Bebek İkinci El Oto koltugu ariyorum istanbuldan/bulunmuştur

hsynmhsn

Guncelll 75 hedef 65)::))))
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2015
1.078
1.499
53
Oto koltugu ariyorum istanbul dan elden alinir oglum on aylik foto resim atarsaniz sevinirim

Oto koltugu ariyorum istanbul dan elden alinir oglum on aylik foto resim atarsaniz sevinirim
Merhaba elimizde hiç kullanılmamış bir oto koltuğu var. Hediye geldiği için kullanamadık.

Chicco Oasys 1 Isofix oto koltuğu

Bunun aynısı. Çok kullanışlı. Piyasa fiyatı 750 tl biz 500 diyoruz. Pazarlık Payı vardır

bende britax romer var ben hic fiyat soylemıyım o zaman:)

Biz biraz dah a uyguna bakmistik kullanilmisda olsa farketmez

Ya bizm ilk bebek diye mi fazla gelyor fiyatlar

aynen oyle bu ısın bence en emnıyetlısı brıtax romer ısofıx olanı.. ve sıfırı 1500 cıvarı olmustur dherhalde..
sonucta bu urunler yıpranmıyoo ve butun kılıfları bellı aralıklarla yıkanıyo yanı tertemiz oluyoo.
ben henuz yenısını almadım onun ıcın veremem ama versem 900 den asagıya satmam:))
bıde chıcco satan hanfendınınkı yenı ımıs..

80 lira yrpyeni bagcilar.chicco

Eklentiler

• 20150721_124511.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba bende almak istiyorum ancak bu ürün joker de e-bebekte 517 tl ,fiyatta biraz indirim yapmanız iyi olacaktır.

Merhaba bende almak istiyorum ancak bu ürün joker de e-bebekte 517 tl ,fiyatta biraz indirim yapmanız iyi olacaktır.
Merhaba. 450 olur istanbuldaysanız elden teslim imkanı var. Ürün ikinci el değil Sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…