Ben senelerce denedim mesleğim olmasına rağmen araştırmayı öğrenmeyi sevdiğim için yüksek lisans okumak isterdim ama malesef beni bezdirdiler yüksek bir Ales ve yds puanına rağmen mülakatta hocaların dalga geçer gibi sorular sorması üniversitelerin eğitim değil de torpil yuvası olduğunu kafama kazıdı resmen...!!!.
Kusura bakmayın bu anlayışa çok karşıyım ben torpilden hayatım boyunca nefret ettim ve heryerde haksızlığa uğradım gecelerce çalıştığım mücadele ettiğim yere hak etmeyen insanların gelmesi çok üzdü beni... sizi tenzih ediyorum hak edip etmediğiniz sizi ilgilendirir haddime değil ama benim gördüklerim malesef hep kötü örneklerdi....
Ben istediğim üniversite yi istediğim bölümleri aylarca takip ettim başvuruyu kaçırmamak için ama istediğim iki bölüme de başvuru listesinde adı bile olmayan birisi alındı suriyeliler de cabası. ...
YÖK sırf bunlar için para alıyor diye kontenjanın % 80 i Suriyeli, diğer % 20 si de torpil li. ...
işin özü ben vazgeçtim hak yenmesine tahammül edemedim ama size başarılar dilerim üniversite çok güzel araştırmak aydınlanmak çok güzel. ...
Benim gibi torpili olmayanlara önerim de verin parasini imkan varsa özel uni de yapın YL ve doktora en azından içinizde kalmaz para biriktirip en iyisinde yapacağım valla yl