• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma Odam

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
108
kızlar oturma odamın koltuklarını aldık yalnız halı uyduramadım bir türlü.çiçekli mi sade mi;mürdüm mü vizon mu bir türlü kararını veremedim.sizlerle beraber bakalım mı?ortaya yedekten halı attım.

Eklentiler

• $1002639_10201810185321708_352755062_n.webp
    $1002639_10201810185321708_352755062_n.webp
    20 KB · Görüntüleme: 355
hmmm:26::26: krem rengi düşünmeyin bence. çok çabuk kirleniyor. annem her ay halı yıkama parası vermekten bıkıp,yepisyeni halıyı attı çöpe:27:

hmmm:26::26: krem rengi düşünmeyin bence. çok çabuk kirleniyor. annem her ay halı yıkama parası vermekten bıkıp,yepisyeni halıyı attı çöpe:27:

çok açık olsun da isteimyorum dediğin gibi yıkama ile uğraşamam.bebek de geliyor inşalalh zor olacaktır.ama bir an önce de seçmem gerekiyor :50:

Canım koltuklar bi an gri gibi geldi gözüme sanırım ışık nedeniyle ama vizon rengi değil mi aslında ? üzerinde de beyaz kumaş üzerine mürdüm eflatun lila tonlarında yastıklar var ??? yaStıklar krem rengi olsa çok daha rahat seçim yapardın ama biri pastel tonları (vizon) diğeri renkli ve beyaz olunca kafan karışmış haliyle.............ama sanırım vizon rengi halı sana ideal olacaktır.. çünkü sadece yastıklarla uyumlu olsun diye mürdüm mor gibi renkler alırsan sırıtabilir...model bulursam bahsettiğim markalarda resmini göndereceğim sana bakıyorum şimdi

Son düzenleme:
Canım koltuklar bi an gri gibi geldi gözüme sanırım ışık nedeniyle ama vizon rengi değil mi aslında ? üzerinde de beyaz kumaş üzerine mürdüm eflatun lila tonlarında yastıklar var ??? yatıklar krem rengi olsa çok daha rahat seçim yapardın ama biri pastel tonları (vizon) diğeri renkli ve beyaz olunca kafan karışmış haliyle.............ama sanırım vizon rengi halı sana ideal olacaktır.. çünkü sadece yastıklarla uyumlu olsun diye mürdüm mor gibi renkler alırsan sırıtabilir...model bulursam bahsettiğim markalarda resmini göndereceğim sana bakıyorum şimdi

hay Allah razı olsun.çok iyi analiz etmişsin :1: kltuklar ışıkta gri gibi evet ama sanırım ekol vizon diye geçiyor .karteladan seçtiğim için biraz uyumsuzluk oldu sanırım.

vallah yardımcı olun kafayı yiyeceğim yoksa...

bir de tv sehpasını eşim sade beyaz olanını getirmiş dün.olur mu ki acaba????

$15032013023429.webp

$16032013095657.webp

$16032013100259.webp

$16032013103340.webp

$MERINOSSHAGY_7_11022011121340.webp

$pr_01_13817_max.webp

$pr_01_24181_max.webp

$pr_01_24324_max.webp

$spacerpng_7_08052012114854.webp

Canım bunlar saray ,merinos,efsane ve dinarsu'dan düz olanlar saray (5-6-7.sıradakiler) onları beğendim aslında ben ama uyumu tabi koltukları yakından görerek netleştirebilirsin araya bir tane de mürdüm gri koydum aslında yastıklarla uyumlu ama koltukları uyumsuz olur aradaki farkı gör diye ekledim onu sadece ;) aslında çoğu halıcı beğendiğin modelleri eve getiriyor sen koltuklarınla mobilyanla uyumuna bakıyorsun o şekilde daha net karar verebilirsin.. tv ünitesine gelince beyaz olması güzel ama eğer krem veya cappuccino rengi tv ünitesi de hoş durur koltuk ve halıyla daha uyum içinde olur acana aynı tv ünitesinin o renkleri var mıydıı ki

Eklentiler

• $999075_518664068227706_503958020_n.webp
    $999075_518664068227706_503958020_n.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 296
Son düzenleme:
Canım koltuklar bi an gri gibi geldi gözüme sanırım ışık nedeniyle ama vizon rengi değil mi aslında ? üzerinde de beyaz kumaş üzerine mürdüm eflatun lila tonlarında yastıklar var ??? yaStıklar krem rengi olsa çok daha rahat seçim yapardın ama biri pastel tonları (vizon) diğeri renkli ve beyaz olunca kafan karışmış haliyle.............ama sanırım vizon rengi halı sana ideal olacaktır.. çünkü sadece yastıklarla uyumlu olsun diye mürdüm mor gibi renkler alırsan sırıtabilir...model bulursam bahsettiğim markalarda resmini göndereceğim sana bakıyorum şimdi

bunlar nasıl durur acaba??

