İyi günler değerli anneler, oğlum 2 ay önce 6 yaşına girdi. Burada eski mesajlarımdan tanıyanlar var,
oğlum soru sormaya yeni başladı, kim geldi? topum nerede? gemi nerede? (banyoda gemiyle oynuyor) bize kim gelecek? Gibi basit sorular soruyor. Diyet hiç yapmadık burada da bir çok anne teşvik etti fakat oğluma diyet yaptırmam mümkün görünmüyor. Eğer diyete başladıktan sonra sorular başlasaydı ona yorumlayacaktım belki de vakti şimdiymiş bilemiyorum,
6 ay önce de risperdal kullanmaya başladık çünkü odaklanmayınca adını bile unutuyor, disleksi de varmış onu da öğrendik, (eski yazılarımı okuyanlar bilir ben 4 yaşında disleksi olduğunu biliyordum, kelimeleri tersten söylüyordu)
Disleksiyi masa başında akademik çalışmaya başlayınca fark ettiler, 1den 5e kadar kağıt üstünde hala öğrenemedi fakat iki günde, 10ar 10ar saymayı, 10 dan geri saymayı, ayları, haftaları, mevsimleri, günleri, İngilizce renkleri daha çoğu şeyi 2 günde ezberledi, ben her zaman akademik başarıyı ikinci plana attım çat pat okusun yazsın yeter, herkes mühendis doktor olacak diye bir şey yok, davranış problemlerine ve sosyalliğine odaklanın, biz akademik çalışmaya 6 ay önce başladık bu zamana kadar kendi isteğimle masa başı aldırmadım, nerede nasıl davranacağını bilsin mümkün mertebe, asıl bunlara yoğunlaşın, gerisi zaten öyle böyle gelir... Bizden bu kadar şimdilik sağlıcakla mutlulukla kalın