• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otobüste..

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
93
Puanlar
163
Yer
İstanbul
otobuste cocugun biri bana kafayı taktı sureklı kıbarlık yapıyo alan kibarlıgına bisey demiyorum ama sonradan sapıttı sınırlendım erkenden indim bende sureklı bana bakıyo ellerime dokunma cabası falan
allahım ya kendimi tacize ugramıs gibi hissettim abarttım biliyorum neleri yasayan insanlar var napıyım psikolojımı bozdu resmen ya
tepkide vermedim yuzune bile bakmadım pas veriyomusum gibi olmasın diye
sizin basınıza boyle seyler geldiginde nasıl tepki veriyosunuz ?

otobuste cocugun biri bana kafayı taktı sureklı kıbarlık yapıyo alan kibarlıgına bisey demiyorum ama sonradan sapıttı sınırlendım erkenden indim bende sureklı bana bakıyo ellerime dokunma cabası falan
allahım ya kendimi tacize ugramıs gibi hissettim abarttım biliyorum neleri yasayan insanlar var napıyım psikolojımı bozdu resmen ya
tepkide vermedim yuzune bile bakmadım pas veriyomusum gibi olmasın diye
sizin basınıza boyle seyler geldiginde nasıl tepki veriyosunuz ?

zapık galiba,kafamçokkarıştı bence yüz vermemekle iyi etmişin
bu mudur yani, bi kızla kontak kurma çabası
elinde dokunursa indir çantayı kafasına
sempatiksalakcinni

ters ters bakarım odun değilse anlar. anlamıyorsa öfleyip pöflemeye başlarım.. baktım hala ilgi alanına girmiyor tepkilerim o zaman ağzımı açarım ki bu duruma gelinmiş olmasını hiç istemem. :)

elime dokunmak mıı ıyyy:SSS sapıktır o beeee...hoşlanan adam adam gibi bakar,gelir konuşur..taciz etmezzz:oklava:

çok rahatsız edici bi durum
ben olsam biraz daha dikkatli olurmusunuz lütfen derdim herkesin duyacağı şekilde

sinir oldum bende elime surekli cekiyorum demirlere tutunurken geliyo yine degdiriyo kendimi kac kere dusme pahasina demrlere tutunmamaya calistim fazla ileri gitse zaten cantayla dalardim kesin sinir olurum boyle seylere

biraz öteye kayarmısınız beyefendi derdim kaymıyosa birine rica eder ben öteye kayardım geliyosada basardım yaygarayı ne geliyon peşimden be sapıkmısın nesin diye ben rezil olmam o rezil olur sonucta

Bikaç gün önce ben de dolmuşta aynı şeyi yaşadım,arka taraf boştu oraya oturdum en köşeye,bi herif geldi arkanın tamamı boş olmasına rağmen dibime oturdu diğer koltuklar da doldu sonra,son durakta inicektim ben her yer boşaldı inmeme yakın ama adam hala dibimde oturuo çok rahatsız oldum cama yapıştım nerdeyse dokunmasın diye en sonunda dayanamadım çekilirmisiniz lütfen dedim yana kaydı ben de ön tarafa oturdum gerizekalı insanlar ya nefret ediodum böylelerinden

sessiz kalmam asla bu durumlarda yüksek sesle bacağınızı çeker misiniz ileri gider misiniz dikkatli olur musunuz gibi cümleler kurarım hatta bazılarına dirsek, tekme atmışlığımda çok olmuştur laftan anlamayana hakettiği gibi muamele edilmesinden yanayım

Back