Oturma odamı yeniden dekore ettim!

cnm mor ve siyah çok boğmuş gibi geldi bana tv ünitenin kapağını beyaz yapma imkanın varsa yaptır çünkü televizyonunla birlikte simsiyah olmuş mor renge biraz daha pembelik katabilirsin yani pembe tonlarda kırlentler koyabilirsin zigon sehpalarını ve orta sehpanı beyaz yapmanı öneririm zımparalayım sprey boyayla boyuyabilirsiniz:34: nacizane fikirlerim bu önde cnm güle güle kullanın:nazar::nazar:

Son düzenleme:
puzzle selam,

buna benzer bir L kanape -hem de aynı renkte- Ikea'da da var, bilgin olsun ;)

canım teşekkür ederim..ikea ya bakıcam ama ikea nın ürünleri kalitesine göre pahalı geliyor bana...bu arada dünden beri sürekli koltuklarına bakıyorum..çok beğendim..çocuklu için ideal..ama bulmam çook zorr:((

canım teşekkür ederim..ikea ya bakıcam ama ikea nın ürünleri kalitesine göre pahalı geliyor bana...bu arada dünden beri sürekli koltuklarına bakıyorum..çok beğendim..çocuklu için ideal..ama bulmam çook zorr:((
Yaptırabılırsın bence hangi sehirdesin

hangi koltuklarım? beyaz olanlar mı...eğer onlarsa ideal, çünkü kılıflı olduğu için çok işime geliyor, oğlum birşeyler döktüğü an hemen yıkıyorum :)
ikeada fiyatlar ürünün kalitesine göre değişiyor...biz bu beyaz kanapeleri 6 sene önce Ikea'dan almıştık, oradaki satış danışmanı söylemişti "fiyat arttıkça kalite de artıyor" diye..çok ta memnunum...ileride salona yataklı bir kanape düşünüyorum, yine Ikea'dan alacağım sanırım

herşey ayrı ayrı çok güsel olmuş bence
ama avizenle duvardaki saat galiba ona bayıldım :)))
güle güle saadetle oturun :))

Oturma odama biraz renk katmak istedim. Yeni objeler aldım onları boyadım ve yerleştirdim. Çok da beğendim.

Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

Eki Görüntüle 619554 Eki Görüntüle 619555
Bunlar eski halleri

Bunlar da yeni!
Eki Görüntüle 619553 :nazar:Eki Görüntüle 619551 :nazar: Eki Görüntüle 619556

Koltuklarını çok beğendim renk uyumu çok güzel. Mutlu günlerde kullan canım.Fakat duvarındaki aksesuarlarına kafam takıldı.Duvarına küçük objeler yerine koltuklarına ve mobilyalarına uyucak bir tablo kullanmanı tavsiye ederim.

Koltuklarını çok beğendim renk uyumu çok güzel. Mutlu günlerde kullan canım.Fakat duvarındaki aksesuarlarına kafam takıldı.Duvarına küçük objeler yerine koltuklarına ve mobilyalarına uyucak bir tablo kullanmanı tavsiye ederim.

Hımm teşekkür ederim... Aslında olabilir neden olmasın ki?

Eklentiler

• $B10180p24.webp
    $B10180p24.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 75
  • $B10764-soyut-tablo_1.webp
    $B10764-soyut-tablo_1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $579746_574004172627433_1864522077_n.webp
    $579746_574004172627433_1864522077_n.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 92
Wowwwwwww süper bunlar nerden buldun canım?

Bende tablo arayışı içerisindeyim canım tablo satan sitelere gözatarken İyi Tablo isminde bir siteyle karşılaştım.Birbirinden güzel çeşit çeşit tablolar var.Hatta sevgililer günü için bu ayın sonuna kadar indirimli promosyonlu, kampanyaları varmış.Bakmanı tavsiye ederim.

canım cok begendım benımde koltuklarım bu tarz ve bu renk ve halı bulamadım senın halına bayıldım markası ne acaba ogrenebılırmıyım ?
:52:

canım cok begendım benımde koltuklarım bu tarz ve bu renk ve halı bulamadım senın halına bayıldım markası ne acaba ogrenebılırmıyım ?
:52:

Teşekkür ederim canım halının markası Saray Kuru yaprak desenli olarak geçiyor sanırım

köşe takımın çok güzel güzel döşemissin ama şu tv ünitesindeki kitaplar olmamış sade olsa biriki süs koysan daha iyi olur

Back
X