Oturma odamı yeniden dekore ettim!

TUTUBELLA

İzmir doğum ve bebek fotoğrafçısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
90
1
48
YENİ RESİMLER SAYFA 5'TE!!!!

Oturma odama biraz renk katmak istedim. Yeni objeler aldım onları boyadım ve yerleştirdim. Çok da beğendim.

Bakalım siz ne düşüneceksiniz?

$_MG_6672 kopya.webp $_MG_6674 kopya.webp
Bunlar eski halleri

Bunlar da yeni!
$Resim 003 copy.webp :nazar:$Resim 002 copy.webp:nazar: $Resim 001 copy.webp

Son düzenleme:
canım, yeni ev aldım ve bende aynen bu şekilde oturma odası döşemek istiyordum.karşıma çıktı!!!

çook beğendim..benim oturma odam çok küçük ve sadece küçük bir köşe takımı sığar..köşe takımını nerden aldığını öğrenebilir miyim???

teşekkürler!!!

canım, yeni ev aldım ve bende aynen bu şekilde oturma odası döşemek istiyordum.karşıma çıktı!!!

çook beğendim..benim oturma odam çok küçük ve sadece küçük bir köşe takımı sığar..köşe takımını nerden aldığını öğrenebilir miyim???

teşekkürler!!!

Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun. Darısı başıma inşallah:)
Köşe takımımı İzmir'den Karabağlardan aldım çok kullanışlı yatak olabiliyor leke de tutmuyor renkten dolayı da avantajlı zaten...

Hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun. Darısı başıma inşallah:)
Köşe takımımı İzmir'den Karabağlardan aldım çok kullanışlı yatak olabiliyor leke de tutmuyor renkten dolayı da avantajlı zaten...

bence gayet şık olmuşlar canım :nazar: ayrıca bende koltuklarını çok begendimm :nazar:

güzel günlerde oturun inşallah:nazar::34:

karabağlardan hangi mobilyadan aldın bide fiyatını hatırlıyomusun acaba:17:

bence gayet şık olmuşlar canım :nazar: ayrıca bende koltuklarını çok begendimm :nazar:

güzel günlerde oturun inşallah:nazar::34:

karabağlardan hangi mobilyadan aldın bide fiyatını hatırlıyomusun acaba:17:

Karakaya mobilyadan aldım. Fiyatı 1000 Tl civarıydı renklerini falan biz seçmiştik yapılmıştı. Ama tüm mobilyalarımı ordan almıştım indirim yapılmıştı. Normal fiyatı nedir bilmiyorum.

güzel günlerde oturmanız dileğiyle
gözüme takılan tek ayrıntı ünitenin yanındaki zigon sehpa olmamış bence

tutubella selam,

ne güzel halının rengine uydurmuşsun yastıkları, ben çok beğendim :)
bak aklıma ne geldi, malum kış günleri, bir tane de koltuk şalı alsana bu renklerde, çok güzel olur ;)
hem kış günü şal/kahve/çay/tv/kitap/internet keyfi yaparsın ;)
sevgiler

tutubella selam,

ne güzel halının rengine uydurmuşsun yastıkları, ben çok beğendim :)
bak aklıma ne geldi, malum kış günleri, bir tane de koltuk şalı alsana bu renklerde, çok güzel olur ;)
hem kış günü şal/kahve/çay/tv/kitap/internet keyfi yaparsın ;)
sevgiler

Teşekkür ederim smyrne şalım da var yerde sepette duruyor ama çıkmamış maalesef:) kayınvalidem örmüştü mor pembe füme renklerde :)

böyle pek daha güzel olmuş canım
ayrıca koltuk şalı fikrine pek katıldım
bir de ben burda toprak rengini:38: de görmek isterdim denedin mi hiç

odan genel olarak çok güzel ,ben pek bir değişiklik göremedim ama ,sadece renkli kırlent eklenmiş gibi sanki ,onun dışında tv ünitesine bir kaç obje eklemişsin o kadar ..güle güle oturun

böyle pek daha güzel olmuş canım
ayrıca koltuk şalı fikrine pek katıldım
bir de ben burda toprak rengini:38: de görmek isterdim denedin mi hiç

Denemedim ama denerim bundan da sıkılırım nasılsa yakında :)

odan genel olarak çok güzel ,ben pek bir değişiklik göremedim ama ,sadece renkli kırlent eklenmiş gibi sanki ,onun dışında tv ünitesine bir kaç obje eklemişsin o kadar ..güle güle oturun

Perdeler de değişti fon eskiden tül vardı fon da dıktırdım kırlentlerle takım

Teşekkür ederim smyrne şalım da var yerde sepette duruyor ama çıkmamış maalesef:) kayınvalidem örmüştü mor pembe füme renklerde :)

aaa canım o zaman çıkar onu sepetten, kanapenin ya da pufun üzerinde kullan;)
kanapenin sırt kısmına asabilir ya da pufun üzerine güzelce katlayıp koyabilirsin, daha dekoratif durur ;)
güle güle kullan canım

Ufak dokunuşlar çok büyük değişiklik yapmış ve sonuç şahane. Çok beğendim

evet dikkatli bakınca kenarından gördüm fonu :9:keşke daha detaylı çekseydin ,odana ne güzellikler kattığını daha iyi görebilirdik..

ya aslında buraya koymak için çekmemiştim. Kendim incelemek için çekmiştim resimleri o yüzden tüm detayları çekmemişim:)

Back
X