oturma odam için aldığım koltuk takımı tv ünitesi bakalım beğenecekmisiniz

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
işte oturma odam için aldığım koltuk takımlarım kızlar ilk hali buydu ama ben rengini değiştirdim
bakalım beğenecekmisiniz

$life-maksi-takim_502e2357ae2bb.webp

$20140208_161912.webp

$20140208_161941.webp

$20140208_161953.webp

bu tv ünitesinin aynısını dün görmüştüm ve beğenmiştim :) ama sol kısmının kapalı olması bizim odamıza uymadığı için tercihimizi başka birinde kullandık :34: güle güle kullanın.:21:

bu tv ünitesinin aynısını dün görmüştüm ve beğenmiştim :)
ama sol kısmının kapalı olması bizim odamıza uymadığı için tercihimizi
başka birinde kullandık :34: güle güle kullanın.:21:

bende görür görmez hiç düşünmeden aldım canım çok beğendim oturma takımıma uyup uymamasını bile düşünmedim :)

Bu koltukların benzerlerinden annemlerde de var,benim de çok uyumuşluğum vardır üstünde de açılınca orta kısmı zamanla çok çukurlaşıyor ve çok rahatsız ediyor.çukur kısmı çarşafla doldururduk.inşallah sizinkinde de aynı sorum olmaz.hayırlı olsun bu arada

Bu koltukların benzerlerinden annemlerde de var,benim de çok uyumuşluğum vardır üstünde de açılınca orta kısmı zamanla çok çukurlaşıyor ve çok rahatsız ediyor.çukur kısmı çarşafla doldururduk.inşallah sizinkinde de aynı sorum olmaz.hayırlı olsun bu arada

inşallah dediğiniz gibi olmaz çünkü ben rahatlığını çok sevdim

canım tv üniten çok hoşmuş güle güle kullan. oturma grubu benim pek tarzım değil ama, senin içine sindiyse beğendiysen sorun yok. güle güle sağlıklı günlerde kullan hepsini inşallah

canım tv üniten çok hoşmuş güle güle kullan. oturma grubu benim pek tarzım değil ama, senin içine sindiyse beğendiysen sorun yok. güle güle sağlıklı günlerde kullan hepsini inşallah

aslında ilk gördüğümde çok begendim rahatlığı cezbetti ama şimdi bakdıkça pişman oluyorum bu koltukları aldğıma
benimde gözüme çok demode görünmeye başladı :ssz:

Back
X