Oturma odamı nasıl daha güzel yapabilirim?

Kırlent kılıflarını değiştirebilirsiniz.Duvarlar boş kalmış bi kaç tane güzel tablo çok hoş olurdu.Bence yeşillik seviyorsanız bitki alın bi kaç tane. Odanın havasını çok güzel değiştiriyor. Arkadaşların dediği gibi eviniz biraz karanlık. Tabiki karanlık seviyorsanız öyle kalsın. Ama pencerenin önüne berjerleri alsanız daha hoş olucak gibi

Fonları kaldirmanizi oneriyorum. Yenisini takmaya hiç gerek bile yok. Ben yıllardır odamda fon perde kullanıyordum. Çıkarınca ilk önce gözüme bir çıplak geldi alışamadım. Ama sonra instagramdaki bir mimardan öneri aldım bu konuda. Denedim gerçekten hem o renk oranı dengelendi hem oda genişledi. Sakinledi salon.

Halı tek renk olmali. Kullanabilirsiniz eğer krem rengi veya gri güzel olur. Grinin açık tonu da olabilir beyaz yerine. Ben koyu gri çok seviyorum salonum koyu renklerle dolu. Dramatik bir hava ben seviyorum. Füme hali olabilir. Kırmızılı bir hali görmüştüm ben bu arada aşık olmustum ama siz kırmızı sevmiyorsunuz sanırım sıkılabilir siniz.. kırmızı koltuklara üçlü koltuğun renklerinde kırlent atabilirsiniz. Veya kırmızının kontrast rengini kullanabilirsiniz. Yeşil mavi ve sarı kırmızıyı patlatan renkler. Ben bu konuda yesilciyim. Renk carkinda kırmızının hemen yanında bulunan mor da enerji verir uyumlu olur. Buraya seçtiğiniz renklerden bir iki tane diğer büyük koltugunuza atabilirsiniz. Bir diğer tavsiye yastıkları farklı ebatlarda kullanmanız. İçini az doldurup sayıyı arttirmaniz.

Ben beyaz yastıklar önermiyorum.

Bir başka tavsiye koltukların yerini değiştirmek.
Yeşil bitkilerle doğallık katmak
Bu yeşil bitkilerin bambu saksıları olsa tadından yenmez

Koltuğunuz Berjerleriniz çok hoş ancak ben olsam kesinlikle berjerleri yeniden kaplatırdım... gerçekten renk kötü bence. Halı beni rahatsız etmedi. Berjerleriniz hardal sarı , yag yeşili ya da açık gri olsa bence çok hoş olurdu.

Duvarını bembeyaz bir renge boyatmalisin bence. Halin çok hoş ama büyük biraz. Yanlardan hafif kestirme imkanı varmı ? Berjerlerin yeri kesinlikle pencere önü. Kırmızı fonları atıp halinin tonlarında daha soft fon almalısınız. Birde avizenizi hiç uyduramadim küçük odalara daha minimal sade bir avize kullanılabilir.

Öncelikle odan çok karanlık o kırmızı fonları kaldırmalısın. Benim gözüme ilk çarpan fonlar oldu. Siyah koltuğu pencerenin önünden ne yap et almaya çalış çünkü ışığını kesiyor.

Benim tavsiyem fonları kaldır,tekli koltukları pencere tarafında köşelere koy...arasına yeşillik olsun diye yere saksı koyabilirsin...avizeyi kesinlikle değiştir...duvar tarafına aynalı dekoratif şeyler ekleyebilirsin kesinlikle daha geniş gösterecektir...ben oturma odamı yeniden yaptıracam kırıp balkonu ekleyeceğim...benimkinin ışık sorun değil küçük geliyor.ama yinede bu dediklerime hep dikkat ederim

Kırmızı perdenin açık renk perdeyle değiştirilip berjerlerin pencere önüne koyulmasinda herkes hemfikir, ben de:))) Siz perdeleri seviyorsaniz dursun.
Berjerleri ya tamamen başka ve desenli bir kumasla kaplatın ya da minder kısmı çıkıyorsa sadece minder kısmını desenli bir kumasla kaplatın. Daha hoş, ferah ve aydinlik olacaktir.
Halı ise desenli ve daha açık renk olmalı gibime geldi. Ama ondan memnunsaniz dursun.

Aynen +1 En büyük değişiklik berjere yapılmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…