• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

canım korkma yaa ben kontrole gittigimde gitti dicek die beklerken kücülmemiş hatta büyümüş dedi mahvoldum.. 2 ay sonra tamamen geçtii... moralini yüksek tut..

canım ben doktora kaç aydır gidiyorum hiç iyi bişey söyleyen yok malesef

selam kızlar bundan 4 yıl once tesadufen bende 4 cm kıst oldugunu ogrendım 2 yıla yakın yasmın kullandım sureklı kontroller falan ama kıstım ne yazıkkı gecmedı en son kontrollerdede 8 9 cm cıktı ve drum amelıyat olmam gerektıgını soledı cunku kendı kendıne patlarsa daha kotu olur dedeı neyse bende gecen sene amelıyat oldum ole korkulcak bısey degıl tam bır sene oldu ve hersey normal su an
ama ılk ogrendıgımde dr bana kıstın var dedeıgınde ben o masada nasıl yanı kansermıyım dıye aglamaya basladım ama sonra baktımkı her kadında varmıs onemlı olan smear sonucların kıst herkeste var ama buyuyorsa benım gıbı amelıyat ol kurtul derım ben

selam kızlar bundan 4 yıl once tesadufen bende 4 cm kıst oldugunu ogrendım 2 yıla yakın yasmın kullandım sureklı kontroller falan ama kıstım ne yazıkkı gecmedı en son kontrollerdede 8 9 cm cıktı ve drum amelıyat olmam gerektıgını soledı cunku kendı kendıne patlarsa daha kotu olur dedeı neyse bende gecen sene amelıyat oldum ole korkulcak bısey degıl tam bır sene oldu ve hersey normal su an
ama ılk ogrendıgımde dr bana kıstın var dedeıgınde ben o masada nasıl yanı kansermıyım dıye aglamaya basladım ama sonra baktımkı her kadında varmıs onemlı olan smear sonucların kıst herkeste var ama buyuyorsa benım gıbı amelıyat ol kurtul derım ben

canım çok korkuyorum ama ben ameliyattan:çok üzgünüm:

kızlar bi doktora bağlı kalmayın en az 3 doktor.... Benim 2.gittigim doktor ameliyat olman lazım demişti ve beni azarlamıştı çikolata kisti bu demişti yasmin vemrişti etkisi olmaz ama kullan demişti. Neyse ilk gittigim doktorum saolsn eet kullan ilacı dedi cikoalta kisti iileşmez ama bakalım izlielim dedi. 2 ay sonra şu an kistim yok....

bugün öğleden sonra izmirde başka bi doktora gideceğiz bakalım umarım iyi şeyler söyler:(

kızlar kistim büyümüş 8 cm olmuşmafoldumben
üzülme canım bak ne sanslıyız her kadında olmuyor demekki seçilmiş kullarızkaydirigubbakcemile5
canım çok korkuyorum ama ben ameliyattan:çok üzgünüm:

bana ameliyat desin diye bekliyorum ama 4 cm me demiyor en azından ameliyat olurum ve kurtulurum diye düşünüyorumohaoldumsmile

ama takma kafana ben artık takmıyorum herşey olacağına varırŞeniz

kızlar bi doktora bağlı kalmayın en az 3 doktor.... Benim 2.gittigim doktor ameliyat olman lazım demişti ve beni azarlamıştı çikolata kisti bu demişti yasmin vemrişti etkisi olmaz ama kullan demişti. Neyse ilk gittigim doktorum saolsn eet kullan ilacı dedi cikoalta kisti iileşmez ama bakalım izlielim dedi. 2 ay sonra şu an kistim yok....

haklısın canım benimde ilk doktorum beni korkutmustu aklinialirimsmile

şimdiki ise daha iyi biri:hulya:

cnm hemen kötü düşünme kisi olupta hamile kalan insanlarda var ağlayıpda kendine zarar verme:1hug:
dur bi sakin ol:1hug:

aynen öyle .hamile kaldığımda 6 cm lik bir kistim olduunu öğrendim yumurtalıkta.doktorum sorun yok dedi.önceki doktorum öle demedi ama.hacettepede rünyaca ünlü bir profa gittim önce .o dediki aaa kistin var patlarsa ölürsün. e napıcam dedim kımıldama dedi .oldu dedim:Dçalışan bi insanım.doktorumu değiştirdim .yeni doktorumsorun olmaz dedi.doğumu sezeryan yaptım doğumd a aldılar 8 cmlikti.mandalina büyüklüğündeydi.hamileykan alamıyorlarmış.kurtuldum yane.hiç dert etme....

kızlar yine iyi bi haberim yok ama bu doktorun dedikleri şaşırttı beni
kistin içinde bi yapı daha gördü
ayrıca bu kist tahminime göre anne karnından beri sende olan bişey zamanla büyümüş dediakannehir
doğum kontrol hapı falan boşuna kullanma eğer küçülebilen kist olsaydı 5-6 ayda küçülürdü dedi
ve kist için hep sağ yumurtalığımda diyordu önceki doktorlar ama bu sağ yumurtalığından ayrık dedi ve sol yumurtalığımı göremedi bağırsaklar veya kist kapattı herhalde dedi
sonuç ameliyat..eyvahedigeldismile

kızlar yine iyi bi haberim yok ama bu doktorun dedikleri şaşırttı beni
kistin içinde bi yapı daha gördü
ayrıca bu kist tahminime göre anne karnından beri sende olan bişey zamanla büyümüş dediakannehir
doğum kontrol hapı falan boşuna kullanma eğer küçülebilen kist olsaydı 5-6 ayda küçülürdü dedi
ve kist için hep sağ yumurtalığımda diyordu önceki doktorlar ama bu sağ yumurtalığından ayrık dedi ve sol yumurtalığımı göremedi bağırsaklar veya kist kapattı herhalde dedi
sonuç ameliyat..eyvahedigeldismile

üzülme canım:2:

doktorlar her ay baska birşey diyor zaten :hulya: takma kafana:3:

Back