Oturma Odama Bu Halı Uymuş Mu?

TersAlfabe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
1.117
215
123
Merhabalar,

Yeni evime taşındım, biraz daha aksesuarlarım tamamlansın, tamamını ekleyeceğim ancak salonuma aldığım halı pek içime sinmedi. Burası mutfakla birleşik, aslında salon ama ben oturma odası olarak kullanacağım. Halı aldığım yerde çok fazla çeşit vardı ve en sonunda bunalıp buna karar verdim ama yakıştı mı emin olamadım.

Aslında bana yakıştı gibi geliyor ama asıl istediğim bu değildi ve aradığım gibisini bulamadım, o yüzden biraz pişmanlık duymaya başlıyorum sanki.

Nasıl olmuş sizce?

$IMAG4222.webp

Son düzenleme:
Çok yakışmış ben de böyle biley alacağım salonuma. Sade koltuklara sedenli halı çok güzel olmuş bir bütünlük var dert etme

Ay teşekkür ederim içim rahatladı :) Sankı bu halıya benim spor köşe değil de avangard saray koltukları daha iyi olurmuş gibi geldi ama neyse, aldım bir kere..

Merhabalar,

Yeni evime taşındım, biraz daha aksesuarlarım tamamlansın, tamamını ekleyeceğim ancak salonuma aldığım halı pek içime sinmedi. Burası mutfakla birleşik, aslında salon ama ben oturma odası olarak kullanacağım. Halı aldığım yerde çok fazla çeşit vardı ve en sonunda bunalıp buna karar verdim ama yakıştı mı emin olamadım.

Aslında bana yakıştı gibi geliyor ama asıl istediğim bu değildi ve aradığım gibisini bulamadım, o yüzden biraz pişmanlık duymaya başlıyorum sanki.

Nasıl olmuş sizce?

Eki Görüntüle 752119

gayet hoş ve güzel olmuş güle güle kullanın :21: :21:

güle güle kullan canım en önemlisi içine sinmesi baktığında mutluysan huzurluysan gerisi teferruat ;) ayrıca hoş görünüyor ALLAH AĞIZ TADIYLA OTURMAK NASİP ETSİN ;)

Çok sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için, daha güzelleri sizin olsun.

ben de maskodan aldımm :))) çok rahat ve şık duruyo bayıldım çok memnunum ben :16:

Ben de bayıldım, çok rahat ama benim televizyonun yeri biraz ters kaldığı için rahatına eremedim bir türlü :( TV'yi koyacak başka uygun yer bulamadık; salon ferah görünsün diye de köşenin yönünü böyle olmasını istedim. Aslında tam tersi olsaydı köşenin yönü, TV çok daha rahat seyredilecekti ama o zaman da odanın ortası kapanmış olacaktı, zor bir yerleşim oldu :)

Bu halıda yakışmış ama dediğiniz gibi bu daha ağır mobilyalara uygun geldi bana sizin istediğiniz halıyıda tahmin ediyorum arkadaşım almıştı aynı renk tonlarında ama daha şık ve gösterişli duruyordu güle güle kullanın..Bende herkes gibi en çok köşe takımınızı beğendim.. (:

Merhabalar,

Nasıl olmuş sizce?

Eki Görüntüle 752119

hemde süper olmuş güle güle kullan canım :) benımde ipliklı halım var odamda çok zahmetli süpürmesı yıkaması bnde buna benzer bı halı almayı düşünüyorum.. :(

sanki daha spor geometrik desenli bi halı koltuğuna daha iyi olurdu ama bu da hoş bence renkleri de yakışmış..ben tülünü de çok beğendim yakından bi foto istesem:17:

Sanırım artık halıyı değiştirme isteğimden vazgeçebilirim, beğendiğinize sevindim :) Böyle kararsız kaldığım durumlarda dışarıdan bakan gözlerin ne dediği önemli oluyor benim için.

Eve gidince tülümü de yakından çekip paylaşacağım rkyogn arkadaşım, yaprak desenleri var üstünde. Sırf temiz tutma zorluğunu düşündüğüm için fon perde almadım, ne kadar az eşya o kadar kolay temizlik benim için :)

ben de oturma odama bellona alesta lüks takım aldım geldi gelecek eve daha gelmedi ama nasıl bir perde almalıyım çok kararsızım ben de çok kararsız ve de çabuk sıkılan bi tipimdir bi de kırkfikirimdir ki sorma seninki gibi til alsam diyorum evi kapatmayan boğmayan bana da fikir olur seninki teşekkürler şimdiden:16:

Back
X