Bebek İkinci El otomatık salıncak

GamseliM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
115
0
66
İzmir
$Graco-Swing-N-Bounce-Two-In-One--Ana-Kucagi-Salincak--2244.jpg

oğlumun buyumesi nedeniyle fazla kullanmadığı otomatik salıncagı satmak ıstıyorum çok kullanışlı ozellıkle 5. aydan sonra çok rahat ettım tavsıye ederım evdekı fazlalıktan dolayı satmayı dusundugum şeylerden biri... ;) kendimiz 180 tlye aldık 100 tl ye satıyorum

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1010564

oğlumun buyumesi nedeniyle fazla kullanmadığı otomatik salıncagı satmak ıstıyorum çok kullanışlı ozellıkle 5. aydan sonra çok rahat ettım tavsıye ederım evdekı fazlalıktan dolayı satmayı dusundugum şeylerden biri... ;) kendimiz 180 tlye aldık 100 tl ye satıyorum

canm ben aynı ürünü mağazadan 110tl ye aldım rengi dahi aynı casual marka yanılmıyosam yada cristal baby ikisinden biriydi ikinci el için 100tl çok yani

haklı olabilirsın cnm çunku bız alalı 3 yıl kadar oldu şuankı fıyatları bılmıyorum tşk ederım bılgılendırdıgın için ;)

haklı olabilirsın cnm çunku bız alalı 3 yıl kadar oldu şuankı fıyatları bılmıyorum tşk ederım bılgılendırdıgın için ;)
ben yeni almıştım canm bebeğim durmadı içinde benmki çok yavaş sallanıyodu benm çocuk biraz fena hızlı sallanmak istiyodu oyüzden haftası dolmadan geri verdim :9::9: bi tane hatıra resmimiz var içinde $IMG_20130624_185421.jpg alacak olanlara tavsiyem bebek doğar doğmaz buna alıştırın hızlı sallanmaya alışmasınlar ayrıca müziğide siz kapatana kadar kapanmıyo ve hiç rahatsız etmiyo gece sabaha kadar sallansın bebikler annelerde rahat uyusun :1:

Back