- 13 Aralık 2011
- 1.623
- 30
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şuan ki halı gayet güzel bence :26:
hmmm:26::26: krem rengi düşünmeyin bence. çok çabuk kirleniyor. annem her ay halı yıkama parası vermekten bıkıp,yepisyeni halıyı attı çöpe![]()
Canım koltuklar bi an gri gibi geldi gözüme sanırım ışık nedeniyle ama vizon rengi değil mi aslında ? üzerinde de beyaz kumaş üzerine mürdüm eflatun lila tonlarında yastıklar var ??? yatıklar krem rengi olsa çok daha rahat seçim yapardın ama biri pastel tonları (vizon) diğeri renkli ve beyaz olunca kafan karışmış haliyle.............ama sanırım vizon rengi halı sana ideal olacaktır.. çünkü sadece yastıklarla uyumlu olsun diye mürdüm mor gibi renkler alırsan sırıtabilir...model bulursam bahsettiğim markalarda resmini göndereceğim sana bakıyorum şimdi
Canım koltuklar bi an gri gibi geldi gözüme sanırım ışık nedeniyle ama vizon rengi değil mi aslında ? üzerinde de beyaz kumaş üzerine mürdüm eflatun lila tonlarında yastıklar var ??? yaStıklar krem rengi olsa çok daha rahat seçim yapardın ama biri pastel tonları (vizon) diğeri renkli ve beyaz olunca kafan karışmış haliyle.............ama sanırım vizon rengi halı sana ideal olacaktır.. çünkü sadece yastıklarla uyumlu olsun diye mürdüm mor gibi renkler alırsan sırıtabilir...model bulursam bahsettiğim markalarda resmini göndereceğim sana bakıyorum şimdi
bence en uygun bu ikisi gibi geldi bana...ama zevk sizin tabi..
Eki Görüntüle 790599 Eki Görüntüle 790600
merhaba haticecm:)
nasılsın öncelikle msjını görür görmez geldim. bende gecen hafta tüm esyalarımı aldım halısından perdesine kdr..
benm de köşe takımım seninkine benzio renk olrak hafif bi grimsiliği var ama açık vizon gibi aynı zmanda halımı dümdüz yumusak olanlardan koyu füme aldm renk aynı ama ton farklı oldu koltuklardan..benm zevkim hep sade ve minimalist oldugu için nedense desenlilere gidemiorm bi türlü alıcaksan sende vizon rengi almalısın bence..ya koltuklarınla aynı renk veya daha koyusu olmalı diye düşünüorm
bende bunu aldm
Eki Görüntüle 792118