü benii.. :KK70::KK70: hayatım daha yenisinizde ondan. bu sıkıntıların ama haklısın alıştırma .. kocanı.. çünkü çocuk olunca zaten ayrılıklar oluyor ister istemezz.. ilk yıllarda benim öyle bir sorunum olmadı ama çocuk olunca valla göz kocayıda görmüyor. :KK53::KK53:ikimizde çalışıyoruz oğlanda odasına yatıyor ama gecenin bir yarısı anne nerdesin gel deyince bir fırlıyorum yanına ee tabi yogunsun sarılarak uyuyorum oğlumla daha doğrusu uyuya kalıyorumm.. sen haklısın ilk yıllarda alıştırmaa..

cok iyi anladim, dogal olarak normal hayatinizda da bunun bir yansimasi var sanirim ?
sizi sevmedigini deger vermedigini dusunuyorsunuz, peki o ne diyor?

aynen öyle düsünüyorum, sinirli oluyorum tüm günümü etkiliyor dogal olarak.
kac kez gittim böyle sen gibi uyandirdim cagirdim ama öyle sinirli ki uyku haliyle bagiriyor bu seferde.
yani dicek bisey yok canim isteseydi savasirdi.
bi ara kendimi toparlayayimda konu acar uzun uzun anlatirim. suan bu gücü bulamiyorum kendimde.
ben cok duygusalim, akrep kadiniyim bu yüzdenmi bilmiyorum ama ben hala asigim benim icin ask, Sevgi, tutku cok önemli.
yoruldum pesinde kosmaktan.
suan annemde kanserle bogusuyor bu yüzden baya dagildim.

Belki dert mi diyeceksiniz. Benim icin gercekten dert.
1 yildir evliyiz, TV karsinda uyumaya bayiliyor. Sanki cocuk, hani cocugu kaldirirsiniz koltuktan yataga goturursunuz ya.. bide zor uyaniyor, ugras dur, hic sevmedigim sey.
yine de aylarca ugrastim, en sonunda inat ettim, bir daha uyursan burada, sabaha kadar uyuyacaksin, kaldirmayacagim dedim.
iki belki de 3uncu keredir oturma odasinda uyudu dun gece.
gece uyaniyorum, yanimda yok, cok kalbim kiriliyor. Darmadagan oluyorum. Cok mu onemsiyorum?

senin hassasiyetin varsa eşinie de anlayış göstermek düşer
bence yatak odasına da bir tv alın alışkanlık sağlanana kadar
(tabi bu da seni rahatsız edecektir :KK43: )

Kukunuz olduğunu hatırlatın, unuttuğundan ayrı yatıyor olabilir :KK53:
Şaka bir yana ben de sevmem ve ben de sinirlenirdim kesin. Sırtı, beli de mi ağrımıyor öyle kanepede yatınca? Ben akıllılık ettim, oturması çok rahat yatması rahatsız olan koltuktan aldım, sıkıyorsa ayrı yatsın, sabah görürüm onu :KK53:
Dipçe: İlk cümle tamamen şakasına yazılmıştır, laf sokma vs yoktur. Hatta o profil mesajı neden benim aklıma gelmedi diye yeri gelip üzülmüştür bu bünye.
haha :) yok canim, niye alinayim. gecen gun topiklerden birinde beni sormus arkadaslar sagolsun, kukulu nerde diye :rolleyes:
patentli yanliz ona gore :-)

bu arada, saolsun, kukumu hic unutmaz :KK53:

bana göre esinin görevi gelip yatagina yatmak.
ozaman bizde kafamiza göre orda uyuyakalalim olmuyor iste

kac kez gittim böyle sen gibi uyandirdim cagirdim ama öyle sinirli ki uyku haliyle bagiriyor bu seferde.
bi ara kendimi toparlayayimda konu acar uzun uzun anlatirim. suan bu gücü bulamiyorum kendimde.
ben cok duygusalim, akrep kadiniyim bu yüzdenmi bilmiyorum ama ben hala asigim benim icin ask, Sevgi, tutku cok önemli.
rabbim şifalar versin annenize...:KK200:

uzmeyin kendinizi. belki zamanla hatasini anlayacaktir, yani umarim.
annenize de gecmis olsun cok. allah sifa versin.
takipteyim konu acarsaniz.

Nasıl uyunur tv karşısında hiç anlamadım, anlayamam da. Benim babam da böyleydi, tv karşısında kanepede uyurdu. Annem 50 kere seslenirdi, dürterdi vs ama o uyanmazdı ya da uyansa bile tamam gibi bişey mırıldanır ama uyumaya devam ederdi. Ama bi farkla; kimse onu uyandırmasa bile o gece geç bir saatte kalkar yatağına giderdi. Çözümü nedir bilmiyorum ama akışına bırakın bence.

ben de çok uyuyakalırım kanepede, eşim uyanrırır götürür, bazen uyandıramayıp kucaklayıp götürüyormuş allahtan minik bişeyim :) o yüzden ne desem bilemedim, hele de sıkıcı bir film varsa ninni gibi geliyor sesi, zorlasam da gözümü açamıyorum :KK53:

X