Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar malesef kistim aynı boyutta duruyormafoldumben
çok morelim bozuk bu ay da ginera kullanacagım ama bir daha ki ayda geçmezse bebek deneyeceğim inş
bakalım bana ne dicekbide bana acildeki doktor kist felan yok dedi endometrium normal dedi gidip kistin duruo dese katil olurum heralde:d
momenttttt nerdeisnn canımmmopuyorumnanaktan
selam kızlar malesef kistim aynı boyutta duruyormafoldumben
çok morelim bozuk bu ay da ginera kullanacagım ama bir daha ki ayda geçmezse bebek deneyeceğim inş
canımmm idolüm, nete neredeyse çok az giriyorum..
dünden beri kasığım çok ağrıyor..mafoldumben
bu kistten hiçbişi anlamadım tek bildiğim ya gidecek ya gidecek,
idoleeeee ayıpppp olur çünküüü.:kedi:
hiç ilaç kullanmadığım halde küçülmesi sevindirici en azından.
doktorda çok şaşırdı.
ama içinde kanlanma olan kist olduğu için ilaç vermiyorlar.
sen neler yapıyon canımcımmmm
selam kızlar bugün gittim doktoruma 2 aylık yasmin sonrasında 5,5 cm kistim tamamıyla gitmiş bulunuyor.... acaip mutlu oldum darısı herkesin başına...
napım bende tatiidetimm momentttt olumunekankayizsmilebiliyorum ama seninde elixirdede turuncununda geççecekkkolumunekankayizsmile
oyyy çok sevindimmmmmmmmolumunekankayizsmile![]()
canımmm idolüm, nete neredeyse çok az giriyorum..
dünden beri kasığım çok ağrıyor..mafoldumben
bu kistten hiçbişi anlamadım tek bildiğim ya gidecek ya gidecek,
idoleeeee ayıpppp olur çünküüü.:kedi:
hiç ilaç kullanmadığım halde küçülmesi sevindirici en azından.
doktorda çok şaşırdı.
ama içinde kanlanma olan kist olduğu için ilaç vermiyorlar.
sen neler yapıyon canımcımmmm
cnm kasık agrısı bendede olmuştu acile gidicek kadar... Belki seninkide gidiyordur.
canım cok sevindim yaaaa benimki gitmiş kadar sevindim darısı başıma:lepi:selam kızlar bugün gittim doktoruma 2 aylık yasmin sonrasında 5,5 cm kistim tamamıyla gitmiş bulunuyor.... acaip mutlu oldum darısı herkesin başına...
şaşırdım şimdi neden gitmedikiiiibilmiyorumkismile
sıkma tatlı canını inşallah bi dahakine gitmiş olur...
canım cok sevindim yaaaa benimki gitmiş kadar sevindim darısı başıma:lepi:
canım nasılsın seninkide gittimibilmiyorumkismile
ya ben bir ay yasmin bir ay ginera kullandım ondan mı gitmediki bilmiyorumkismile
soğan suyunuda bıraktımmafoldumben
canım benim doktorum dediki yasmin en az iki ay kullanmak gerekiyormuş etki etmesi için o yuzden 2 ay sonra gel demiş 2. ay etki edermiş tam olarak..
ama benim doktorum yasmini önermedi bana ginera en iyisi dedi bakalım ginere da 2ayda geçirirmiakannehir