• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odam için taş desenli duvar kağıdı arıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ben bunu begendım
tas_duvar_buyuk5.jpg

aynı taş görünümlü duvar kağıdını ben balkonuma kapladım çok güzel oldu.bauhaus dan aldım ben ama bütün yapı markertlerde var orda daha ucuz diye ordan altım 12 tl topu.bütün yapı marketlerde vardır internet sitesine herşeyi koymuyolar gidip bakmakta fayda var.

canım sordum. bunlar 3 m2lik plakalar halinde satılıyormuş. dolayısıyla 2 plaka almanız gerekirmiş.istesen direk duvara çakabilirmişsin, istersen kısmen çakıp silikonla yapıştırabilrmişsin. mobilyacı ya da marangozlar bunların montesini yapabilirlermiş, basit bir işmiş.

plakası 100 Tl, 2 plakadan 200 tl. çanakkaleyede 20 tlye gönderirlermiş.

ya bu söylediklerin süper bişey. ben uşakta otuyorum. izmire gelsem bunları yakından görme şansım varmı? hangi semtte, işyerinin adı nedir? ben resimdekinden istiyorum ama fiyatları yazdığın civardamı hala?$duvar.webp

Eklentiler

• $20206_9369.webp
    $20206_9369.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 138
Son düzenleme:
arkadaşım istanbulda oturuyorsan imç çarşısına bir bakın. biz de duvar kağıdı yaptırıcaz bir duvarımızı ve imç den aldık. fiyatlar kağıdın kalitesine göre değişiyor. 5 metre karelik bir alan için duvar kağıtı 100 tl ye mal oldu. koçtaşta falan daha uygun fakat bizzat baktık bizimkiyle koçtaştaki arasında uçurum kalite farkı var

merhaba, hala bu başlığı takip eden var mı bilmiyorum ama Joey'in önerdiği panellere benim de ihtiyacım var, İzmir'de nereden temin edebileceğimi bilenlerden yardım bekliyorum. Teşekkürler..

merhaba, hala bu başlığı takip eden var mı bilmiyorum ama Joey'in önerdiği panellere benim de ihtiyacım var, İzmir'de nereden temin edebileceğimi bilenlerden yardım bekliyorum. Teşekkürler..

canım ilk sayfalarda bir arkadaş izmirde tanıdığı varmış oradan öğrenebilrisn :34:

Back
X