• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odama Bu Halı Uymuş Mu?

Ben de eşyalarımı alana kadar kırk kere fikir değiştirdim ama sonunda en kötü karar kararsızlıktan iyidir diyip aldım. Hele perde maceramı hiç sorma, burda kk'da başlık açıp şekilsiz camlarıma ve kartonpiyere uygun perde tavsiyeleri aldım; kararsızlıklardan sonra bir yönteme karar verip yaptırdım; gelince yakıştıramadım perdeyi ve geri gönderdim kestirdim yeniden yaptırdım falan filan bir sürü ek maliyet :) İnşallah içine sinen eşyaları bulur alırsın.

Ben de begendim halini, gayet güzel uymus koltuklarina.
Benim gözüme carpan ve olmamasi gerektigini düsündügün tek sey landhouse tarzina daha cok uyan cicekli yastiklar oldu :)
Onun haricinde begendim, güle güle otur.

Merhabalar,

Yeni evime taşındım, biraz daha aksesuarlarım tamamlansın, tamamını ekleyeceğim ancak salonuma aldığım halı pek içime sinmedi. Burası mutfakla birleşik, aslında salon ama ben oturma odası olarak kullanacağım. Halı aldığım yerde çok fazla çeşit vardı ve en sonunda bunalıp buna karar verdim ama yakıştı mı emin olamadım.

Aslında bana yakıştı gibi geliyor ama asıl istediğim bu değildi ve aradığım gibisini bulamadım, o yüzden biraz pişmanlık duymaya başlıyorum sanki.

Nasıl olmuş sizce?

Eki Görüntüle 752119

haklısın aslında spor bi koltuk takımı çiçekli kırlentlere osmanlı tarzı bi halı olmuş halının desenleri klasik takımlar için çok güzel ama bu odaya olmamış dümdüz sade bi renk ya da cok hafif çiçekli bahar gibi bi şey tercih etsen daha hoş olur bence kirlenmeden topla yeni aldıysan değiştir..

Merhabalar,

Yeni evime taşındım, biraz daha aksesuarlarım tamamlansın, tamamını ekleyeceğim ancak salonuma aldığım halı pek içime sinmedi. Burası mutfakla birleşik, aslında salon ama ben oturma odası olarak kullanacağım. Halı aldığım yerde çok fazla çeşit vardı ve en sonunda bunalıp buna karar verdim ama yakıştı mı emin olamadım.

Aslında bana yakıştı gibi geliyor ama asıl istediğim bu değildi ve aradığım gibisini bulamadım, o yüzden biraz pişmanlık duymaya başlıyorum sanki.

Nasıl olmuş sizce?

Eki Görüntüle 752119
Odada sırıtan tek şey kırlentlerin

Ben de begendim halini, gayet güzel uymus koltuklarina.
Benim gözüme carpan ve olmamasi gerektigini düsündügün tek sey landhouse tarzina daha cok uyan cicekli yastiklar oldu :)
Onun haricinde begendim, güle güle otur.
Oda cok kahverengi ve silik olacakti, icim acilsin diye cicekli tercih ettim kirlentleri, fazla da secenek yoktu zaten.

haklısın aslında spor bi koltuk takımı çiçekli kırlentlere osmanlı tarzı bi halı olmuş halının desenleri klasik takımlar için çok güzel ama bu odaya olmamış dümdüz sade bi renk ya da cok hafif çiçekli bahar gibi bi şey tercih etsen daha hoş olur bence kirlenmeden topla yeni aldıysan değiştir..
Yeni aldim daha ama geri goturmesi cok zor,aracim yok ve halici uzak. Ilerde yatak odamin mobilyalarini degistircem, o zaman bunu oraya koyar buraya yeni alirim..

Odada sırıtan tek şey kırlentlerin
Heryer kahverengi ama, cicekler icimi aciyor :) kisin kumas alip kendim dikerim belki.

Hali guzel ama cicekli yastiklar uymamis ayri tarzdalar. Damask desenrenkli yada duzrenkli yastik kullansa daha guzel olur gibi geldi.iyi günler de kullanınız.

Hali guzel ama cicekli yastiklar uymamis ayri tarzdalar. Damask desenrenkli yada duzrenkli yastik kullansa daha guzel olur gibi geldi.iyi günler de kullanınız.

Evet aslında damask desenler tam benim desenlerim ama kırlent kumaşı sınırlı olunca renk versin diye bunu seçtim. Biraz zaman geçsin kırlent yüzlerini değiştirebilirim..

Rkyogn hanım, sizin için yüklüyorum perdelerim bu:

$IMAG4238.webp

Zarif ve ferah. Arkasına da güneşlik olarak kendiliğinden zarif desenli stor yaptırdım. Siz de böyle birşey tercih edebilirsiniz.

bence daha koyu örneğin pierr cardin halıda köşe takımınızla renkleri çok uyumlu vizyon bi halı vardı o olabilir bu çok açık kaçmış gibi geldi bide desenleri köşe takımına uymuyor benimde köşe takımımı bu tarz bi halı almıştım daha sonra değiştim sana royalın taş desenli halısını öneriyorum çok olcak gör bak:9

Gayet uyumlu tatlım koyu renkleri koltuğuna, açık renkleri duvarına uymuş :)

Back
X