oturma odasında gardırop olu mu?

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.499
9.854
723
Ankara
yaklaşık 2.5 ay önce taşındık 2+1 bi eve önceki evimde 2+ 1 di ama ama odanın biri yemek diğeri oturma odası diğeride yatak odası idi. şimdiki evimizde salonumuz yemek odasıyla beraber sığdı yatak odası geniş olmadığından dolabı boş küçük odaya koyduk (aslında sığardı ama sıkışık olmasın hem de çocuğumuz yok oda boş kalmasın diye ) ama şimdi küçükte olsa bi oturma odası yapmak istiyorum mini bi köşe takımı alıp ama koca dolap odada onu sök tak yapmadan taşımamız mümkün deil o odadayken bişeyler yapsak çok mu tuhaf olur aslında ben baştan beri oturma odası yapmak istiyordum ama herkes odayı doldurma çocuk odası olur dediler(çocuk işi de şu an çok zor maalesef:( ) sizce gardırop abes mi olur sonuç da misafirler deil kendimiz için olacak salondaki tv mizde durcak fikir verirseniz sevinirim hem oraya kimsenin potansiyel çocuk odası gözüyle bakmasını istemiyorum şimdilik

gardırop sürgülü ve duvarın tekini kaplamış vaziyette

çok abes olmaz aslında ama illaki gözüne batmaya başlar, oda doluyken de taşımak daha zor olur canim, bi arkadaşımın evinde var öyle onunki gömme dolap değiştiremiyor sökemiyor, sıkılmış yerini değiştiremiyorum hemde odayı daralttı diye istemiyor , yok sadece sen kullancaksan , misafirlerin felan kullanmayacaksa bişy olmaz, ama yatılı misafirin gelir o odada kalırsa o zaman benim içime sinmezdi gardırobum orda ben girip çıkarken sorun olur , ne biliyim biraz uzaktan akrabaysa karıştırırmı bilmem ne aklıma da gelir yani :9: bende ilk yıl ( 2 boş odam vardı ) odaya koysakdık keşke diyordum eşimde bi daha mı sökelim kurulan dolabı dedi , 1 yıl geçti oturma odası yapmayı hiç düşünmezken aniden yapma kararı aldım ve yaptım şimdi iyiki diyorum, çünki şehir dışından gelenler orda kalıyor sürekli girip çıkamazdım üzerimi değiştircem diye, her gelen misafirdede gecelik iç çamaşırımıda kaldırıp saklayamazdım bi dünya iş, şimdi gayet memnunum , aklımda kalmıyor en azından, kapıyorum yatak odamın kapısını tmm , hiç akla gelmicek insanlar misafir olarak geliyor kalıyor birde bişy diyemiyorsun, herkese de güven olmuyor ama yapcak bişy yok , bence iki iş olmasın söktür dolabını koy yatak odasına oturma odasını da istediğin gibi süslersin, diğer türlü ne kadar düzleşende dekor yapsanda eğreti durur , yoksa gelen giden kalsın :34:

salondaki koltuğum yatak oluyor ama fazladan biri olsa yetersiz kalıyor o açıdanda yeni bi oda olsun istedim benim fazla yatılı misafirim olmaz olsa da kendi ailemden kimseler olur ama yine de dolabımı kimse görsün istemem sonuçta bazen dağınık oluyor yada özel şeyler falan....sök tak eşim üşenir birini çağırmaz diye düşünüyorum kafam karıştı ya:))

Siz kullanırlen sorun olmazda misafirin olursa ordan elbise al giyin sorun olabilir.

evinizin konumu uygunsa yatağını oraya taşıyıp şimdi yatağın olduğu yeri oturma odası yapabilirsiniz belki.

evinizin konumu uygunsa yatağını oraya taşıyıp şimdi yatağın olduğu yeri oturma odası yapabilirsiniz belki.
aslında yatagı taşımak daha kolay tabi ama gardropun olduğu oda daha dar yatak girerse balkon kapısı kapanır adım atacak yer kalmaz

Back
X