Merhaba ben yaklaşık iki yıl önce İstanbul’da burun ameliyatı oldum. Ameliyattan hemen sonra sağ tarafından çok iyi nefes alamadığımı fark ettim doktorum bunun o tarafta daha çok şişlik olduğu için olduğunu söyledi ve zamanla geçeceğini söyledi. Bu süre zarfında burun deliklerideki Asimetri yaşadım. Hatta Türkiye’de yaşamıyorum ve Türkiye’ye bir daha gitmek zorunda kaldım. Doktorum uyutmadan sağ burun deliğimi biraz daha büyütmeye başardı yine de sol tarafa göre küçük. Nefes problemim o kadar kötüleşti ki öbür problemleri kafama takamayacağım. Sağ tarafından %90 nefes alamıyorum bazen açılıyor sprey kullandigimda nadiren. İçime derin nefes aldığımda sağ burun deliğim komple kapanıyor içine çöküyor. Uzandığımda sağ tarafım tıkanıp kapanıyor. Elimle Sağ burun ucunu yukarı çektiğimde daha iyi nefes alabiliyorum. Ben gelecek ay İstanbul’a iki günlüğüne gidebiliyorum. Doktorum bana randevu verdi kendisine resimler videolar gönderdim. Acaba burun ameliyatı olanlar bunu yaşadı mı? Çözebildiniz mi? Sizce revizyon’suz çözebilir mi doktorum? Bana aynı gün müdahale edebilirse yapabileceğini söyledi? Ama pek kendisine güvenmiyorum. Gerçekten ameliyat olduğum güne lanet olsun çok çok pişmanım. Nefes problemim o kadar kötüleşti ki konuşurken bile artık nefessiz kalıyorum çünkü komple bir taraftan artık nefes alamıyorum gün geçtikçe daha kötüleşiyor. İstanbul’da zamanım sınırlı olduğu için de bir çözüm bulmak istiyorum gittiğimde lütfen bana bir tavsiye verebilir misiniz çok ihtiyacım var