How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Oturdum ağlıyorum kistim varmışş

elixsir,
gözünaydın canım madem küçülmüş ehhhh yakındır yakında gider:)))))

inşallah canımolumunekankayizsmile dokto adet kanamasıyla allakası yok dediakannehir[/QUOTE]

kafam karıştı şimdi... ne demek adet kanamasıyla ilgisi yok...

sen iyisimi dr ne dedi baştan sona tane tane:))) güzel güzel anlat bizde bilginelim...
neden o zaman adetinin 4. yada 5. gününde bakıyolar acaba:((((((((((

umarımburadan sizlere ''benimkide küçülmüş'' dediğim günler yakındır

melisdeniz,
idol sendin ama:(((((((
halen daha idol sensin idollükten azletmem seni....
halen daha çikolata kisti reçeteleri bekliyom haberin olsun, tabi bir yandanda çikolat kisti olmasın diye dua ediyorum...
canım sen doğum kontrol hapı olarak yasmin mi kullandın...
ve birde yasmin kıl tüy yapıyormu bu benim değil arkadaşımın sana özel sorusu:)))))
benden 1 hafta sonrada onda çıktı sol overde 3,7 cm
dr yasmin vermiş ona, bekar ve kullanıp kullanmamakta kararsız, dr çok kilo alırsın birde bayağı tüylendirir demiş, bizimki pek içerlendi:)))
bakalım bir doktora daha gidicek
öpüyorum canımmm

birde elixsir yasmin kullanmıyorsun ya artık,
yeni ilacının adı nedir, merak ettim

merhabalar.şimdi doktordan geliyorum.benim solda 5.5cm sag overde 5 cm kistim vardı 20 gün önceki kontrolde şimdi her ikiside küçülmüş 2 cm olmuş.doktor takibi kesti ve kaybolacağını söyledi.bu gibi şeylerin normal sayılabileceğini kafaya takacak bişeyin olmadığını söyledi.çok şükür geçiyor.
size söylemek istiyorum ki kist var diye sıkıntı stres yapmayın yokmuş gibi hayatınıza devam edin çünkü stres kistin en büyük dostuymuş.doktorum bana demekki senin bünyen buna müsait ve hayatında bi çok kez daha olur dedi.çok da umursama dedi.

bi arkadaş yasminin kilo ve kıllanma yapıp yapmadığını sormuş kesinlikle ne kilo nede kıllanma yapmıyor

merhabalar.şimdi doktordan geliyorum.benim solda 5.5cm sag overde 5 cm kistim vardı 20 gün önceki kontrolde şimdi her ikiside küçülmüş 2 cm olmuş.doktor takibi kesti ve kaybolacağını söyledi.bu gibi şeylerin normal sayılabileceğini kafaya takacak bişeyin olmadığını söyledi.çok şükür geçiyor.
size söylemek istiyorum ki kist var diye sıkıntı stres yapmayın yokmuş gibi hayatınıza devam edin çünkü stres kistin en büyük dostuymuş.doktorum bana demekki senin bünyen buna müsait ve hayatında bi çok kez daha olur dedi.çok da umursama dedi.

bi arkadaş yasminin kilo ve kıllanma yapıp yapmadığını sormuş kesinlikle ne kilo nede kıllanma yapmıyor

canm ne güsel bir haber olumunekankayizsmile

cok sevindimŞeniz

doktorumda bana aynılarını söyledi sana da hap verdimi daha önce ne kullandınbilmiyorumkismile

bana gırena verdi :lepi:

merhaba arkadaşlar bende 2 aydır doktora gidiorum sağ tarafta 2.5cm lik bir kistim varmış adetim bittikten sonra tekrar doktora gittim kistim 3.5 cm olmuş doğum kontrol hapı verdi adetimin ilk günü kullanacakmışım ve biz çocuk istiyorduk ama galiba artık zor ve bu beni çok üzüyor herkes bu ay çocuk için çalışın diyorlar bana çok düşük bi ihtimal gibi geliyor hamile kalsam düşük tehlikesi varmıdır acaba bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yorumlarını bekliorum

