peki ben saat 5 te içiyorum aksam üstü ama oruc tutmam lazım bunu saat 10 cıkartsam birşey olurmu
bir sefer saat değiştirmekten bişey olacağını sanmıyorum yaaa... ben de zorunlu durumlarda değğiştirmiştim...ama korunmak için de kullanıyosan bir kaç gün dikkat et yine....bu arada senin avatarına bayılıyorum söylemeden edemicem... :)))
ayyy hem de nasıl 3*4 ayda bir 10 gün 15 gün sürüyodu... kafayı yedirtiyodu yani... ben diane 35 kullandım çok şükür şimdilik yok diyo doktorlar ama tabi pco da tekrarlama riski yüksek maalesef...
kadın olmak zor zanaat...valla bazen sırf bu yüzden bile erkeklerden daha üstün görüyorum kadınları kaydirigubbakcemile3
ben hiç yaşamadım benimde kendimi bildim bileli 25-26 günde bir olur...
saat 5 te alırken 10 yaparsan hiç bir sorun olmaz...doktorlar her ilacın genelde aynı saatte alınması gerektiğini söylüyorlar...ama antibiyotikler ve antidepresanlar saati saatine alınmalı benim bildiğim..yasminin saatini değiştirmende bi mahsur yok canım...
inşşallah canım... ben de hiç yok ama çok istiyorum... Rabbim bir gün nefsimi yenmeme vesile olur inşallah...:Saruboceq:
soğun kürüne başlıcam ben de yarından itibaren...
adetlerin düzenli olması genellikle (genellikle diyorum çünkü zaman zaman tersi de olabiliyor) yumurtlamanın düzgün olduğunu gösterir...Pko ( polikistik over) olan bayanların çoğunun adet düzensizliği vardır yani her ay düzenli yumurtlamazlar...ya da düzenli yumurta çatlaması olmaz...adetin düzenli olması beynin ve vücut fonksiyonlarının normal çalışmasının göstergesi olabilir..çünkü yumurtlama aslında beyinle ve beyindeki salgılarla ilgilidir onun için gebelikte ve adette stress, depresyon vsvs etkenler önemlidir...bu yüzden hamile kalmak istiyorsanız çok kafanıza takıp düşünmeyin, oluruna bırakın denir...
ha düzenli olması kesinlikle sorun olmadığı anlamına gelmez tabiki ama göstergesi sayılabilir...tabi bunu en iyi sizi tanıyan doktorunuz bilir...ben üniversite zamanlarından beri kistlerle uğraşmış ve bir bebek kaybetmiş birisi olarak şimdilik bu kadarını söyleyebilirim...söylediğim gibi bunu en iyi doktorunuz bilir...zemuszemus
çok büyük dediğide 4 bucuk cm miş doktorum aynen böyle dedi ve sağ yumurtalıkların epey güzel gözüküyor dedi kaydirigubbakcemile3
oda sanırım soğan küründen dedim doktorakaydirigubbakcemile3
saol kankimm rabbimin izniyleeee:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5bende yaptim canim sogan suyunu adetim ilk defa 10 gün gecikmisti ozaman yaptim sonraki aylar yine ayni tarihinde olmaya basladim ins sendede ise yaramistir kistinden kurtulursun biran önce öpüyorum canimolumunekankayizsmile
ben yasmini günde 1kere içiyorum oda akşamalrıı canımCADIARZUcanım sen yasmini günde kaç kez kullandınbilmiyorumkismile
bende saat 5 te içiyorum ama oruc tutucam zaman 10 da içerim artıkınzemuszemus
Bu ne ya jinokoloji bölümünde bir derdim var bölümünde gebelik bölümünde her yerde aynı konu ne gerek var canım heryere açmaya bu kadar abartmaya
Bu ne ya jinokoloji bölümünde bir derdim var bölümünde gebelik bölümünde her yerde aynı konu ne gerek var canım heryere açmaya bu kadar abartmaya
ins canim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktansaol kankimm rabbimin izniyleeee:Saruboceq:
[
allah kabul etsin kankim :Saruboceq::Saruboceqbende gece içiyorum..borçlarım vardı geçen seneden 3 günü mkaldı orucum perşembe
kandinn 1 günde öyle tuutcam işte..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?