selam arkadaşlar.yakında düğünüm olacak inş ama aklıma birşey talıldı.salon takımı olarak koltuklarımızı aldık açılmayan bir koltuk takımı aldık daha uzun ömürlü olur iç mekanizması daha az yıpranır açılıp kapanmadığı için falan diye.aslında oturma odası düşünmüyorduk ama bir misafir geldiğinde en azından yatıracak bir kanapemizin olması gerekecekti ve odamızın teki boş kalmasın dedik.yani ben oturma odası yapmak istiyorum öyle büyük bi oturma odası olmıcak ama kanape fiyatlarına baktım internetten 800 900lira tek kanepe hadi tek kanape olmaz yavan kalır iki tane alalım desek nerdeyse 2000 lira halısı falan.ben salon takımımı o fiyata aldım neredeyse.onun yerine köşe takımı alsammı diyorum onlar 1500 lira civarı ama köşe takımı corners dedikleri ürünler kanepeler kadar kullanışlı olablirmi çünkü misafirim geldiğinde yatıracak başka hiçbi yerim yok bu odadan başka.siz ne dersiniz kullananlar varmı köşe takımı açılabliyomu ve ya açlınca 2 kişi yatacak boyutta olabliyormu yoksa biraz daha fazla para verip kanepemi alsam iki tane dahamı ideal olur.düşündüm kaldım:97: