- 14 Temmuz 2017
- 946
- 414
- 34
- Konu Sahibi melodi1970
- #13.221
Bende nasıl konuşgurabilirim anne bile demiyo buara benimle oynuyo sadece babasını bile istemiyor. Şuan konuşmasına çok odaklandım. 2buçuk yasında
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki nasıl düzeldi eğitim 2dersmi sadece. Maşallah buarada öncesinde konuşma varmıydıEvet suan cok iyi yasitlari gibi cok şükür
Benimde oglum.eylulde basliyor krese suan ucin cok arastirdim ama malesef corana nedeniyle almiyolar buranin sistemi cok farkli..Ben okula gittiğimde ordaki annelerle konuşuyorum çok iyi benim oglum diolar gelişti herseyi bilio sadece buraya getirmek ve evde ilgitv tel kapalı krese de 3 4 yasalarında vermişler gelişmiş çocukları
Özel eğitim öğretmenimiz ilk önce hayvan seslerini öğreterek başlamıştı. Bir süre sonra kendisi söylemeye başladı. Taklitler başlayınca konuşma terapisine başladık öyle çoğaldı bizde kelimelerBende nasıl konuşgurabilirim anne bile demiyo buara benimle oynuyo sadece babasını bile istemiyor. Şuan konuşmasına çok odaklandım. 2buçuk yasında
Bende nasıl konuşgurabilirim anne bile demiyo buara benimle oynuyo sadece babasını bile istemiyor. Şuan konuşmasına çok odaklandım
Cok yogun egitimle tabikiSizinki nasıl düzeldi eğitim 2dersmi sadece. Maşallah buarada öncesinde konuşma varmıydı
O yasta kizimda konuşmuyorduBende nasıl konuşgurabilirim anne bile demiyo buara benimle oynuyo sadece babasını bile istemiyor. Şuan konuşmasına çok odaklandım. 2buçuk yasında
Biz çektirdik nuroga giderseniz eeg ve mr istiyor. Ama bizim rahatsizligimiz var 6ayda cektiriyoz. Eğer büyük sikintilar varsa çıkıyormus mr da her otizmli çocuğun mr da çıkmıyor.Beyin mr'ı çektiren oldu mu?Orda ger şey belli oluyor mu
Benim oğlum 4 yaşında. O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Dört aydır özel eğitim kurumuna devam ediyoruz. Çok faydasını gördük. Komut alma yok gibiydi. Artık pek çok komutu yerine getiriyor. Göz teması çok kısıtlıydı. Onda da düzelme var. Tabi ki istenen düzeyde değil henüz. Ama ilerleme kaydetmek umudumuzu arttırıyor. Bu işin eğitimden başka çaresi yok gerçekten. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Lütfen eğitimle düzelen çocuklarımızı paylaşalım. Bu akşam içim çok yandı. Oğlumla yaşıt bir çocukla aynı ortamdaydık. Oğluma baktım ina baktım, içim çok yandı
Eğer durumunuz varsa cocugunuzu mutlaka duyu bütünleme terapisi ve özel eğitime baslatın daha cok küşük, gelişme gösterebilir.telefon ve tv hayatınızdan çıkarın2buçuk yasında KBB ye gtürmedim normalde küçük sesi bile duyuyo. 1yas gerilik var sakin görünümlü stropik hareket yok ama itme cekme bunları yapmıyo beni çagırıyo sen cek dediğimde elini koyuyo gücünü vermiyo
Başlattım ergoterapi ye duyu bütünleme aynı sanırım.özel eğitime 3aydın basladı ama virüs kış dolayısıyla 6ders aldı şimdilik aksadı biras. Tvyi kapattım farkındalığı arttı gercektenEğer durumunuz varsa cocugunuzu mutlaka duyu bütünleme terapisi ve özel eğitime baslatın daha cok küşük, gelişme gösterebilir.telefon ve tv hayatınızdan çıkarın
Sizde ağır metal varmiymis baktirdiniz mi? Ne gibi yan etkileri var öğrenip verin bence.Arkadaşlar çocuklarınıza bentonit kil kullandınız mı lütfen bilgi verin vücuttan ağır metalleri atıyormuş kullananlar cevaplayın lütfen
