Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba otomatik beşik konusunda sadece mekanizma lar var evdeki mobilya beşikleri sallıyor uyutanbesik fiyatıda uygun sese duyarlı hız kademe ve zaman ayarlı tavsiye ederim.
Benim bebegim ilk zamanlar hiç uymuyordu .uyutup yatirdiğimda hemen kalkıyordu. taki baby2go otomatik sallanan besik alana kadar .mucize gibi onda sallanıp uyumaya başladı .her yatirdigimda 1 saat 2 saat uyuyor.gazlı bebekler için tavsiye ederim. rahat rahat işinizi gücünüzü yapabilirsiniz kendinize birazda olsa zaman ayırabilirsiniz çok güzel bi yontem
Ben de son zamanlarda Letgo dan uygun fiyatlı bir şey bakıyordum ve kararsız kaldım açıkcası 2 aylık kolik oglum var acaba beğenmezse param boşa gider mi diye hani biraz da ondan dolayı uygun fiyatlı bir şey arıyorum buldum da hala kafamda tereddütler vardı ama buradaki yorumlara bakıyorum da tam isabet olacak herhalde benimkisine öyle sallanan salıncak yok ana kucağı fayda etmiyor ama evde yaptıgım salıncakta sallanıyorsa otomatik beşikte de sallanır diye düşünüyorum yanı insallah ilk çocuk deneme yanılma artık valla su kolik durumu gecene kadar idare etsin de ev işi yapmayı geçtim rahatça tuvalete gidemez oldum ki bu durumu ancak benim gibi kolik bebek sahibi analar bilir