Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odası seçimi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

pnryvz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
30
0
36
Antalya
Merhaba kızlar..İstikbal Ekol maksi takımı nişanlımla birlikte seçtik ön ödemesini yaptık renk kahverengi ve kolları açık krem parlak deri olarak anlaştık fakat aklım karıştı kolları siyah deri mi olsa daha iyi olur ve ayrıca kahve çekirdeği rengindeki koltuk kumaşı çok mu koyu olur?ben aslında ferah bir oda istiyorum ama..lütfen yardım çok karıştı aklım?Foto ekleyemedim.

İstikbal Ekol Oturma Grubu Fiyatları

burdaki renk krem ancak biz kahverengi(linkte ki halının renginde)resolarak anlaştık..fakat çok koyu mu olur bilemiyorum.Oturma odamı aynı zamanda salon olarak kullanacağım.

Merhaba kızlar..İstikbal Ekol maksi takımı nişanlımla birlikte seçtik ön ödemesini yaptık renk kahverengi ve kolları açık krem parlak deri olarak anlaştık fakat aklım karıştı kolları siyah deri mi olsa daha iyi olur ve ayrıca kahve çekirdeği rengindeki koltuk kumaşı çok mu koyu olur?ben aslında ferah bir oda istiyorum ama..lütfen yardım çok karıştı aklım?Foto ekleyemedim.

İstikbal Ekol Oturma Grubu Fiyatları

burdaki renk krem ancak biz kahverengi(linkte ki halının renginde)resolarak anlaştık..fakat çok koyu mu olur bilemiyorum.Oturma odamı aynı zamanda salon olarak kullanacağım.

Selam Canım Öncelıkle Allah tamamına erdırsın Ömür boyu mutluluklar dilerim simdiden .. Ya tatLım aslında herkesin kendı zevkı tabıkı ama benımde acık renk koltugumun kuması kolları koyu renk cok guzel ferah duruyor ben pike aldım üzerine örtü olarak yaz kış örtüyorum sadece özel bir misafirim geldıgınde acıyorum ve 3 yıllık evlıyım maşallah dieyımde hıc kirlenmedı Senınde nasıl kullanacagın önemli o yüzden sen bılırsın fakat eger ferahlık istiyorsan tabıkıde acık renk olsun derim Ayrıca benım koltuk takımımda İstikbal ve leke tutmuyor kumaş hakkındada bılgı edin ona göre karar ver canım .. Allah kolaylıklar versın cok zor işler bunlar valla ama tatlı telaşeler :34:

Bence kollar koyu, koltuklar açık bir renk daha ferah gösterir.

Hem oturma, hem misafir odası olarak kullanılacağına göre, koltuk kısmı düz renk değil de biraz kırçıllı falan olursa daha da kullanışlı olabilir. Silinmesi gerektiğinde, ister açık, ister koyu renk olsun, düz renkler insanı biraz daha zorluyor çünkü.

Eğer, bahsettiğiniz kahverengi takımı alacaksanız, kolları siyah düşünmeyin bana kalırsa, iyice boğucu olur gibi geliyor bana.

Hayırlı günlerde kullanın inşallah.

Back
X