Ben 7 ay once bu ameliyati oldum. Basta cok cekimser kaldim. Okudugum seyler ve doktorun bahsettigi komplikasyonlar beni korkutmustu. Ama su an cok sukur iyi ki olmusum diyorum. Ben de bu ameliyati olup daha sonralarda dogum yapan birini ariyorum bilgi almak icin. Var mi yardim edebilecek biri?
Ataşehir de değil mi bu hastahane doktorunuzun ismini de paylaşabilir misiniz rica etsem bi de sizin seviyeler nasıldı şimdi nasıl?Merhaba. Fatih sultan mehmet eğitim arastirma hastanesinde oldum ameliyatimi
Ben 7 ay once bu ameliyati oldum. Basta cok cekimser kaldim. Okudugum seyler ve doktorun bahsettigi komplikasyonlar beni korkutmustu. Ama su an cok sukur iyi ki olmusum diyorum. Ben de bu ameliyati olup daha sonralarda dogum yapan birini ariyorum bilgi almak icin. Var mi yardim edebilecek biri?
Öncelikle cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Ameliyatinda kulagina protez yerlestirildi mi? Otoskleroz da kulak icine piston protez takiliyor. Okuduguma gore normal dogum cok sakincaliymis bizim icin. Asli var midir merak ediyorumMERHABA,
BENİM BİR ARKADAŞIMIN ARKADAŞI REVİZYON AMELİYAT SONRASI 2. DOĞUMUNU YAPTI. YANİ AYNI KULAĞINDAN 2 KEZ AMELİYAT OLDU. EN SON KONUŞTUĞUMUZDA MEMNUNDU AMELİYATINDAN. 2. ÇOCUĞUNU BÜYÜTTÜ, İŞE BİLE BAŞLADI, SANIRIM SORUNU YOKTUR. GÖRÜŞMEDİK NE ZAMANDIR SON DURUMUNU MALESEF BİLMİYORUM.
Öncelikle cok tesekkur ederim cevap verdiginiz icin. Ameliyatinda kulagina protez yerlestirildi mi? Otoskleroz da kulak icine piston protez takiliyor. Okuduguma gore normal dogum cok sakincaliymis bizim icin. Asli var midir merak ediyorum
Duymak istemedigim gercekNormal doğum yapamazsın üzgünüm, ıkınmak hele de doğum ıkınması yasak. Sezeryan mecburen. Evet tabiki arkadaşımın da benim de teflon piston var kulağımızda. Doğumu sezeryan yaptı zaten. Konuştum kendisiyle herhangi bir sorun yaşamamış ama sezeryan tabi. Onun çok hızlı ilerlemiyor sanırım duyması ameliyatla aynıymış. Diğerinden ameliyat olmayı da düşünmüyormuş. Hakkında hayırlısı ne diyim. Geçmiş olsun...
Arkadasim diger konularda bilgi veremeyecegim ama sonda takilmiyor bunu soyleyebilirim:)Kızlar merhaba Bursa da oturuyorum ameliyat olucam doktor arıyorum Gebze de Sertaç yetişere gitmeyi düşündüm ama ameliyat sonrası bana Bursa’ya kara yolculuğuna izin verir mi çok kararsızım Bursa da doktor bulsam benim için çok iyi olucak tavsiyelerinizi bekliyorum birde ameliyatta sonda takılıyor mu
Teşekkür ederimArkadasim diger konularda bilgi veremeyecegim ama sonda takilmiyor bunu soyleyebilirim:)