Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

Canım aha yeni evlisin böyle evham yapman normal sanırım ilk defa gittin kontrole ama merak etme 9 mm kist hiçbirşey değil sen o doktorun verdiği hapı içeceksin bir ay sonra tekrar gideceksin doktora reglinden sonra git özellikle bak gör düzelecek.. O kistler fonksiyonel ve olduğun regliyle de atılabiliyorlar. Ne dertlr var canım herkesin başında seninki hiçbirşey değil herşeyin çözümü var artık meraklanma bebeğinde olur zamanı geldiğinde..

ya ERRAMAR RAHıMıN YA ERRAMER RAHıMıN YA ERRAMER RAHıMıN

ALLAHIM bilirim ki sana bu kelimelerle dua edenin dua sını kabul buyurursun

burda bebek isteyen tüm arkadaşlarımın duasını kabul eyle bebeler nasip et hayırlısıyla!

ve benim yumurtamdaki kisti yok et sen bir şeye ol dersin hemen olur kistim için yok ol de ALLAHIM.

Perşenbe günü hastane dönüşüm iyi geçsin ALLAHIM ...amin

İNŞALLAH küçülür perşenbe günü doktora gideceğim dua edin emi

canım cok geçmiş olsun inşallah küçülmez inşallah yokolur. Bende cuma falan gidicem doktora benimde kontrol edicek reglinden sonra gel dedi. İnşallah iyi haberler alırız.

cnm kisti olupta çocuk sahibi olan bisürü bayan varr.. hatta kisti olmayan bayanmı var ..canını sıkma elbet olur ..hayırlısı olsun öncelikleeeee olmassada bundada bi hayır vardırrr elbette..

ay inşallah yoook olur ALLAHIM cok kafama taktım ağrım da var adetim bitmek üzere ama sanırım ağrıyı o yapıyor soğan suyu içiyorum 3 gündür perşenbeye kadar birşey değişmeye bilir ama hayırlısı bakalım

ayrıca sevinmelisin çok küçükken farketmişsin doğum kontrl hapı büyümesini önler
benim ilk farkedildiğinde 8 cm di
dolayısıyla hap da bi işe yaramıyor ameliyatla alacaklar
ALLAH şifa versin herkese
inşAllah eriyip gitmiştir kistin

yoo benimde 8 cnm sanırım ben yalnıs anlamısım ama doktora yine sorucam bana ameliyet demedi adetle gidebilir dedi

8 cm mi.o zaman biraz büyükmüş canım ama doktorun de dediği gibi eriyebilir

cnm uzulme ya ben hamıle oldugumu oldugumu ogrendgmz mzn dr banada demıstı kıstın var dıe ama allaha sukur bıttı gectı takma kafana bu kadar stresten uzak dur

canım hiç üzülme... kisti olmayan kadın yok gibi birşey... ben bir sürüydü evlendiğimde ilk muayenede dr um doğum kontrol hapı verdi... 6 ay kullandım hem adetlerim düzene girdi hemde kistler akıp gitti... kistin 8cm olsa adetle biraz zor atılırdı... sen yanlış anlamışsındır 8 mm dir o... yalnız kistlerin en iyi dostu stresmiş... doktorum öyle demişti bana... rahat ol düşünme... çocuğun olmaz diye bişey yok...birde bol bol maydonoz ye... sabah akşam... maydanoz vucuttaki butün ödemlerive kistleri yok ediyormuş... ben denedim gerçekten işe yarıyor...

sağol canım cok iyisin.

