sag taraftakı cok bellı deıl kı modelı
tatlım sağ taraftaki koltuk modeli deil duvardaki tablo için fotoğrafı ekledim...benim beğendiğim koltuk soldaki :)
genel olarak bende oturma odası için bu tarz bişey istiyorum. peki misafirlerin geldiğinde onları nasıl yatıracaksın? açılıyormu bu koltuklar?
begendım fakat daha guzel koltuk takımları var bu sene baska alternetıfler deneyebılırsın canım sen sanırım renklı sylerı sevıyosun ama dedıgın sekılde tul kıtaplık halı hos olabılır ben pastel tonları tercıh edıyorum daha kahverengı krem gıbı ama sıyah ve kırmızı beyaz uyumuda hosuma gıder evlenmene daha varsa oooo ne modeller cıkar daha :)
çok tatlı canım.. koltugun rengide cok güzel.. mavinin hzuur veren etkisi var hemde canlı ..
bence cok güzel düşünmüşsün..
ay bence şahane ya süpermiş.. benim çok hoşuma gitti ne kadar iç açıcı... beyaz perdeler felanda süper olur.. markası ne ki acaba bunun canım...???
Allah gönlüne göre versin..
herkesin kendi görüsü ama mavi rengi tercih etmezdim ama herkesin zevki farkli tabi ki ama baska renklerde var mesla misafir odasi icin kirmizi siyah olabilir veya fistik yesili ile krem ya da mor ve lila tonlari genelde tercih ediliyor internettende bakabilirsin istersen o renkte olanlar cok hos duruyoo ama sadece bir fikirdi bu yani karar senin
canım ben cok begendım..rengıde cok tatlı..sanırım turkuaz bu renk..cok begendım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?