Oturma odası için fikrinize ihtiyacım var...

Duahazinesi

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
29
7
288
İzmir
Hanımlar gri renkte köşe koltuk alıcam oturma odam için.peki duvarları ne renk boyamam gerek,halılar,perdeler tv ünitesi nasıl olsun karar veremiyorum.bana fikir verebilirmisiniz.Varsa örnek resimler ekliyebilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim ...

Hanımlar gri renkte köşe koltuk alıcam oturma odam için.peki duvarları ne renk boyamam gerek,halılar,perdeler tv ünitesi nasıl olsun karar veremiyorum.bana fikir verebilirmisiniz.Varsa örnek resimler ekliyebilirmisiniz.şimdiden teşekkür ederim ...

cok kullanışlı bır renk almışsın aslında cogu renkle rahaca kombın edebılırsınnn..hatta sıkıldığında sadece koltuk dısındakılerı yenilemen bıle cok pratık olurr..mavi lacivert pembe kırmızı bu renklerde yastıklar alabılırsın hangı rengı sevıosan yada sıyah beyazda olabılır...eger sade olacaksa halılarını hafıf desenlı perdelerine yakın renkler alabılırsın..yada kontras olacak renkler mesela lacıvert acık mavı gıbı ...tv ünitesini kahve alma bence...güle güle kullan bu arada :) resım bulursam eklerım

cok kullanışlı bır renk almışsın aslında cogu renkle rahaca kombın edebılırsınnn..hatta sıkıldığında sadece koltuk dısındakılerı yenilemen bıle cok pratık olurr..mavi lacivert pembe kırmızı bu renklerde yastıklar alabılırsın hangı rengı sevıosan yada sıyah beyazda olabılır...eger sade olacaksa halılarını hafıf desenlı perdelerine yakın renkler alabılırsın..yada kontras olacak renkler mesela lacıvert acık mavı gıbı ...tv ünitesini kahve alma bence...güle güle kullan bu arada :) resım bulursam eklerım

Canım çok teşekkür ederim,ya ben ev konbininde özürlüyüm resmen bak kıyafette hiç zorlanmam,ama iş evime gelince resmen beynim duruyor çok kararsızım resim olursa benim için çok iyi olur...
Başkalarının evlerine bayılırım iş kendi evime gelince elim kolum bağlanır.Kahve almayı düşünmüyorum,beyaz lake nasıl olur sence

$71230574_1.webp

Birde turkuaz çok hoşuma gidiyor aslında koltukları bile turkuaz alırdım ama birsüre sonra sıklırım diye vazgeçtim,şimdi halı rengi kırlentler perde duvar rengi nasıl olmalı ayyyyyy şu kontraslar beni öldürcek....

[/MENTION]
Canım çok teşekkür ederim,ya ben ev konbininde özürlüyüm resmen bak kıyafette hiç zorlanmam,ama iş evime gelince resmen beynim duruyor çok kararsızım resim olursa benim için çok iyi olur...
Başkalarının evlerine bayılırım iş kendi evime gelince elim kolum bağlanır.Kahve almayı düşünmüyorum,beyaz lake nasıl olur sence

Eki Görüntüle 793630

Birde turkuaz çok hoşuma gidiyor aslında koltukları bile turkuaz alırdım ama birsüre sonra sıklırım diye vazgeçtim,şimdi halı rengi kırlentler perde duvar rengi nasıl olmalı ayyyyyy şu kontraslar beni öldürcek....

$117_JPG-27c.webp koltuklarına kırtlent olarak bu renkler yakışır diye tahmin ediyoruummm daha hoş durur ve bence açık renkler daha modern ve ferah gösterir

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 793630

tatlım en son arkadaş acıkpembeyle uyumlu bır resım yuklemıs o cok hos ve sık hemde ferah boğucu degıll ...bence acık pembe yada mavı ıle kontrast et...perdelerını beyazda alabılırsınn yada tülü pembe kalın perdeyı beyaz alıp ıkı renk kontrast da olusturabılırsınnn...beyaz lake güzel olurr....duvarını duvar kâğıdı yaparsan kırlentlerınle aynı renkte desenlerı olabılır daha hos olur bence...mesela beyaz duvar kâğıdında abartılı olmayan sadece pembe motıfler gıbı...halıyı sade desen al bence ılerde mobılyanı degıstırırsenn yada başka yere serersennn uyumsuz olmasın kullanışlı bır renk ve duz olmasını tavsıye ederımmm...cok koyu renkk asla yapmaa evını en onemlı tavsıyem bu olur :) bir yerden başlayınca gerısı gelır tatlımm stres yapma ...

Harikasınız şekerlerim benim sizleri kocaman öpüyorum,ellerinize sağlık dediğin gibi biryerden başlayınca olur,aslında bu sıralar beynim okdar dolu ki kararsızlığım ondan,daha badana vs var zamanım var gerçi herşey gözümde büyüyor son zamanlarda silkelenmem lazım.

Sizleri çok seviyorum tekrar teşekkür ederim.:54:

Back
X