• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oto koltuğu çok acil yardım

hazirangelini

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
238
79
123
kızlar merhaba benim 5 aylık oglum var bebek arabasıyla aldıgımız puseti cok küçük oldugu için içine sıgmayan ogluma hafta sonu oto koltugu aldık satıcının ısrarla tavsıyesı uzerıne koala 9 36 kg enjoy modelını aldık arabamız a monte ettirdik sözde tam oturamadıgı ıcınde yatar pozısyonunu ayarladılar oglumu guzelce oturtup kemerlerınıde bagladık ama oglum ıcınde ıkı buklum durdu yanı sıkısık gıbı kambur pozısyonda anında arabayı durdurdup aldım kucagıma zaten aglamaya basladı bı sure sonra
benım kafam cok karıstı oglum 9 kg cıvarında ve nasıl bır oto koltuguna oturcagımızı bılemedım bı arkadasımda chıcconun 1 yasına kadar kullanılan bı modelını gordum evındeydı ıcıne oturttum oglumu denemek ıcın ve cok rahat ettı yanı bnm aldıgım buyuk oto koltugu ve hıc ıcıme sınmıyor lutfen bana bı akıl verın nasıl bı oto koltugu almalıyım

Merhaba, BeSafe oto koltukları hakkında bilgi alabilirsiniz. Yeni bebeği olan bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun.
Piyasadaki en güvenli (tüm güvenlik testlerinde en başarılı seçilmiş) ve çocukların omurgalarının gelişimleriyle uyumlu koltukları var. Ürünün facebook sayfasından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz..
Arkadaşım sürekli seyahat ettiği için biz çok araştırmıştık ve en iyisinin bu olduğuna emin olduk..
Bebeğin yaşı ve ağırlığına göre modeller değişiyor.. Arkadaşımın bebeği 8 aylık, BeSafe İzi Sleep x3 tercih etmişti...

kızlar merhaba benim 5 aylık oglum var bebek arabasıyla aldıgımız puseti cok küçük oldugu için içine sıgmayan ogluma hafta sonu oto koltugu aldık satıcının ısrarla tavsıyesı uzerıne koala 9 36 kg enjoy modelını aldık arabamız a monte ettirdik sözde tam oturamadıgı ıcınde yatar pozısyonunu ayarladılar oglumu guzelce oturtup kemerlerınıde bagladık ama oglum ıcınde ıkı buklum durdu yanı sıkısık gıbı kambur pozısyonda anında arabayı durdurdup aldım kucagıma zaten aglamaya basladı bı sure sonra
benım kafam cok karıstı oglum 9 kg cıvarında ve nasıl bır oto koltuguna oturcagımızı bılemedım bı arkadasımda chıcconun 1 yasına kadar kullanılan bı modelını gordum evındeydı ıcıne oturttum oglumu denemek ıcın ve cok rahat ettı yanı bnm aldıgım buyuk oto koltugu ve hıc ıcıme sınmıyor lutfen bana bı akıl verın nasıl bı oto koltugu almalıyım
Merhaba gulsal benim de britax Römer marka isofixli araba koltuğum var satmak istiyorum.cok iyi durumda

Back