merhaba arkadaşlar bende 2 aydır doktora gidiorum sağ tarafta 2.5cm lik bir kistim varmış adetim bittikten sonra tekrar doktora gittim kistim 3.5 cm olmuş doğum kontrol hapı verdi adetimin ilk günü kullanacakmışım ve biz çocuk istiyorduk ama galiba artık zor ve bu beni çok üzüyor herkes bu ay çocuk için çalışın diyorlar bana çok düşük bi ihtimal gibi geliyor hamile kalsam düşük tehlikesi varmıdır acaba bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşların yorumlarını bekliorum

geçimişolsun cnm

olumunekankayizsmile

aman sende düşündüğün şeye bak kaydirigubbakcemile3

tabiki bebelerimiz olur ALLAH ın izniyle

hiç takma kafana bede de 4 bucuk cm kist varkaydirigubbakcemile

biraz erimiş o kadar

soğaan suyu dene derim ama kistin varken bebeği ertele

doktorum bana öle dedi hormonlar la ilgisi varmıs zaralı olabilirmişkaydirigubbakcemile5

geçimişolsun cnm

olumunekankayizsmile

aman sende düşündüğün şeye bak kaydirigubbakcemile3

tabiki bebelerimiz olur ALLAH ın izniyle

hiç takma kafana bede de 4 bucuk cm kist varkaydirigubbakcemile

biraz erimiş o kadar

soğaan suyu dene derim ama kistin varken bebeği ertele

doktorum bana öle dedi hormonlar la ilgisi varmıs zaralı olabilirmişkaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim cnm ya ne bilim ilk defa böle bişey oldu ilk duyduğumda hem ağladım hem korktum

ooooooooo çok sevindim küçülldügügneee bak şükürr daha yy olcak tamamıyla geçer :Saruboceq:inşaşalhhh

inşallah canımolumunekankayizsmile dokto adet kanamasıyla allakası yok dediakannehir

kıslar kimse yokmu:emir_bebek:
ben geeldim akşam neydi site öyleee gııı igreenç sen begenmeiştin gerrrçi:))))kaydirigubbakcemile3

melisdeniz,
idol sendin ama:(((((((
halen daha idol sensin idollükten azletmem seni....
halen daha çikolata kisti reçeteleri bekliyom haberin olsun, tabi bir yandanda çikolat kisti olmasın diye dua ediyorum...
canım sen doğum kontrol hapı olarak yasmin mi kullandın...
ve birde yasmin kıl tüy yapıyormu bu benim değil arkadaşımın sana özel sorusu:)))))
benden 1 hafta sonrada onda çıktı sol overde 3,7 cm
dr yasmin vermiş ona, bekar ve kullanıp kullanmamakta kararsız, dr çok kilo alırsın birde bayağı tüylendirir demiş, bizimki pek içerlendi:)))
bakalım bir doktora daha gidicek
öpüyorum canımmm
canımm nerdeydinn sen cuma günüüü dr kontrol vardıı seninn..yasmin kulalndım için rahat etsinn arkadaşında sendee çünkü yasmin kıl tüyy yapmazz ben kulalndımm memnunum şimdide kualnıyorum çikolata kistleri için paylaşırım biaraa unuturma banaaolumunekankayizsmile
SLM MELİS DENİZ ya sorun cvp vereyim demişsin bilgin kaynagı nerden?
canım bilği kaynagım hastalıgıı bire birr yaşadımm ve şükürr geçtiii bende o devreyii drumuzu ilaçlarıı bitkisel yöntemelrii paylaşıyorumguclubacismile

bilgi kaynağı kistinin yok olmasından canım arkadaşımızın

kisti yok oldu cok şükür ondan bildiklerini

bizimle paylaşıyorkaydirigubbakcemile5:lepi:
canı benimmm seninde geçeççek alalhımın izniyleeeeeeeopuyorumnanaktan
sana hangi hapı verdi cnm
yasminnn:2:

Back