• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oturma odam hakkında kanepemi köşe takımımı?yardımcı olurmusuz arkadaşlar..

yahs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2011
813
3
66
Ankara
selam arkadaşlar.yakında düğünüm olacak inş ama aklıma birşey talıldı.salon takımı olarak koltuklarımızı aldık açılmayan bir koltuk takımı aldık daha uzun ömürlü olur iç mekanizması daha az yıpranır açılıp kapanmadığı için falan diye.aslında oturma odası düşünmüyorduk ama bir misafir geldiğinde en azından yatıracak bir kanapemizin olması gerekecekti ve odamızın teki boş kalmasın dedik.yani ben oturma odası yapmak istiyorum öyle büyük bi oturma odası olmıcak ama kanape fiyatlarına baktım internetten 800 900lira tek kanepe hadi tek kanape olmaz yavan kalır iki tane alalım desek nerdeyse 2000 lira halısı falan.ben salon takımımı o fiyata aldım neredeyse.onun yerine köşe takımı alsammı diyorum onlar 1500 lira civarı ama köşe takımı corners dedikleri ürünler kanepeler kadar kullanışlı olablirmi çünkü misafirim geldiğinde yatıracak başka hiçbi yerim yok bu odadan başka.siz ne dersiniz kullananlar varmı köşe takımı açılabliyomu ve ya açlınca 2 kişi yatacak boyutta olabliyormu yoksa biraz daha fazla para verip kanepemi alsam iki tane dahamı ideal olur.düşündüm kaldım:97:

canım öncelikle hayırlı olsun salon takımın rabbim mutlu mesut kullanmayı nasip eder inşallah bende 2 sene önce evlendim ama biz ailelerimizle farklı şehirlerde olduğumuz için yatılı misafirlerimiz baya çok olacaktı memleketten gelenler vs. yağmur elmas salon takımını aldım salon için kırmızılı olan int. bakabilirsin belki açılabilen ancak mağaza sahibi bu koltuklarda birilerini yatırırsanız yazık edersiniz dedi bende yine yağmurda young kanepeler vardı fiyatıda çok uygun 250 tl. idi o zaman 1 öift ondan aldım pembe renkli olanlardan oturma odamda kim girecek sanki misafirler hep salonu kullanıyor zaten yeni evlisin o kadar para vermeye gerek yok bence ben gayet memnunum açılıyor temizliğide kolay evde altlarını kolayca siliyorum çokta hafif
fikir vermek istedim sadece canım zaten sürekli tayinciyiz ordan oraya taşın eşyalar helak oluyor eğer sende bizim durumumuzdaysan hiç düşünme bence :)

uygun fiyatlı (300-350 tl) olan modern çekyatlar var çok güzel. hatta rengarenk bile olabiliyorlar. onlardan bakabilirsiniz. şuan pek zamanım yok. çıkmam lazım. ama bakıp fikir edinmeniz için link gönderirim sonra isterseniz :)

teşekkür ederim canım bizimde aynı şekilde olacak aileleirmizden farklı şehirde oturcaz.ben bilindik markalara baktım internet sitesinden uçuk fiyatlar ben salon takımımı o fiyata aldım yataştan.dediğin çok mantıklı daha uygun fiyata kanepe bulablirim diyorsun.hemen bakıcam dediğin sitedeki kanepelere.şimdi 400 lira olsa maksimum o bile çok iyi.maksat misafir gelince rezillik çekmeyelim çekmesinler.iki tane kanepem olsa hayli hayli bana yeterler ama fiyatları konusunda tereddüt etmiştim ama biraz daha uygunlarını bulabileceğimi düşünüyorum teşekkür ederim tekrardan bakıcam dediklerine tatlım çok sağol.sanada mutluluklar..

uygun fiyatlı (300-350 tl) olan modern çekyatlar var çok güzel. hatta rengarenk bile olabiliyorlar. onlardan bakabilirsiniz. şuan pek zamanım yok. çıkmam lazım. ama bakıp fikir edinmeniz için link gönderirim sonra isterseniz :)

tamam canım teşekkür ederim modern kanepe dediklerin kolları yok değil mi rengarenk biliyorum onları ama benim gözüm korktu fiyatları görünce bilindik markalarda hepsi öyle sandım.marka takıntım yok fikir olsun diye girmiştim aklıma gelen yerlere ama sonra bu konuyu açmama sebep oldu.takip ederim konumu vaktin olunca link gönderirsen de bakarım canım teşekkür ederim..

teşekkür ederim tatlım birde şunu söyleyeyim ben misafirlerim için birde şişme yataklar varya hani carrefourda satılıyordu 60 milyonmuydu neydi ondan aldım birtane eşim hiç istemedi bu asla işe yaramaz sadece sen çok istediğin için alıyorum dedi ama şu anda iyiki almışız diyor bazen kalabalık misafirim oluyor 1 kaç aile birlikte gelince her odayı bir aileye veriyorum çocuklar için falanda açıyorum onu işim bitince de kapatıyorum çokta rahat aklında bulunsun canım ayrıca çokta uzun ömürlü ben 2 yıldır defalkarca kullandım ayrıyeten öyle bişey düşünebilirsin canım :)

teşekkür ederim tatlım birde şunu söyleyeyim ben misafirlerim için birde şişme yataklar varya hani carrefourda satılıyordu 60 milyonmuydu neydi ondan aldım birtane eşim hiç istemedi bu asla işe yaramaz sadece sen çok istediğin için alıyorum dedi ama şu anda iyiki almışız diyor bazen kalabalık misafirim oluyor 1 kaç aile birlikte gelince her odayı bir aileye veriyorum çocuklar için falanda açıyorum onu işim bitince de kapatıyorum çokta rahat aklında bulunsun canım ayrıca çokta uzun ömürlü ben 2 yıldır defalkarca kullandım ayrıyeten öyle bişey düşünebilirsin canım :)
şişma yataklardan var nişanlımın bekarlık günlerinden:Dama kanepe daha rahat olur hem odam boş kalmaz.salona o şişme yataktan kurarız kalabalık olursa.dediğin gibi iki odam misafir ağırlayacak kapasitede olur.sağol canım ilgin için

YAĞMUR MOBİLYA ::. Zirvedeki Rahatlık ::. www.yagmur.com.tr LİNE GRUPLAR&UrunAdi=YOUNG&Renk=F.J. Süet Yeşil

YAĞMUR MOBİLYA ::. Zirvedeki Rahatlık ::. www.yagmur.com.tr LİNE GRUPLAR&UrunAdi=MİLAS&Renk=F.J. Süet Gülkurusu
benimki gülkurusu olan canım
tatlım açamadım linki ama young kanepe diye girince görsellerden buldum.dediğin gibi bulabilirim bu tarz kanepelerden ona uygun halı bir minik tv sehbası ve küçük tv oturma odam hazır.çift kişilik baza alırız diyordu nişanlım ucuzlarından anneler babalar gelince yatarlar die ama hiç gerek kalmıcak kanepe en mantıklısı hem oturma odam olmuş olacak hem misafirler için yatacak yer sorunum çözülmüş olacak.birde futon mobilya var ordada çok güzel modern spor kanepeler var orayıda incelicem

Back
X