• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma odam için taş desenli duvar kağıdı arıyorum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

grafiker17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2007
151
2
118
40
Çanakkale
Arkadaşlar Oturma odam için taş desenli duvar kağıdı arıyorum ama bir türlü bulamıyorum bildiğiniz yada kullanan varmı bu şekilde. Tek bir duvarıma yapmak istiyorum. Aslında taş döşetmek istiyorduk bir duvara fakat 1000lira gibi fiyatları duyunca vazgeçtik en iyisi duvar kağıdı yapmak dedik. Yardımcı olabilecek varmı acaba...

gittigidiyorda bazı dükkan profillerinde sipariş üzerine özel istek alınır diye okumuştum. oraya bi göz at istersen

canım bir de duvar kağıdı değil de paneller var. duvarı kaplıyorsun. bu tarz birşey mi istiyorsun yoksa daha mı değişik?

hisarb.jpg

urgup.jpg

Canım yaa aslında o tarz istiyorduk ama bu paneller çok pahalı oluyor ondan vazgeçtik en azından duvar kağıdı bulabilirmiyiz diye araştırıyoruz işte. bunların bize maliyeti tek duvar için 1000 ve yukarı oluyor. buda bizi evlilik arifesi yorar.

Canım yaa aslında o tarz istiyorduk ama bu paneller çok pahalı oluyor ondan vazgeçtik en azından duvar kağıdı bulabilirmiyiz diye araştırıyoruz işte. bunların bize maliyeti tek duvar için 1000 ve yukarı oluyor. buda bizi evlilik arifesi yorar.

bu gönderdiğim paneller taş değil ama taş görünümlü. benim nişanlım izmirde bunların satış ve uygulamasını yapıyor. biraz pahalıdır ama taş kadar değildir diye düşünüyorum.

canım sordum. bunlar 3 m2lik plakalar halinde satılıyormuş. dolayısıyla 2 plaka almanız gerekirmiş.istesen direk duvara çakabilirmişsin, istersen kısmen çakıp silikonla yapıştırabilrmişsin. mobilyacı ya da marangozlar bunların montesini yapabilirlermiş, basit bir işmiş.

plakası 100 Tl, 2 plakadan 200 tl. çanakkaleyede 20 tlye gönderirlermiş.

canım sordum. bunlar 3 m2lik plakalar halinde satılıyormuş. dolayısıyla 2 plaka almanız gerekirmiş.istesen direk duvara çakabilirmişsin, istersen kısmen çakıp silikonla yapıştırabilrmişsin. mobilyacı ya da marangozlar bunların montesini yapabilirlermiş, basit bir işmiş.

plakası 100 Tl, 2 plakadan 200 tl. çanakkaleyede 20 tlye gönderirlermiş.

İyimiş arkadaşım .. peki internet sitesi fln varmı seçeneler yani ayrıntıyı alabileceğimiz bir yer

cnm buyuk yapı marketlerde duvar kagıtları satıyorlar.fiyatları 15 lıra gıbı bısey rulo seklınde yanlıs hatırlamıyorsm 10 m uzunlugunda.bızım spor salonumuz var gırısdekı duvarları bu sekılde kaplamıstık hem hesaplı hem zevklı.esımle beraber yaptık.bu arada bız praktıkerden almısık .internetten buldugum bır de fotoğrafını ekleyeyıim...bızımkıyle aynı desende
merdivenantre.jpg

Peki bunu internetten buldum bu taş galiba. sizin duvar kağıdı nasıl duruyor? Valla rica etsem duvarınızın fotosunu çekebilirmisin?? Çok merak ettim

bırazdan eklıyorum cnm.az once koydugum fotonun aynısındanda var ama o erkeklerın soyunma odasında su an onu ekleyemıyorum.bıde aynı sekılde ama renk olarak bıraz daha degısık olanı var onun resmını cektım bırazdan eklıcem...

Güzel duruyormuş valla arkadaşım bende şimdi pratiker'in sitesine baktım ama bu duvar kağıtlarından yoktu. Çanakkalede de bu mağaza yok birşekilde bulmaya çalışacam artık

Güzel duruyormuş valla arkadaşım bende şimdi pratiker'in sitesine baktım ama bu duvar kağıtlarından yoktu. Çanakkalede de bu mağaza yok birşekilde bulmaya çalışacam artık

sitesine bende baktım orda yok tatlım.magazalarında var ama.diğer yapı marketlerden de bakabılırsın yakınındakı.koçtaş varsa orda da olabılır.

Back
X