- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Normalde pencerenin önündeydi fakat zigonlar geldikten sonra oraya pek yakışmadı alanı küçülttü gibi durdutekli koltuklari pencerenin yanina koy daha açılır:)
oda çok karanlık durdu.
fon perde tonlarini degiştirebilirsin karanlık duruyor.Normalde pencerenin önündeydi fakat zigonlar geldikten sonra oraya pek yakışmadı alanı küçülttü gibi durdu
Beyaz çok sırıtmaz mı bilemiyorum kiibiraz beyaz tonlarında açık renklı tablo ve yastıklar ekleyebilirsin
Perdem kapalıydı o yüzden karanlık duruyordu ve ben hoşlanıyorum karanlık durmasından sadece halım ve kırmızı berjerlerimi sevmiyorum odamda bir bütünlük yokfon perde tonlarini degiştirebilirsin karanlık duruyor.
zigonlar güzel durdu pencere uzun ise yakışır. halınız çok güzel :)Normalde pencerenin önündeydi fakat zigonlar geldikten sonra oraya pek yakışmadı alanı küçülttü gibi durdu
zevklerinizi renkleriniz tartışmaz siz nasıl seviyorsaniz öyle yapın:)Perdem kapalıydı o yüzden karanlık duruyordu ve ben hoşlanıyorum karanlık durmasından sadece halım ve kırmızı berjerlerimi sevmiyorum odamda bir bütünlük yok
ilk olarak halıyı değiştirmelisin çok basit kalmış daha açık beyaz tonlarında bir halı ve bir arkadaşın dediği gibi beyaz çerçeveli içi pastel yeşil tonları doğa ve renkler temalı bir tablo odanı çok iyi tamamlar beyaz kesinlikle sırıtmaz berjerlerin rengi kötü değil pencere tarafında daha iyi olurdu ama onu söliyim.koltuk hem kapatmış pencere önünü hem koyu renk boğulmuş oda tekrar yer değiştirmelisin bence.koltukların güzel fakat konum ve halı yanlış benceKızlaar günaydın : ) uzun zamandır kafamı kurcalayan bir konu var bir senelik evliyim neredeyse ve oturma odamda değişiklik istiyorum fakat ne yapacağımı bilmiyorum.. kırmızı berjerlerimi pek sevmiyorum genel olarak evin her şeyini ben seçtiğim için kırmızı berjeri eşimin seçmesine müsade ettim onunda evi sonuçta ben daha siyaha uyumlu gri tonlarında vs düşünüyordum ama şu an bu var ne gibi değişiklik yapabilirim sizce? Mesela yastıklar vs eklesem başka hava değişir mi duvarlara ne gibi bir şey yapabilirim vs vs??
Eki Görüntüle 2646459
Ve katılıyorum fonlar çok karartmış fon rengini değiştirebilirsiniz imkanınız varsafon perde tonlarini degiştirebilirsin karanlık duruyor.
ben gecen ay yenı koltuk takımı almak zorunda kaldım kaplatmayı sordum yenı koltuk takımıyla aynı fıyat dedıler uclu ıkılı ve ıkı tane berjere 3500 tl dedıler bende 4 bıne yenı koltuk takımı aldımEvlenirken ev aydınlık olsun, ferah olsun diye beyaz koltuk takımı aldım, o senelerde de beyaz yemek odası modaydı o da beyaz oldu. Duvarlar beyaz, kapılar beyaz, halim beyaz ev mermer dükkanı gibi duruyorBilginiz var mı kızlar koltukları ne kadara kaplarlar ?
ben gecen ay yenı koltuk takımı almak zorunda kaldım kaplatmayı sordum yenı koltuk takımıyla aynı fıyat dedıler uclu ıkılı ve ıkı tane berjere 3500 tl dedıler bende 4 bıne yenı koltuk takımı aldım
benımde eskı salon takımım bembeyazdı onu oturma odasına gecırdım salona bej-kese kagıdı renklerınde aldım
yanı kaplatmayı o yuzden onermem
dekor urunlerıyle eve renk getırebılırsınız aslında
kendı evımden ornek vereyım Sonunda kendi evime taşındım :) burdan bakabılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?