Eklentiler

• $dinarsu_hali_pars_koleksiyonu_6.webp
    $dinarsu_hali_pars_koleksiyonu_6.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 430
  • $FB,1596,24,dinarsu-hali-modern-hali-almera-8174-95-bej-modern-hali-dinarsu-hali.webp
    $FB,1596,24,dinarsu-hali-modern-hali-almera-8174-95-bej-modern-hali-dinarsu-hali.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 424
mrb...ben her zaman uyumdan yanayımdır...mesela koltukları kremse halıda ona yakın olmalı..yada halılar perdeler mor ise mesela, koltuklarda benzer bi renk olmalı diye düşünürüm...çünkü aşırı renk farklılıkları ortamda göz yorucu oluyor...
vizon rengi ise koltuklarınız, vizon tonlarında halı almalısınız...
yastıkların kırlentlerin içindeki çiçek renklerine göre uydurmaya çalışırsanız, bi süre sonra karmaşa gibi gözükecektir gözünüze...
bence vizon tonlarında çok karmaşık deseni olmayan bir halı alın...

annemin bi lafı var, halıyı gösteren rengi değil desenidir diye...gerçekten öyle...son moda geometrik desenli halılar ilk bakışta göze hoş gelse de gerçekten bi süre sonra cazibesini yitiriyor...
ben daha manalı desenleri seviyorum...
koltuklarına en uygun halı dinarsuda bu iki halıyı beğendim...ama zevk senin tabi,...

$images (4).webp$images (7).webp

annemin bi lafı var, halıyı gösteren rengi değil desenidir diye...gerçekten öyle...son moda geometrik desenli halılar ilk bakışta göze hoş gelse de gerçekten bi süre sonra cazibesini yitiriyor...
koltuklarına en uygun halı dinarsuda bu iki halıyı beğendim...ama zevk senin tabi,...

Eki Görüntüle 790597 Eki Görüntüle 790598

merhaba haticecm:)
nasılsın öncelikle msjını görür görmez geldim. bende gecen hafta tüm esyalarımı aldım halısından perdesine kdr..
benm de köşe takımım seninkine benzio renk olrak hafif bi grimsiliği var ama açık vizon gibi aynı zmanda halımı dümdüz yumusak olanlardan koyu füme aldm renk aynı ama ton farklı oldu koltuklardan..benm zevkim hep sade ve minimalist oldugu için nedense desenlilere gidemiorm bi türlü alıcaksan sende vizon rengi almalısın bence..ya koltuklarınla aynı renk veya daha koyusu olmalı diye düşünüorm
bende bunu aldm
$positive.webp

Son düzenleme:
merhaba haticecm:)
nasılsın öncelikle msjını görür görmez geldim. bende gecen hafta tüm esyalarımı aldım halısından perdesine kdr..
benm de köşe takımım seninkine benzio renk olrak hafif bi grimsiliği var ama açık vizon gibi aynı zmanda halımı dümdüz yumusak olanlardan koyu füme aldm renk aynı ama ton farklı oldu koltuklardan..benm zevkim hep sade ve minimalist oldugu için nedense desenlilere gidemiorm bi türlü alıcaksan sende vizon rengi almalısın bence..ya koltuklarınla aynı renk veya daha koyusu olmalı diye düşünüorm
bende bunu aldm
Eki Görüntüle 792118

sağol canım.iyim evi hazırlıyorum yeni yeni.. telaş işte bildiğin gibi...seninkiler de hayırlı olsun ... halı konusunda aşırı kararsızım.bir de kataloktan seçeceğim burda o yüzden renk tonunu tuturur muyum bilmiyorum.sağolsun arkadaşlar yardımcı olmaya çalıştılar.ama sade diyenler de var desenli de benim kafam iyice karıştı :27:

Back
X