bugün doktoru aradım dedim böle böle o gün şok oldum birşey soramadım kistim kaç santim on u bile bilmiyorum 8 cm yazıyor ama o onu mu gösteriyor bilmiyorum dedim cok korkuyorum fln dedim odaa bana:yokkkk öyle şey olurmu o kadar büyük olsa seni salarmıydım hemen birşeyler yapardım gözetim altına alırdım dedi adetin bitsin gel bakalım kaybolmusmu yada küçülmüşmü dedi bende soğan suyunu sordum iç dedi ii geliyorsa perşenbe günü doktora gidicem bakalım ne durumda ama cok korkuyorum annemde dedi ki ben seni doktor doktor gezdiririm üzülme ağlama dedi ama oda üzüldü şaşırdı bir cok kez muayne oldum ve hepsi normaldi böle birşey ilk kez başıma geliyor korkum normal sanırım RABBıM TÜM KıSTLERı YOK ETSıN birinin birine dua etmesi daha hayırlıdır dualarınızı bekliyorum dualar müşterektir kısslar hepinizin desteği için RABBıM razı olsun dizi seviyorumolumunekankayizsmile

üzülme canım arkadaşlarında dediği gibi her kadında olabilen bişi bende de pko vardı 11 aylık kızım var hamileyken onun bile yumurtalıgında kist göründü:) Allah beterinden saklasın

üzülme canım arkadaşlarında dediği gibi her kadında olabilen bişi bende de pko vardı 11 aylık kızım var hamileyken onun bile yumurtalıgında kist göründü:) Allah beterinden saklasın

sağol canım perşenbe günü kontürolüm var dua edin emii:sinifsinif:

benimde gecen ay kistim olustu canım korkma inan doktor okadar güzel anlattıki bana pcolu olsan küçük küçük birsürü kistin olur.....bana doktor 4.5cm kistin var dedi CM HEMDE DÜŞÜN ŞOK OLDUM AMA BU GÜZEL BİRŞEY DEDİ!!!!:bbo: NASIL YANİ DEDİM DEMEKKİ PCOLU DİİLSİN YUMURTAN BÜYÜMÜŞ BÜYÜMÜŞ BELLİ BOYUTA GELMİŞ CATLAYAMAYINCA KİSTE DÖNÜŞMÜŞ DEDİ BUNA SEVİN DEDİ...DEMEKKİ YUMURTLUYORSUN .....HİÇTE ÜZÜLMEDİM VALLA..Kİ BEN OKADAR PİMPİRİKLİYİMDİReyvahedigeldismile AMANN DEDİM....BİRDAHAKİ ADETİMDE BİR GİTTİM KİST UÇMUŞ GİTMİŞ...... TAKARSAN GİTMEZ AMA ODA AYRI....ÖPÜYORUMMM ÜZÜLME KİST DEDİĞİN NEDİR CANIM BE.....AMAN.....COCUGUN NEDEN OLMAYACAK YAPMA BİTANEM BÖYLE....BIRRAK AKISINA İNSANLAR MYOMLA KALIYOR GEBEyerimseniben

banada belki gider adette dedi ondan bir ümit var içimde sağol canımolumunekankayizsmile

ben zaten cok şükür yumurtluyorum onda sorun yok daha önce ki evliliğimden 2 kere gebe kaldım ama düşük oldu ondan gebe kaldım yani..

selam herkese geçmiş olsun arkadaşlar

selam herkese geçmiş olsun arkadaşlar

benimde 2hafta önce ateşlebaşladı acile gittim intahap ve taş düşürüyosun dedi ultrasyona girmemi söylediler ertesi günde ateş devam etti başka hastaneye gittik burda ultrasyona girdim 4 cm kist çıktı ordanda dogum acile gönderdiler orada muayene etti ilaçları kulandıktan sonra gel dedi yarın gidecegim bakalım ne olacak ama çok korkuyorum

banada belki gider adette dedi ondan bir ümit var içimde sağol canımolumunekankayizsmile

ben zaten cok şükür yumurtluyorum onda sorun yok daha önce ki evliliğimden 2 kere gebe kaldım ama düşük oldu ondan gebe kaldım yani..

AMAN KUZU OZMAN NE TAKIYORSUNolumunekankayizsmile EN YAKIN ZAMANDA GEBE KALMAN DİLEĞİYLE....:Saruboceq: CANLAR SAĞOLSUN BEBEK HEP OLUR....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…