Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odası için koltuk takımı nasıl sizce??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eylemonur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2009
1.320
1
116
İstanbul
daha mobilya almaya başlamamıza çok var ama ben oturma odası için bir koltuk takımı beğendim internetten...aslında oturma odası aynı zamanda misafirler geldiğinde kalacakları ve erkek arkadaşımın yani eşimin çalışma odası olarak kullanacağı bir odaolacak...erkek arkadaşım pek beğenmedi...bende bu koltuk takımına uygun beyaz bir kitaplık beyez perde ve tül mavi kırmızı beyaz renklerde bir halı düşünüyorum...sizce nasıl?düşüncelerinizi paylaşırsanırız mutlu olurum :)
eklediğim tarzda bir tablo olabilir duvarda...erkek arkadaşım denizcilik sektöründe çalışıyor ve bu oda için denizle alakalı biblolar v.s. kullanmak istiyorumm...

nasıl olur sizce?

Eklentiler

• $scelik0049b.jpg
    $scelik0049b.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $1.jpg
    $1.jpg
    15,4 KB · Görüntüleme: 113
tatlım sağ taraftaki koltuk modeli deil duvardaki tablo için fotoğrafı ekledim...benim beğendiğim koltuk soldaki :)

begendım fakat daha guzel koltuk takımları var bu sene baska alternetıfler deneyebılırsın canım sen sanırım renklı sylerı sevıyosun ama dedıgın sekılde tul kıtaplık halı hos olabılır ben pastel tonları tercıh edıyorum daha kahverengı krem gıbı ama sıyah ve kırmızı beyaz uyumuda hosuma gıder evlenmene daha varsa oooo ne modeller cıkar daha :):34:

genel olarak bende oturma odası için bu tarz bişey istiyorum. peki misafirlerin geldiğinde onları nasıl yatıracaksın? açılıyormu bu koltuklar?

genel olarak bende oturma odası için bu tarz bişey istiyorum. peki misafirlerin geldiğinde onları nasıl yatıracaksın? açılıyormu bu koltuklar?

canım açılıp açılmadığını bilmiyorum internetten buldum...bursada bir mobilyacının modeli...ama sanırım bu renklerde açılıp kapanan bir koltuk takımı bulabilirim...rengi çok hoşuma gitti...aşık oldum resmen yaa...

begendım fakat daha guzel koltuk takımları var bu sene baska alternetıfler deneyebılırsın canım sen sanırım renklı sylerı sevıyosun ama dedıgın sekılde tul kıtaplık halı hos olabılır ben pastel tonları tercıh edıyorum daha kahverengı krem gıbı ama sıyah ve kırmızı beyaz uyumuda hosuma gıder evlenmene daha varsa oooo ne modeller cıkar daha :):34:

canım bende misafir odası için kahve krem tonları düşünüyorum...b koltuğun odası hem çalışma odası olacak hemde misafir geldiğinde kalacakları oda olacak...

çok tatlı canım.. koltugun rengide cok güzel.. mavinin hzuur veren etkisi var hemde canlı ..
bence cok güzel düşünmüşsün..

çok tatlı canım.. koltugun rengide cok güzel.. mavinin hzuur veren etkisi var hemde canlı ..
bence cok güzel düşünmüşsün..

ayy canımmm çok çok saolll...
daha çok var ama illa olucaksa bu olsun istiyorum çok beğendim aşık oldum resmen...
beğenmene svindim....

herkesin kendi görüsü ama mavi rengi tercih etmezdim ama herkesin zevki farkli tabi ki ama baska renklerde var mesla misafir odasi icin kirmizi siyah olabilir veya fistik yesili ile krem ya da mor ve lila tonlari genelde tercih ediliyor internettende bakabilirsin istersen o renkte olanlar cok hos duruyoo ama sadece bir fikirdi bu yani karar senin

ay bence şahane ya süpermiş.. benim çok hoşuma gitti ne kadar iç açıcı... beyaz perdeler felanda süper olur.. markası ne ki acaba bunun canım...???
Allah gönlüne göre versin.. :71:

ay bence şahane ya süpermiş.. benim çok hoşuma gitti ne kadar iç açıcı... beyaz perdeler felanda süper olur.. markası ne ki acaba bunun canım...???
Allah gönlüne göre versin.. :71:

saol canım...valla markasını bilmiyorum ama burda inegöldeki mobilyacılardn birine ait tatlım...

Mobilya Dekorasyon, Mobilya Resmi ve Detaylar sitede bilgiler mevcut canım...bak istersen...

herkesin kendi görüsü ama mavi rengi tercih etmezdim ama herkesin zevki farkli tabi ki ama baska renklerde var mesla misafir odasi icin kirmizi siyah olabilir veya fistik yesili ile krem ya da mor ve lila tonlari genelde tercih ediliyor internettende bakabilirsin istersen o renkte olanlar cok hos duruyoo ama sadece bir fikirdi bu yani karar senin

canım misafir odası için krem kahve tonlarını kullanıcam ve biz misafir odasını yada salonu normalde kullanacağız.bu koltukların olmasını düşündüğüm oda çalışm odası olacak aynı zamanda ve misafirler kalmak isterlerse bu odada ağırlayacağız...
düşüncem bu...ama bakalım...

ben bayıldım şeker gibi koltuklar
ikeanın kataloğunda da böyle koltuklar vardı, beğenmiştim
ama bu daha yumoş bişe o daha serttir diye tahmin ediyorum

Back