Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kistim büyümüş 8 cm olmuşmafoldumben
[yapma yaa üüzldüm ama inşşalh geçer...bak bizimde vardı çok şükürr geçtii..yerimseniben
bu mübarek ayda inşaşalh bütün hastalara rabibmşifa veririiiir..aminnnnn
idolümmmmmmm umarım iyisindir..
bu sıcaklar beni bunaltttttttttttttttttttttııııııııııııııııııııııııııııııııı artıkkk
dört gözle yaz ı beklerken,
şimdi hafif bir yaprak kımıldamasını dört gözle bekliyorummm
çok öpüyorum canımcımmmmmm
olumunekankayizsmile
amin canımbu mübarek ayda inşaşalh bütün hastalara rabibmşifa veririiiir..aminnnnn
momenttt elxsirr turncuu nasılısısnz kızlaopuyorumnanaktanrrr
idare ediyoz şükür bunada ayagımda sinir sıkışmış(bilmiyorumkismileamin canım
olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
elh. sen nasılsın canım kaydirigubbakcemile5
idare ediyoz şükür bunada ayagımda sinir sıkışmış(bilmiyorumkismile
geçmiş olsun cnma.s.
arkadaşlar mrb..bendede 4,5 cm kist sağ overde .8 aylık evliyim ve 4 aydır çocuk istiyoduk olmadı bunun için gitmiştik doktora kist çıktı ve ben şok oldum çok agladım.doktor çok kızdı hamilelige engel bişe degil dedi.ginera verdi eritecek kisti dedi şimdi kullanıyorm allaha şükür hiçbir yan etkisini görmedim ama nolacagını bilmiyorum birileri bana bu konuda yardımcı olabilirmi?
yinede çok orkuyorm ben stres yaptım aklımdan çıkmıyomafoldumben
arkadaşlar mrb..bendede 4,5 cm kist sağ overde .8 aylık evliyim ve 4 aydır çocuk istiyoduk olmadı bunun için gitmiştik doktora kist çıktı ve ben şok oldum çok agladım.doktor çok kızdı hamilelige engel bişe degil dedi.ginera verdi eritecek kisti dedi şimdi kullanıyorm allaha şükür hiçbir yan etkisini görmedim ama nolacagını bilmiyorum birileri bana bu konuda yardımcı olabilirmi?
yinede çok orkuyorm ben stres yaptım aklımdan çıkmıyomafoldumben
idare ediyoz şükür bunada ayagımda sinir sıkışmış(bilmiyorumkismile