cogu otizmli cocukta beyin mri normal cikiyorBeyin mr'ı çektiren oldu mu?Orda ger şey belli oluyor mu
Meraba benim oğlumda öyle yapıyordu yere birşey koyup dönüyordu etrafında yani her çocuk farklı uzmana danışmalı denver testi yapılıyor bazen boşuna şüphe oluyor ama doktora gıdin mutlaka isme bakmama ,isaret etmeme ,evet anlaminda kafa sallama ma ,baybay aklıma gelenlersevgili anneler bende cocugumda ilgili size danışmak istiyorum.kizim kronolojik 15 düzeltilmiş 13.5 aylık. göz temasımız var ama komut alma yok elimden aliyor ama vermiyor sar sar baba dede diyebiliyor, birde anlamsiz şeyler ama sar sar oynamıyor by by alkış yapmiyor.oyuncaklarla oynamiyor çok fazla ben şarkı söylerken bitirene kadar beni dinliyor,a ram sam sam oynuyor dizlerine vuruyo elini,birde ben köpek oluyorum kaçıyor gülüyor,top atabiliyor bazen ayagi ile vuruyo.ismine çok zor bakiyor,oyun oynamamak için inat ediyor birseyi isaret etmiyor ig ig diye kendini parcaliyo,bazen yere bişey koyup etrafinda dönüyor,tv unitesindeki koselikleri cikarip takmaya çalışıyo,oyuncak hayvanina sar makara yaptiriyorum kendide elimden alip yapiyo ama kendisi eliyle yapmiyo.yemek yeme problemimiz var maalesef birde cogu yiyecegi eline uzatıyorum dokunmak istemiyo ilk başta doktora gideceğiz ama sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyirum ne yapmaliyim bu arada tvye maruz kaldi ama onuda kapttim bi kac gündür.birde doğduğundan beri hep evdeyiz 20 defa insan içine cikmisligi yoktur 1 kere parka bile gitmedik.
Bide yemekte öyle yapıyordu kokluyordu ,çiğnemiyordu 8 ay kadar hergun değişik şeyler pişirdim her yere çorba ve yoğurt taşıyordum hala öyle yemesi sorunMeraba benim oğlumda öyle yapıyordu yere birşey koyup dönüyordu etrafında yani her çocuk farklı uzmana danışmalı denver testi yapılıyor bazen boşuna şüphe oluyor ama doktora gıdin mutlaka isme bakmama ,isaret etmeme ,evet anlaminda kafa sallama ma ,baybay aklıma gelenler
sevgili anneler bende cocugumda ilgili size danışmak istiyorum.kizim kronolojik 15 düzeltilmiş 13.5 aylık. göz temasımız var ama komut alma yok elimden aliyor ama vermiyor sar sar baba dede diyebiliyor, birde anlamsiz şeyler ama sar sar oynamıyor by by alkış yapmiyor.oyuncaklarla oynamiyor çok fazla ben şarkı söylerken bitirene kadar beni dinliyor,a ram sam sam oynuyor dizlerine vuruyo elini,birde ben köpek oluyorum kaçıyor gülüyor,top atabiliyor bazen ayagi ile vuruyo.ismine çok zor bakiyor,oyun oynamamak için inat ediyor birseyi isaret etmiyor ig ig diye kendini parcaliyo,bazen yere bişey koyup etrafinda dönüyor,tv unitesindeki koselikleri cikarip takmaya çalışıyo,oyuncak hayvanina sar makara yaptiriyorum kendide elimden alip yapiyo ama kendisi eliyle yapmiyo.yemek yeme problemimiz var maalesef birde cogu yiyecegi eline uzatıyorum dokunmak istemiyo ilk başta doktora gideceğiz ama sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyirum ne yapmaliyim bu arada tvye maruz kaldi ama onuda kapttim bi kac gündür.birde doğduğundan beri hep evdeyiz 20 defa insan içine cikmisligi yoktur 1 kere parka bile gitmedik.
otizm olayi derya deniz valla .sizinle temastan hoslaniyor muBide yemekte öyle yapıyordu kokluyordu ,çiğnemiyordu 8 ay kadar hergun değişik şeyler pişirdim her yere çorba ve yoğurt taşıyordum hala öyle yemesi sorun
otizm olayi derya deniz valla .sizinle temastan